Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Gezondheid & Uiterlijk
  2. Persoonlijke Verzorging
  3. Haarstylers
  4. Braun AS 530 Heteluchtborstel Stoom Zilver 1000 W 2 m

Braun AS 530 Heteluchtborstel Stoom Zilver 1000 W 2 m

Max nr: 2881572 | EAN: 4210201631644 | Fabrikant : Braun | Type: 631644
  • Braun AS 530 Heteluchtborstel Stoom Zilver 1000 W 2 m
  • Braun AS 530 Heteluchtborstel Stoom Zilver 1000 W 2 m
  • Braun AS 530 Heteluchtborstel Stoom Zilver 1000 W 2 m
  • Braun AS 530 Heteluchtborstel Stoom Zilver 1000 W 2 m
Afbeeldingen kunnen afwijken van realiteit.
66,86 incl. BTW
30 stuks op voorraad bij leverancier

1-3 werkdagen
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
Belangrijkste specificaties
  • Soort: Heteluchtborstel
  • Technologie: Stoom
  • Haarontkrullen: Ja
Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Logo Braun
Krullen Zacht, glanzend, natuurlijk uitziende krullen zijn een all-time favoriet. Creëer je eigen krullend look met Braun Satin Hair 5 airstyler - hier is hoe: gebruik de grote ronde borstel voor losse, grote krullen of de kleine voor strakkere krullen. Lok voor lok, rol uw haar rond de lucht styler vat, vasthouden en loslaten. Golven Voor glamoureuze 1940 Hollywood stijlen of een zachte, natuurlijke uitstraling - golven brengen textuur aan uw uiterlijk en frame uw gezicht mooi. Om heerlijk weelderige golven die stevig zijn te stijlen , maar niet krullend, maak gebruik van de grote ronde borstel, draai uw haar losjes om het vat, en trek zachtjes terwijl u het los laat. Flicks Geef uw look de ultieme kick met flicks! Ze zijn de moderne twist voor elke stijl, en ze kunnen gemakkelijk worden bereikt met de Braun Satin Hair 5 airstyler. Twist het onderste gedeelte van uw haar naar buiten rond de kleine borstel, vasthouden en loslaten. Voor stevigere flicks, draai de strengen strakker Volume Oh, glorieuze volume! Het is het nummer een ding vrouwen naar verlangen. Met Braun Satin Hair 5 airstyler, luxe volume is slechts een stijl-en droog stap weg. Klik gewoon op het volume vingers en beweeg het apparaat in kleine cirkels boven uw hoofd.De ingenieuze volumizer lift uw haar aan de wortels en verhoogt het volume. Stoomfunctie U hoeft uw haar niet elke keer te wassen als u telkens een nieuwe stijl wilt ! Met de krachtige stoom functie kunt u droog haar opnieuw stijlen door het stoom fucntie te gebruiken. Druk op de knop! Warme, zachte stoom verfrist uw haar - zeer nuttig voor de "tussen" dagen om nog steeds het gewenste stijl te bereiken. Mesh filter De ingenieuze filter aan de achterkant van de ergonomisch ontworpen handgreep helpt bij het voorkomen van breuk. Het beschermt uw haar om naar binnen te worden gezogen en verward raakt in het apparaat. Dit maakt stijlen nog veiliger plus kunt u gemakkelijk het filter verwijderen om het apparaat schoon te houden. Unieke hulpstukken De uniek ontworpen opzetstukken voorkomen uitdrogen en creëren optimale resultaten door de warmte gelijkmatig verdelen. De gladde, naadloze haren van de borstels zorgen voor een goede grip voor efficiënte stijl resultaten zonder de haarschacht te beschadigen. 3 bijlagen: kleine borstel (18mm), grote borstel (36mm), volumizer. Personalisatie Individuele stijlen vereisen individuele instellingen. Brauns's 3 temperatuur instellingen past de warmte en de luchtstroom naar uw persoonlijke behoeften aan. U kunt er zeker van zijn dat de warmte en de luchtstroom altijd precies goed voor uw haartype is, zodat uw haar tijdens het stijlen niet zal uitdrogen.
Prestatie
Soort Heteluchtborstel
Technologie Stoom
Haarontkrullen
Haarkrullen
Haartextureren
Haardrogen
Ionic functie
Instelbare thermostaat
Aantal temperatuurstanden 3
Design
Kleur van het product Zilver
Ophangbaar
Ophangtype Hanglus
Ergonomie
Automatisch uitschakelen
Snoerlengte 2 m
Draaisnoer
Energie
Vermogen 1000 W
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo