Max ICT logo

Jouw persoonlijke ICT-adviseur voor al je projecten

Klantenservice
/

Inclusief of exclusief BTW?

Wil je een zakelijke aankoop doen? Dan zie je waarschijnlijk liever de prijzen in onze winkel exclusief BTW. Zie je ze liever inclusief BTW omdat je een privé aankoop wilt doen? De keuze is aan jou.

Je kunt op elk gewenst moment je voorkeur aanpassen. Wanneer je inlogt op Mijn Max, onthouden we je voorkeur zodat jij de volgende keer gewoon door kunt gaan met zoeken zoals jij het graag hebt.

Zo houden wij voor jou de prijzen duidelijk en transparant.

Corel CorelDRAW Graphics Suite 2020 (1 Gebruiker, Windows)

Max nr: 16154524 | EAN: 735163157840 | Fabrikant: Corel | Type: ESDCDGS2020EU
  • Corel CorelDRAW Graphics Suite 2020 (1 Gebruiker, Windows)
Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Corel CorelDRAW Graphics Suite 2020 (1 Gebruiker, Windows)

€ 725,00 Excl BTW
€ 877,25 Incl BTW
10 stuks op voorraad bij leverancier
9999 stuks extra op aanvraag

Enkele minuten
Verzendkosten € 2,44 excl BTW
Belangrijkste specificaties Alle productspecificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
info@maxict.nl
Logo Corel

CorelDRAW® Graphics Suite 2020

De onmisbare grafisch-ontwerpsoftware voor professionele vectorillustratie, lay-out, fotobewerking en meer - op Windows, Mac en het web. Leg moeiteloos contact met klanten en collega's en verzamel feedback over uw ontwerpen in CorelDRAW.app™. Nu kunnen belanghebbenden samenwerken en direct in het CorelDRAW-bestand annoteren en commentaar leveren, zodat u nooit meer wijzigingen hoeft te implementeren uit allerlei verschillende bronnen. Profiteer van een gestroomlijnde ontwerpervaring met eenkliks-beeldverbeteringen die gebruikmaken van de nieuwste ontwikkelingen in machine learning, en ervaar de AI-ondersteuning van PowerTRACE™, waardoor het overtrekken van bitmaps naar vectoren een ongeëvenaarde ervaring wordt. Laat uw tekst echt spreken met de geavanceerde ondersteuning voor variabele lettertypen en de verbeteringen in de tools voor lettertypen. Ga in recordtijd van concept naar eindproduct met tot 10x snellere prestaties vergeleken met de vorige versie en profiteer van de verbeteringen in uw favoriete functies. U kunt de klus klaren dankzij ongekende productiviteit en grenzeloze creativiteit, met CorelDRAW Graphics Suite. 

Elke klus geklaard 

Beheer uw creatieve workflow op efficiëntere wijze met CorelDRAW Graphics Suite 2020, uw professionele grafisch-ontwerpsuite boordevol tools voor echt productief werken. Werk samen aan belangrijke ontwerpprojecten met klanten en belanghebbenden en klaar elke klus in minder tijd.

Geef uw creatieve talent alle ruimte met een uitgebreide suite met ontwerptoepassingen voor vectorillustratie, lay-out, fotobewerking, typografie en meer. Zet uw creatieve ideeën om in ware kunstwerken met unieke functies die complexe workflows vereenvoudigen en u de inspiratie bieden om adembenemende ontwerpen te maken. 

Uit uzelf vol vertrouwen

Wees heer en meester over de ontwerpervaring met krachtige grafische tools voor het platform van uw keuze - Windows, Mac of het web -, samen met aanpassingen en mogelijkheden die de manier waarop u werkt perfect aanvullen. Ontwerp op úw manier, waar en wanneer het u het beste uitkomt: thuis, op het werk of onderweg. 

1. Uitgebreid 

Werk met een uitgebreide suite met professionele ontwerptoepassingen voor vectorillustratie, lay-out, fotobewerking en meer, met een abonnement dat u een fractie kost van wat u voor vergelijkbare software van andere leveranciers moet betalen. De suite is speciaal ontworpen voor het platform van uw voorkeur, Windows of Mac, en biedt u alle tools voor het maken van pakkende visuals voor het web of drukwerk. Als u externe toegang tot uw werk wilt, een klant een concept wilt tonen of wilt samenwerken aan ontwerpen, kunt u altijd verbonden blijven dankzij CorelDRAW.app™. U krijgt het allemaal, mét kracht en precisie, in CorelDRAW® Graphics Suite 2020. 

2. Productief  

CorelDRAW Graphics Suite 2020 vormt de verbinding tussen passie en productiviteit. Creëer met grote doelmatigheid, dankzij een scala aan tijdbesparende functies die speciaal zijn ontwikkeld om uw workflow te versnellen, en automatiseer al die taken die normaal gesproken alleen maar tijd in beslag nemen. Werk met klanten en collega's samen aan belangrijke ontwerpprojecten met behulp van CorelDRAW.app, voor het doelmatig verzamelen van feedback van één of meer revisoren. Wijzigingen implementeren is probleemloos. U vindt de opmerkingen van belanghebbenden direct in het ontwerpbestand. In een wereld waarin prestaties steeds belangrijker worden, kunt u met CorelDRAW Graphics Suite meer creatieve projecten afleveren in minder tijd. 

3. Innovatief 

Profiteer van een ontwerpervaring die dankzij machine learning sterk is verbeterd. CorelDRAW Graphics Suite 2020 maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om uw ontwerpmogelijkheden uit te breiden en workflows te versnellen. Verwerk afbeeldingen in de hoogste versnelling dankzij de functies voor upsampling en het verwijderen van JPEG-artefacten op basis van AI. Ga inventief aan de slag met de nieuwe effecten met kunstmatige intelligentie voor bitmap- en vectorafbeeldingen. U beschikt over onovertroffen resultaten bij het overtrekken van bitmaps naar vectoren, die uitzonderlijk zijn dankzij de machine learning-algoritmen. Met deze belangrijke innovaties in CorelDRAW Graphics Suite krijgt u meer tijd om aan uw echt favoriete bezigheid te besteden: creatief werken!

4. Creatief 

Til creativiteit naar een ongeëvenaard niveau met CorelDRAW Graphics Suite 2020, boordevol professionele ontwerptools waarmee u uw ideeën kunt omzetten in prachtige creaties die elke klant zullen overtuigen. Maak unieke illustraties, borden, logo's en meer voor elk soort uitvoer. Deel uw tekst prachtig in met een krachtige set typografische tools en stem het geheel op responsieve wijze fijn af met de geavanceerde ondersteuning voor variabele lettertypen. Dankzij een groot aantal tijdbesparende creatieve functies die u niet in de software van andere leveranciers vindt, vormt CorelDRAW Graphics Suite uw verbinding met totale ontwerpvrijheid. 

5. Gebruiksvriendelijk 

Deze krachtige collectie toepassingen zit boordevol intuïtieve tools, leermiddelen en voorbeeldbestanden. Zo kunt u eenvoudig aan de slag en sneller succes behalen. Profiteer van het handige koppelvenster Hints. U krijgt instructies voor het gebruik van gereedschappen wanneer u ze selecteert. Of probeer een van de vele hoogwaardige sjablonen en maak snel brochures, posters, afbeeldingen voor sociale media, geheel bedekkende voertuigreclame en meer, zonder dat u helemaal van voren af aan hoeft te beginnen. U kunt uw documenten met meerdere pagina's in één toepassing ontwerpen en indelen en profiteren van de professionele fotobewerkingstools die direct in uw workflow zijn geïntegreerd. Met CorelDRAW Graphics Suite hoeft u niet steeds tussen drie afzonderlijke toepassingen te wisselen om zonder enige moeite uitzonderlijke ontwerpen te 
Je betaalt bij ons op deze manieren:
Wij zijn aangesloten bij:
Dit zijn onze keurmerken: