Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/

Lenovo bundel 3

Lenovo bundel 3

Lenovo bundel 3


Met deze Lenovo bundel geeft u uw werkplek een maximale update voor een maximaal leuke prijs. Bent u toe aan een upgrade van uw huidige (thuis)werkplek? Onze nieuwe bundels van Lenovo maken het kiezen een stuk gemakkelijker! Wat dacht u bijvoorbeeld van de Lenovo ThinkCentre M720 Mini Desktop PC welke is voorzien van de allernieuwste en snelste snufjes op het gebied van hardware. Deze Mini PC9th gen Intel Core™ i5 processor, is uitgerust met een i5-9400T processor, 8GB geheugen en een maximum van 32 GB. Om uw werkplek compleet te maken leveren we een ergonomische monitor mee van 23,8” met een Quad HD resolutie, waardoor er meerdere taken tegelijkertijd op uw scherm passen. Fluitje van een cent!

 
Deze bundel omvat:

1 x ThinkCentre M720 Mini Desktop PC

1x Lenovo ThinkVision P24h-20 23,8" Quad HD Led Monitor

Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo