Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Nieuws overzicht

Max kijkt tevreden terug op 2016

10-01-2017

In 2016 heeft Maxict.nl de groei van 2015 (+42%) kunnen doorzetten met een groei in omzet van ruim 30%. Dit resultaat is met name te danken aan de klantloyaliteit welke is verbeterd met ruim 22%. Vanuit de logistieke operatie zijn er ruim 10% meer zendingen verstuurd en is de eigen voorraadpositie in waarde met ruim 55% toegenomen tot ruim 2500 unieke artikelen direct uit voorraad leverbaar cq af te halen in de Max Conceptstore.

Het aantal verbeterpunten totaal 423 zijn doorgevoerd waarbij we in 2017 de lat nog hoger zullen leggen inclusief de oplevering van een volledig nieuwe responsive website en verdere uitbreiding van de afdeling.

De groei is mede te danken aan het vertrouwen van onze klanten en de investeringen welke zijn gemaakt samen met fabrikanten in kennis en certificering van alle medewerkers. 

De directie is tevens uitgebreid met Eddy Maijs als operationeel directeur. Het totaal aantal medewerkers is in 2016 doorgegroeid tot 33 (2015 17).

De website van Maxict.nl kent ook een duidelijke toename van het aantal bezoekers waarbij ook meer mobiele bestellingen zijn verwerkt in 2016. Totaal lag het aantal orders ruim boven de 65.000 orders en hebben we ruim 40.000 nieuwe klanten mogen verwelkomen.

Voor 2017 wordt een groei van 20% verwacht waarbij de website responsive gemaakt zal worden om de klanten van Max optimaal 24x7 te kunnen bedienen. Ook zullen de openingstijden komende tijd worden verruimt waarbij ook whatsapp zal worden toegevoegd als communicatiekanaal.

Tot slot zal Maxict.nl uitbreiden naar Belgie en Duitsland zodat ook internationale klanten lokaal zaken kunnen doen met Max.

 

We hopen u dit jaar weer te mogen begroeten als klant en danken onze klanten,leveranciers en fabrikanten in het gestelde vertrouwen. Tot slot kunnen we u berichten dat per 15 januari 2017 Max ICT officieel 10 jaar bestaat. Dit zullen we dan ook uitvoerig samen met onze klanten gaan vieren.

 

Namens Team Max


Nieuws overzicht
Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo