Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Software
  2. Mac Software
  3. ATTO Xtend san iscsi iniator

ATTO Xtend san iscsi iniator

Max nr: 1496882 | EAN: 603175006404 | Fabrikant : ATTO | Type: INIT-MAC0-010
  • ATTO Xtend san iscsi iniator
Afbeeldingen kunnen afwijken van realiteit.
1.650,84 incl. BTW
of 550,28 in 3 termijnen, 0% rente
De enige gratis betaalmethode voor gespreid betalen waarbij je in drie keer je aankoopbedrag betaalt tegen een rente van 0%.
Geen voorraad

Meer dan 4 weken
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
Belangrijkste specificaties Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Logo ATTO
10 user - iSCSI Xtend SAN initiator Mac OS X SoftwareATTO Xtend SAN iSCSI Initiator voor Mac OS X biedt Mac gebruikersde mogelijkheid om de voordelen van iSCSI te benutten, een van desnelst groeiende storage networking methodes van vandaag. iSCSIbenut de voordelen van Ethernet infrastructuur plus die van networkattached storage, waarmee de kosten en complexiteit van FibreChannel worden vermeden..iSCSI is een belangrijke enabler voor applicaties zoalscollaborative digital video/audio workflows, laptop connectivity enremote backups. Met iSCSI kunnen MKB en werkgroepen alle voordelenvan een SAN omgeving gebruiken, ook bij beperkt budget. Xtend SANis uitgebreid en intensief getest met producten van iSCSIfabrikanten en verzekerd een hoge mate van interoperabiliteit.De eenvoud van iSCSI maakt het een ideaal storage networkingprotocol voor Mac OS X gebruikers die bekend zijn met hetlegendarische gebruiksgemak van Mac OS X, zelfs niet-technischegebruikers kunnen set-up en beheer van een server uitvoeren met eenpaar muis kliks. Xtend SAN biedt een gebruikers interface die deelegantie en eenvoud van reflecteert die Mac OS X gebruikersverwachten.
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo