Max ICT logo

Jouw persoonlijke ICT-adviseur voor al je projecten

Klantenservice
/

Inclusief of exclusief BTW?

Wil je een zakelijke aankoop doen? Dan zie je waarschijnlijk liever de prijzen in onze winkel exclusief BTW. Zie je ze liever inclusief BTW omdat je een privé aankoop wilt doen? De keuze is aan jou.

Je kunt op elk gewenst moment je voorkeur aanpassen. Wanneer je inlogt op Mijn Max, onthouden we je voorkeur zodat jij de volgende keer gewoon door kunt gaan met zoeken zoals jij het graag hebt.

Zo houden wij voor jou de prijzen duidelijk en transparant.

Kingston ValueRAM 8GB 2666 Mhz DDR4 DIMM Geheugenmodule

Max nr: 10343810 | EAN: 740617290455 | Fabrikant: Kingston | Type: KVR26N19S8L/8
  • Kingston ValueRAM 8GB 2666 Mhz DDR4 DIMM Geheugenmodule
  • Kingston ValueRAM 8GB 2666 Mhz DDR4 DIMM Geheugenmodule
Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Kingston ValueRAM 8GB 2666 Mhz DDR4 DIMM Geheugenmodule

€ 30,56 Excl BTW
€ 36,98 Incl BTW
96 stuks op voorraad bij leverancier
91 stuks extra op aanvraag

1-3 werkdagen
Verzendkosten € 2,44 excl BTW
Belangrijkste specificaties
  • Intern geheugen: 8 GB
  • Intern geheugentype: DDR4
  • Kloksnelheid geheugen: 2666 MHz
Alle productspecificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
info@maxict.nl
Logo Kingston

Desktop- / laptopgeheugen - Geheugenupgrades voor desktop / laptop

Kingston biedt extreem betrouwbaar desktopgeheugen met hoge prestaties en verkoopt meer geheugen voor laptopupgrades dan wie ook ter wereld.


Hoge betrouwbaarheid

Kingston Technology ValueRAM is het meest betrouwbare desktop- en notebookgeheugen in de markt. Kingston Technology investeert miljoenen euro’s in productkwaliteit om uw bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden. Elke module is uitvoerig getest en functioneert 100%, direct vanuit de verpakking.

Prestatie verbeteren

Als uw systeem achterloopt, of een programma niet reageert of niet wordt geladen, heeft u mogelijk een tekort aan geheugen. Mogelijk ziet u subtiele signalen, zoals slechte prestaties bij alledaagse taken of ontvangt u berichten dat het geheugen op is.
Voeg betrouwbaar Kingston-geheugen toe en zie hoe uw productiviteit stijgt: pagina's worden sneller geladen en het starten van nieuwe toepassingen gaat gemakkelijker en sneller.
 

Bouw uw eigen pc

Overweegt u om uw eigen systeem te bouwen? Het is een geweldige manier om precies te krijgen wat u zoekt in een systeem.
Overweeg voordat u begint de technologie van uw moederbord. Is het DDR3 of DDR4? Hoeveel DRAM-slots zijn er beschikbaar op het moederbord? Moeten modules in paren, tripletten of quads worden geïnstalleerd? Met welke snelheid wilt u dat uw geheugen presteert? Heeft u DIMM's of SO-DIMM's nodig? Door deze vragen te beantwoorden krijgt u een beter idee van wat u nodig heeft en welk Kingston-geheugenproduct het beste in uw systeem werkt. U kunt vervolgens het onderdeelnummer van uw moederbord zoeken met behulp van de geheugenzoekfunctie van Kingston om compatibel geheugen te vinden.
 

Vervangen of toevoegen van nieuw geheugen

Laptop- en pc-fabrikanten leveren vaak standaard geheugenmodules met een lage capaciteit om de kosten te verlagen, wat betekent dat zelfs nieuwe computers geheugenupgrades nodig hebben. Twee opties: verwijder en vervang deze bestaande modules met een kleinere capaciteit, of vul ongebruikte geheugenslots op.

Mocht uw geheugen het begeven dan kunt u er zeker van zijn dat Kingston u kan leveren wat u nodig heeft om weer aan de slag te gaan met onze levenslange garantie.

In sommige gevallen moeten geheugenmodules met dezelfde capaciteit in paren worden geïnstalleerd om de beste prestaties uit uw systeem te halen. Zoek uw systeem op naam en modelnummer met de Kingston geheugenzoeker en u krijgt gedetailleerde informatie over de beste geheugenconfiguratie om de beste prestaties voor uw systeem te bereiken.

 
Kenmerken
Intern geheugen 8 GB
Intern geheugentype DDR4
Kloksnelheid geheugen 2666 MHz
Component voor PC/server
Geheugen form factor 288-pin DIMM
Geheugenlayout (modules x formaat) 1 x 8 GB
Type gebufferd geheugen Unregistered (unbuffered)
ECC
CAS-latentie 19
Geheugen rangschikking 1
Geheugen voltage 1.2 V
Duur row cycle 45, 75 ns
Duur vernieuwen row cycle 350 ns
Duur row active 32 ns
Programmeerspanning (VPP) 2,5 V
Loden behuizing Goud
JEDEC-standaard
RoHS compliance
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf 0 - 85 °C
Temperatuur bij opslag -55 - 100 °C
Je betaalt bij ons op deze manieren:
Wij zijn aangesloten bij:
Dit zijn onze keurmerken: