Max ICT logo

Jouw persoonlijke ICT-adviseur voor al je projecten

Klantenservice
/

Inclusief of exclusief BTW?

Wil je een zakelijke aankoop doen? Dan zie je waarschijnlijk liever de prijzen in onze winkel exclusief BTW. Zie je ze liever inclusief BTW omdat je een privé aankoop wilt doen? De keuze is aan jou.

Je kunt op elk gewenst moment je voorkeur aanpassen. Wanneer je inlogt op Mijn Max, onthouden we je voorkeur zodat jij de volgende keer gewoon door kunt gaan met zoeken zoals jij het graag hebt.

Zo houden wij voor jou de prijzen duidelijk en transparant.

Corel Painter 2021 Upgrade (1 Gebruiker, Win/Mac)

Max nr: 16705099 | EAN: 735163158991 | Fabrikant: Corel | Type: ESDPTR2021MLUG
  • Corel Painter 2021 Upgrade (1 Gebruiker, Win/Mac)
Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Corel Painter 2021 Upgrade (1 Gebruiker, Win/Mac)

€ 217,00 Excl BTW
€ 262,57 Incl BTW
10 stuks op voorraad bij leverancier

Enkele minuten
Verzendkosten € 2,44 excl BTW
Belangrijkste specificaties Alle productspecificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
info@maxict.nl
Logo Corel
Haal nog meer uit uw Corel Painter 2021 met deze geweldige upgrade! 

1. NIEUW! Optimalisatie van prestaties

Gebruik de intuïtieve Brush Accelerator ™, die het meeste uit de hardware en grafische kaart van uw computer haalt, voor de best mogelijke schilderervaring. Werk sneller met het dubbele aantal GPU-versnelde borsteltechnologieën, geoptimaliseerde druppel- en vloeistofborsteltechnologieën en sneller wisselen van borstel en gereedschap.

2. NIEUW! Dikke penselen en workflow-opties

Verbeter elke foto, illustratie of schilderij met een nieuwe Thick Paint-compatibele penseelcategorie en verbeterde Thick Paint-penselen en workflow-opties. Nu kunt u het canvas of een bestaande standaardlaag naar een dikke verflaag tillen en schilderen op manieren die voorheen nooit mogelijk waren.

3. NIEUW! Kunstmatige intelligentie

Kies uit 12 AI-stijlen die gemakkelijk kunnen worden overgezet naar de afbeelding van uw keuze. Ren met de standaardinstellingen of pas de stijl aan door sterkte, detail, kleurafstemming en vloeiendheid aan te passen om het eindresultaat te verfijnen. Je kunt ook automatisch schilderen of met de hand schilderen met een kloonpenseel om de stijl over te brengen met behulp van de media van je keuze en een persoonlijk tintje toe te voegen.

4. NIEUW! Kloonkleuring

Schakel de functie Clone Tinting in tijdens het schilderen, kies vervolgens elke gewenste kleur, gebruik een kloonpenseel en geef uw kloonbron een aangepaste kleur. Deze veelzijdige tool werkt ook met multipunts klonen, zodat u volledig nieuwe composities kunt maken van bestaande illustraties. Bonus! Creëer met een nieuwe categorie Clone Tinting brush.

5. NIEUW! Platform ondersteuning

Verbeter uw algehele Mac-workflow op grote manieren! Gebruik Sidecar op macOS Catalina om je Mac op een iPad te spiegelen en te schilderen met de Apple Pencil met nieuwe tilt-ondersteuning. Op MacBook Pro en iPad kunt u de efficiëntie verhogen met nieuwe ondersteuning voor de contextgevoelige Touch Bar en multi-touch Trackpad op MacBook Pro. Windows-gebruikers zullen profiteren van de nieuwe automatische start na installatie.

6. VERBETERD! Laagcontrole

Verbeter uw workflow door ervoor te kiezen om op elk laagtype te schilderen en het canvas rechtstreeks vanuit het dialoogvenster Nieuwe afbeelding te verbergen. Identificeer visueel welke penselen compatibel zijn met verschillende soorten lagen, waaronder vloeibare inkt, dikke verf en aquarel. Profiteer bovendien van vele andere door de gebruiker aangevraagde laagverbeteringen.
Je betaalt bij ons op deze manieren:
Wij zijn aangesloten bij:
Dit zijn onze keurmerken: