Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/

Ga productief aan de slag met de juiste devices voor zakelijk gebruik!

Ga productief aan de slag met de juiste devices voor zakelijk gebruik!

Ondernemers opgelet!

De een heeft de vakantie er al op zitten, de ander zit er middenin en er zijn inmiddels ook alweer een hoop mensen weer aan de slag. Om weer productief uit de startblokken te komen na de vakantie heb je de juiste devices nodig. Het belangrijkste aan je werkplek is immers het device waarop je werkt. Daarom hebben onze productexperts bij Max ICT een aantal mooie laptops, tablets en andere IT benodigdheden voor op kantoor en voor onderweg voor je op een rijtje gezet. En er zit nog een mooie afprijzing op ook, veel goedkoper ga je ze niet vinden! De actieprijzen lopen t/m 31 augustus 2018.

De notebook/tablet voor onderweg

Ben je voor je werk veel onderweg naar klanten of werk je op meerdere locaties, dan is het altijd fijn om een laptop of tablet te hebben die aan een aantal zaken voldoet. Zo is het handig dat je laptop makkelijk in je tas past, niet te veel weegt en een lange batterijduur heeft, zodat je bijvoorbeeld onderweg in de trein of op locaties met weinig stopcontacten altijd aan de slag kunt. En dat alles zonder problemen.

Bekijk de beste devices voor onderweg »

De beste IT benodigdheden voor je werkplek

Altijd gedoe met de printer, is je computer te traag of is je bureau echt te klein voor je beeldscherm? Als je productief en comfortabel aan de slag wilt gaan op kantoor, dan heb je daarvoor de geschikte apparatuur nodig. Onze productexperts hebben een mooi overzicht van de beste producten gemaakt voor op kantoor. Van Thin Clients tot printers. En ook nog eens voor een zeer scherpe prijs, zoals je van ons gewend bent!

Bekijk de beste devices voor op kantoor »

Gratis advies nodig?

Wil je meer weten over een van onze producten, over de prijzen of over de beschikbare voorraad? Bel ons op 013-5774574 of mail ons via [email protected]. We helpen je graag verder.

Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo