Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Nieuws overzicht

Keurmeesters ICTKeurmerk

20-05-2016
Jeroen van den Burg en Nurdin Pasztjerik hebben gisteren met succes de opleiding tot Keurmeester van ICTKeurmerk volbracht. 
 
De Keurmeesters zijn gespecialiseerd in wat zij doen, namelijk het opschonen en beveiligen van ICT-apparatuur. Ze bieden zekerheid, want alle Keurmeesters zijn aangesloten bij ICTWaarborg. Altijd zullen zij deskundig omgaan met uw apparatuur. Zij zijn niet alleen professionals op het gebied van computerbeveiliging, maar ook smartphone en tablets worden meegenomen tijdens het controleren en updaten.
 
 
Voor meer informatie over het ICTKeurmerk en de Keurmeesters gaat u naar www.ictkeurmerk.nl of neemt u contact op met een van onze Keurmeesters via 013-5774574 of [email protected].

Nieuws overzicht
Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo