Telefoon: 013-5774574 — e-mail: info@maxict.nl
Max ICT Logo
• Sinds 2007 • Meer dan 350.000 orders verwerkt • Ruim 100.000 klanten • 30 dagen niet tevreden, geld terug garantie

Onze keurmerken

Veilig betalen met

iDEALPayPalCreditcard - VisaCreditcard - MastercardCreditcard - AMEXWebshop GiftcardGiropayMrCashAchteraf BetalenSofort
ICT Waarborg

Max ICT op Twitter

Partner

Partner

Partner

Partner

Partner

Partner

Partner

Partner

« Terug naar nieuwsoverzicht

Geen winst voor Max ICT op het voetbalveld

geplaatst op 20 september 2017 17:26

Vol sportieve moed betraden we zaterdagmiddag 16 september met 8 medewerkers van Max ICT het voetbalterrein van VCB voor het Bedrijvenvoetbaltoernooi in Biezenmortel. Ondanks dat iedereen enorm zijn best deed, eindigden we als 4e in onze poule. Hoeveel teams er in een poule zaten vraag je je af? Nou...4. 
 
Aan inzet heeft het in elk geval niet gelegen. Onze topvoetballers developer Jannis en backoffice-medewerkers Nick en Daan stonden voorin om de doelpunten te scoren. De verdediging bestond uit Dhr. van Daalen zelf, samen met onze logistieke man Mike en hoofd development Michael. Een legende in het doel: accountmanager Remco de Vries, om alle ballen te stoppen. We begonnen daarom sterk en wonnen de eerste wedstrijd zonder problemen.
 
Helaas was de overwinning van korte duur. Michael verstapte zich en liep een knieblessure op, waardoor verder spelen geen optie was. Het kwam aan op onze reservespeler. We hadden gehoopt dit middel niet in te hoeven zetten, maar we hadden geen andere keus. Er was geen ontkomen meer aan! Tot dit moment nooit eerder een stap op een voetbalveld gezet of een voetbal aangeraakt. Wel veel wedstrijden gekeken, dus die kennis zou toegepast gaan worden. Dit bleek in de praktijk toch iets anders te werken. Management assistent Sandra ging de strijd moedig aan, maar de tegenstanders waren genadeloos en beukten haar zonder pardon opzij.
 
Daarnaast kreeg Nick steeds meer last van de kater die hij per ongeluk had meegenomen naar het toernooi en hem maar niet met rust wilde laten. Toch alle respect voor onze Nick; ondanks een nachtje doorhalen met zijn vrienden stond hij er wel!
 
Van Daalen was ‘de Baas’ van het toernooi, maar goed dat is ie gewend. Hij stond tijdens de eerste wedstrijd al voorin, terwijl hij achterin stond opgesteld. Hij laat zich duidelijk niks vertellen! Maar goed ook, want daarom heeft hij samen met Jannis een paar mooie ballen kunnen scoren. Remco stond als een echte Pro tussen de palen om de ballen te omarmen. Aan hem lag het zeker niet dat er zo nu en dan een balletje tussendoor glipte. De laatste wedstrijd was hij de wanhoop nabij en stormde zelf op het doel van de tegenpartij af. Een mooi stukje voetbal om naar te kijken, maar helaas geen doelpunt. 
 
Uiteindelijk hebben we de laatste 3 wedstrijden verloren, maar met opgeheven hoofd. Alle deelnemers bedankt voor jullie inzet en sportiviteit! En niet te vergeten alle supporters die speciaal naar het Biezenmortelse zijn gereden om ons aan te moedigen: BEDANKT!

Deel dit nieuwsbericht