Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Bouw en Gereedschap
  2. Accu Gereedschap
  3. Accu Schroefboormachine
  4. Einhell Einhell TE-CD 18/2 Li Zonder sleutel Zwart, Grijs, Rood 3,78 kg

Einhell Einhell TE-CD 18/2 Li Zonder sleutel Zwart, Grijs, Rood 3,78 kg

Max nr: 5735633 | EAN: 4006825607321 | Fabrikant : Einhell | Type: 4513830
  • Einhell Einhell TE-CD 18/2 Li Zonder sleutel Zwart, Grijs, Rood 3,78 kg
  • Einhell Einhell TE-CD 18/2 Li Zonder sleutel Zwart, Grijs, Rood 3,78 kg
  • Einhell Einhell TE-CD 18/2 Li Zonder sleutel Zwart, Grijs, Rood 3,78 kg
Afbeeldingen kunnen afwijken van realiteit.
508,87 incl. BTW
of 33,92 in 3 termijnen, 0% rente
De enige gratis betaalmethode voor gespreid betalen waarbij je in drie keer je aankoopbedrag betaalt tegen een rente van 0%.
LET OP! Minimale bestelhoeveelheid: 5 stuks
Prijs per stuk: € 84.11 excl. BTW | € 101.77 incl. BTW
9 stuks op voorraad bij leverancier
48 stuks extra op verzoek

1-3 werkdagen
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
Belangrijkste specificaties
  • Boren: Ja
  • Schroeven: Ja
  • Productontwerp: Boormachine met pistoolgreep
Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Logo Einhell
De Accu boor-/schroefmachine TE-CD 18 Li is een hoogwaardig, krachtige machine voor experts die zeer hoge eisen stellen aan boor- en schroefwerkzaamheden in huis, werkplaats en garage. De machine werkt met lithium-ion kwaliteitsaccu??s en een Battery-Management systeem voor optimale regeling en een lange levensduur van de accu. Voor uitstekende krachtoverbrenging zorgt de krachtige Johnson motor met zeer hoog koppel en een robuuste dubbeltoerige metalen tandwielaandrijving met rechts- en linksloop, waarvan de status wordt aangegeven op de machine.

De eenhulzige snelspanboorhouder van de TE-CD 18 Li maakt dankzij automatische asvergrendeling een snelle gereedschapswissel zonder omspannen mogelijk. Dankzij een fijn afstelbare toerental-regelelektronica en instelbaar koppel kan de werking van de machine optimaal worden aangepast aan eisen van materiaal en schroeven, en de Quick-Stop functie verhindert ongewenst nalopen na loslaten van de bedieningsschakelaar. Voor de optimale verlichting van de werkplek zorgt een LED-lamp. De 30-minuten snellader maakt het mogelijk om nagenoeg zonder onderbrekingen te werken. Dankzij de capaciteitsindicator kan het laadniveau van de accu door een zichtcontrole worden vastgesteld. De ergonomische softgreep garandeert goede houvast en werken zonder vermoeidheid. In de praktische transport- en opbergkoffer is de TE-CD 18 Li netjes en veilig opgeborgen.

Power-X-Change
Deze machine is onderdeel van de Einhell Power-X-Change productlijn; een productlijn die zich kenmerkt door de uitwisselbaarheid van de accu's tussen alle machines binnen deze lijn.
Einhell Power-X-Change accu's zijn uitgerust met het Einhell Active Battery Management System en hebben een capaciteit van 1500mAh of 3000mAh, hetgeen een lange werkduur zonder onderbrekingen garandeert.
Met behulp van een Einhell Power-X-Change 18V snellader kan een lege accu binnen slechts 30 minuten (1500mAh) of 60 minuten (3000mAh) opnieuw worden opgeladen tot aan 85% van de totaalcapaciteit. Het accusysteem zorgt er tevens voor dat u aan de slag kunt zonder gebruik te hoeven maken van lastige stroomkabels.

Kwaliteit Einhell Li-on accu
De Li-Ion wisselaccu beschikt over het Einhell Active Battery Management System. Dit betekent o.a. dat een microchip reguleert dat er geen overbelasting, oververhitting en overladen van de accu kan plaatsvinden en dat ver ontladen accus weer zullen worden opgeladen in een reparatiemodus. Dit alles leidt tot een lange levensduur van de accu. Aanvullend zorgen de hoge kwaliteit Li-Ion batterij-cellen ervoor dat er bijna geen zelfontlading kan plaatsvinden, zodat de accu na lang niet in gebruik te zijn geweest niet weer geheel opnieuw opgeladen hoeft te worden.

Kenmerken:
De machine is onderdeel van de Power -X- Change lijn en wordt geleverd inclusief 2x Power -X- Change Li-Ion 18V / 1500 mAh accu en 1x Power -X- Change oplader. Deze accu en oplader zijn ook te gebruiken in combinatie met andere Power -X- Change artikelen, Dubbeltoerige transmissie om krachtig te boren en schroeven, Krachtige Johnson motor voor hoog koppel, Robuuste metalen tandwielaandrijving, 30-minuten snellader, Eenhulzige snelspanboorhouder, Automatische asvergrendeling, Quick-Stop, Fijn afstelbare toerental-regelelektronica, Koppelinstelling, Rechts- en linksloop, Indicator voor rechts-/linksloop, Accu-capaciteitsindicator, LED-lamp, Softgreep, Transport- en opbergkoffer.

Specificaties:
- Accu 18V, Li-Ion, 1,5 Ah (2x mee geleverd)
- koppel 44 Nm
- oplaadtijd ± 30 minuten
- 2 versnellingen
- onbelast toerental I: 0-320, II: 0-1250 t/min.
- koppelinstellingen 20+1-voudig
- in opbergkoffer
Kenmerken
Boren
Schroeven
Productontwerp Boormachine met pistoolgreep
Boorhouder Zonder sleutel
Ingebouwd licht
Reverse
Prestatie
Aantal versnellingen 2
Inactieve snelheid (1ste versnelling) 350 RPM
Inactieve snelheid (2e versnelling) 1250 RPM
Draaistanden 21
Maximale koppel (harde applicaties) 44 Nm
Energie
Stroombron Batterij/Accu
Batterijtechnologie Lithium-Ion (Li-Ion)
Batterij capaciteit 1,5 Ah
Accu/Batterij voltage 18 V
Oplaadtijd 30 min
Technische details
Kleur van het product Zwart, Grijs, Rood
Gewicht en omvang
Gewicht 3, 78 kg
Breedte 100 mm
Diepte 330 mm
Hoogte 333 mm
Gewicht verpakking 4, 08 kg
Inhoud van de verpakking
Inclusief batterij
Aantal inbegrepen batterijen 2 stuk(s)
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo