Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Nieuws overzicht

Vacature: (Junior) Accountmanager

02-07-2014

Max ICT B.V. Blijft groeien en is op zoek naar een (Junior) Accountmanger voor de afdeling Sales (MKB)

Max ICT B.V. te Tilburg is een online aanbieder van ICT-, CE- en kantoorartikelen voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt met een zeer breed evenals diep assortiment. Het assortiment telt inmiddels 820.000 producten waarbij alle bekende merken zijn vertegenwoordigd. Een goede prijs, hoge kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij de 25 medewerkers. Door enorme groei zijn we momenteel op zoek naar een:

(Junior) Accountmanager

De functie
Binnen onze platte, informele organisatie ben je werkzaam op de afdeling verkoop. Deze afdeling draagt zorg voor de orderverwerking en dagelijkse communicatie met zakelijke klanten, consumenten en leveranciers. Dit binnen een commerciële context die het nodige vergt op het gebied van accuratesse en stressbestendigheid.

De verkoopafdeling bestaat uit accountmanagers en commercieel binnendienstmedewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor de zakelijke markt en de consumentenmarkt. Zowel de accountmanagers als de commercieel binnendienst medewerkers leggen verantwoording af aan de salesmanager.

Als (Junior) Accountmanager ben je verantwoordelijk als eerste aanspreekpunt voor je klanten. Je speelt hierin een adviesgevende rol en ondersteunt je klanten bij offerteaanvragen en hun lopende vraagstukken. Verder behandel je telefonische vragen, inkomende e-mails en leg je contact met leveranciers en fabrikanten als het gaat om aftersalesvragen zoals levertijd en beschikbaarheid van producten. Je klantenset zal voor een gedeelte bestaan uit bestaande klanten en een deel verwerf je door acquisitie.

Wij zoeken jou wanneer je
- Beschikt over een commerciële instelling en zelfstandig kan werken
- Accuraat en gestructureerd te werk gaat
- Klantvriendelijk, doortastend en servicegericht bent ingesteld
- De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst
- De Duitse taal (bij voorkeur) beheerst of in ieder geval kunt verstaan.
- Communicatief vaardig en stressbestendig bent
- (Basis)kennis van ICT- en CE-producten bezit
- Beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau
- Beschikt over 1 tot 3 jaar relevante werkervaring
- Woonachtig bent in de omgeving van Tilburg.

Wij bieden:
- Een fulltime dienstverband van 40 uur per week
- Een halfjaar contract met zicht op verlenging
- Vaste werktijden (maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur)
- Een marktcomfort salaris.

Interesse?
Voldoe je aan het gevraagde profiel en ben je geïnteresseerd, dan ontvangen wij graag een motivatiebrief vergezeld van een uitgebreid CV, deze kun je richten aan Dhr. E. Maijs. Voor meer informatie kun je bellen naar 013-5774574 of mailen naar [email protected]


Nieuws overzicht
Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo