Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/

Krachtig en razendsnel opladen

Krachtig en razendsnel opladen

Chargers - Aukey

De laders van Aukey zijn ontworpen om de laadduur van smartphones, tablets en andere elektronische apparaten te verkorten. Dat wat de producten van Aukey groot maakt komt van binnenuit. Aukey combineert namelijk nieuwe generatie laadtechnologieën in haar producten om toestellen op een efficiënte en snelle wijze op te laden. De opladers van Aukey worden aangedreven door laadtechnieken Qualcomm Quick Charge en Power Delivery. Daarnaast heeft het bedrijf ook haar eigen snelle laadtechniek ontwikkeld genaamd AiPower. Naast het verkorten van de laadtijd zorgt AiPower er ook voor dat de kwaliteit van een batterij niet wordt beperkt.

Het aanbod van Aukey bestaat uit thuisladers, autoladers, powerbanks en laadkabels. Naast laders voor binnen- en buitenshuis heeft het bedrijf ook headsets, autohouders en andere praktische gadgets ontwikkeld om nog meer gemak uit jouw smartphone of tablet te halen. Een smartphone op volle snelheid opladen zonder dat dit ten koste gaat van de gezondheid van een batterij? Dan kies je voor Aukey. 

 

Aukey PB-T11 Powerbank - 30000mAh

De Aukey PB-T11 Powerbank is een van de meest krachtige externe batterijen van Aukey. De powerbank beschikt namelijk over een capaciteit van 30.000mAh, waarmee je een smartphone ongeveer 6-9 keer kunt opladen met een volledig geladen Powerbank. De Aukey PB-T11 Powerbank bevat twee USB-poorten, waarvan de oranje output Qualcomm Quick Charge 3.0 ondersteunt. Met deze snel laadtechniek wordt een smartphone 80% opgeladen binnen ongeveer 30 minuten. 

*Het aantal keer laden en laadduur is afhankelijk van het gekoppelde apparaat.

 

Aukey PB-Y7 Powerbank – 30.000mAh 

De Aukey PB-Y7 Powerbank is een externe batterij met een enorme capaciteit van 30.000mAh. Dit maakt de Powerbank sterk genoeg om een smartphone 6-9 keer volledig op te laden. De Aukey Powerbank beschikt over twee USB-poorten, waarvan de oranje output Qualcomm Quick Charge 3.0 ondersteunt. Daarnaast is deze externe batterij uitgerust met een USB-C PD-poort waarmee zowel de Aukey Powerbank als het gekoppelde toestel wordt opgeladen met 30W vermogen. Hierdoor is de Aukey PB-Y7 Powerbank perfect te gebruiken met Macbooks of andere high-end toestellen.

*Het aantal keer laden en laadduur is afhankelijk van het gekoppelde apparaat.

 

Aukey PB-XD20 Powerbank - 20.100mAh 

De Aukey PB-XD20 Powerbank is een smalle externe batterij die gemaakt is om apparaten onderweg op te laden. De powerbank heeft een capaciteit van 20.100mAh en is ongeveer even breed als een smartphone. Hierdoor past de powerbank makkelijk in je broekzak of tas. Daarnaast is de Aukey PB-XD20 Powerbank voorzien van twee USB-poorten, waarbij de oranje output Qualcomm Quick Charge 3.0 ondersteunt. Is de Powerbank leeg? Dan wordt deze razendsnel met Power Delivery 3.0 opgeladen via de USB-C poort.

*Het aantal keer laden en laadduur is afhankelijk van het gekoppelde apparaat.

 

Aukey CC-T7 Dual USB QC 3.0 Car Charger – zwart

Met de Aukey CC-T7 Dual USB QC 3.0 Car Charger laad jij jouw toestellen onderweg razendsnel op tijdens het autorijden. De autolader beschikt over twee USB-poorten, waarbij de oranje output Qualcomm Quick Charge ondersteunt. Met deze snel laadtechniek wordt een smartphone 80% opgeladen binnen 30 minuten. De Aukey CC-T7 Dual USB QC 3.0 Car Charger heeft een compact design, waardoor deze weinig ruimte in neemt. Bovendien is deze autolader te gebruiken in vrijwel iedere auto met een sigarettenaansteker. 

 

Aukey PA-U32 Mini Dual USB Charger – zwart

De Aukey PA-U32 Mini Dual USB Charger is een compact thuislader met twee laadpoorten. Beide 2.4A USB-poorten worden ondersteunt door AiPower welke er voor zorgen dat een apparaat wordt opgeladen met de meest optimale stroomsterkte. Hierdoor wordt de batterij van het toestel niet beperkt. De Aukey PA-U32 Charger is niet veel groter dan SD-kaart, waardoor je de thuislader gemakkelijk kunt opbergen in een tas of nachtkastje.  

 

Aukey PA-T18 QC 3.0 Charger – zwart

De Aukey PA-T18 QC 3.0 Charger is een geavanceerde thuislader met 4 USB-poorten. Met deze thuislader ben je dus altijd in het bezit van voldoende laadpoorten. Bovendien biedt de thuislader een centrale plek waar jij al jouw apparaten te voorzien van energie. Dit maakt de Aukey PA-T18 QC 3.0 Charger de perfecte oplader voor op kantoor of een groot gezin. Van de vier USB-poorten ondersteunt de oranje output Quick Charge 3.0. Via deze poort wordt een smartphone 80% opgeladen binnen ongeveer 30 minuten. 

Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo