Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/

Videokaarten beschikbaar voor miners én gamers!

Videokaarten beschikbaar voor miners én gamers!

De populariteit van cryptocurrency nam in 2017 ongekende vormen aan, waardoor een aantal valuta flink in waarde is gestegen. Op grote schaal cryptocoins minen werd ineens een stuk lucratiever, wat zorgde voor een stormloop op videokaarten.

Waarom zijn videokaarten zo belangrijk?

Voor het minen is serieuze rekenkracht nodig en volstaat een doorsnee computer allang niet meer. Tenminste, niet als je aan het minen meer wil overhouden dan het aan hardware en stroom kost. Om rendabel te kunnen ‘minen’ maken zowel hobbyisten als bedrijfsmatige miners tegenwoordig gebruik van een stapeling van videokaarten in een zogenaamde rig-opstelling. Een mining-rig van 20 videokaarten is geen uitzondering. De toenemende vraag naar krachtige videokaarten zorgt ervoor dat de beschikbaarheid wereldwijd onder druk komt te staan. Zoek je als hardcore gamer een degelijke, betaalbare videokaart, dan is de kans groot dat je misgrijpt. Van populaire merken is vaak helemaal geen voorraad beschikbaar.

Welke videokaart moet ik gebruiken?

De experts van HardwareInfo zochten uit welke kaarten het best geschikt zijn om mee te minen. Benieuwd? Bekijk onderstaand filmpje.

Hoe houden we videokaarten beschikbaar voor iedereen?

We begrijpen dat deze situatie heel vervelend is en bieden je daarom graag een overzicht van de videokaarten die bij Max ICT beschikbaar zijn. Deze pagina wordt regelmatig geüpdate om prijzen en beschikbaarheid zo actueel mogelijk te houden. Om teleurstellingen te voorkomen nemen we daarnaast de volgende voorzorgsmaatregel. Bestel je meer dan 2 videokaarten? Dan plaatsen we je order ‘on hold’ en controleren we eerst de beschikbaarheid en prijs van je bestelling. Zodra we zekerheid hebben nemen we contact met je op om de order te bevestigen.

 

Advies op maat en zekerheid

Heb je grotere hoeveelheden nodig, omdat je van plan bent de mining-business in te gaan of ben je al volop bezig? Onze Sales-afdeling gaat graag persoonlijk de beschikbaarheid van de gewenste producten voor je na, zodat we voorraad en prijs kunnen garanderen. Ook als je een moederbord, processor, koeling, voeding, frame of kant-en-klare rig zoekt denken we graag met je mee. Onze accountmanagers staan van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 18:00 uur voor je klaar op telefoonnummer 013-5774574.

Ben je van plan om te gaan minen? 

Dan is het natuurlijk handig om te weten welke coins er allemaal zijn. We hebben op deze pagina de meest actuele en interessante coins voor je op een rijtje gezet

 

Laatste update: 22-05-2018 09:18 uur

Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo