Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Nieuws overzicht

Max breidt uit: Hierdoor is Max nog beter bereikbaar voor u!

04-02-2014

Max blijft uitbreiden! Onlangs is Max door Kieskeurig met een 8.1 beoordeelt op bereikbaarheid met een onafhankelijk onderzoek. In december hebben we Arjan en Cindy als accountmanagers mogen verwelkomen in ons salesteam maar daarmee zijn we nog niet compleet. Gister hebben we Joost als Medewerker commercieel binnendienst mogen verwelkomen om ons salesteam te ondersteunen. Daarmee is Max nog beter bereikbaar voor u!

Even voorstellen!

Graag stellen we onze nieuwe medewerkers aan u voor. Cindy en Arjan hebben beiden een zeer ruime ervaring in de ICT branche en bedienen de zakelijke klanten van Max. Ook Joost heeft ervaring in de ICT branche en zal u als consument graag te woord staan. Met deze uitbreiding is en blijft de responssnelheid per email en telefoon optimaal en helpen we u graag persoonlijk met alle benodigde adviezen d.m.v offertes en snelle reactie. 


Nieuws overzicht
Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo