Telefoon: 013-5774574 — e-mail: info@maxict.nl
Max ICT Logo
• Sinds 2007 • Meer dan 350.000 orders verwerkt • Ruim 100.000 klanten • 30 dagen niet tevreden, geld terug garantie

Onze keurmerken

Veilig betalen met

iDEALPayPalCreditcard - VisaCreditcard - MastercardCreditcard - AMEXWebshop GiftcardGiropayMrCashAchteraf BetalenSofort
ICT Waarborg

Max ICT op Twitter

Partner

Partner

Partner

Partner

Partner

Partner

Partner

Partner

Lenovo V510


 

Lenovo V510

De nieuwe Lenovo V510

Een zakelijke laptop moet geschikt zijn voor intensief gebruik. Zeker wanneer je veel onderweg bent, wil je niet afhankelijk zijn van het dichtstbijzijnde stopcontact. Ook zit je er niet op te wachten dat je door slijtage het beeldscherm niet meer goed kunt openen of sluiten. Met de Lenovo V510 heb je hier geen last van. Lenovo heeft bij het ontwerp namelijk de nadruk gelegd op extreme duurzaamheid en flexibiliteit. 

 

Flexibel

Danzkij de ingebouwde ultrabay kun je de V510 naar wens uitbreiden met een ingebouwd optisch station, zoals een CD- of DVD-brander. Of plaats een tweede batterij, zodat je onderweg tot wel 12 uur draadloos kunt werken. De V510 is voorzien van twee USB 3.0-poorten en twee USB 2.0-poorten. Eén poort blijft altijd ingeschakeld. Handig om onderweg bijvoorbeeld je telefoon op te laden. Zelfs als je laptop uit staat.

 

Duurzaam

De scharnieren van de Lenovo V510 zijn gemaakt om te gebruiken. Zelfs als je deze laptop de komende 5 jaar elk uur van de dag zou openen én weer sluiten, hoef je je geen zorgen te maken. Bovendien zijn de scharnieren 180 graden draaibaar, zodat je het scherm volledig plat kunt leggen. Het toetsenbord bestaat uit één stuk, zodat vuil, stof en etensresten geen kans krijgen om de systeemprestaties te beïnvloeden.  

 

Veilig

De Trusted Platform Module (TPM) maakt in combinatie met Windows 10 Pro en BitLocker sabotagebestendige wachtwoordversleuteling mogelijk. De vingerafdruklezer zorgt voor nog meer veiligheid én gemak. Een biometrische reader scant meerdere referentiepunten van je vingerafdruk, waarna deze wordt omgezet in een digitale code. Zo krijg je met je vingerafdruk snel en veilig toegang tot Windows 10 Pro.

 

Klik hier of hieronder op het product om de specificaties te bekijken of de Lenovo V510 direct te bestellen.

Deel dit bericht