Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Software
  2. Microsoft Office
  3. Office Home and Business 2016
  4. Microsoft Office Home & Student 2016 f/Mac Office suite 1 licentie(s) Frans

Microsoft Office Home & Student 2016 f/Mac Office suite 1 licentie(s) Frans

Max nr: 6485062 | EAN: 889842095135 | Fabrikant : Microsoft | Type: GZA-00963
  • Microsoft Office Home & Student 2016 f/Mac Office suite 1 licentie(s) Frans
  • Microsoft Office Home & Student 2016 f/Mac Office suite 1 licentie(s) Frans
Afbeeldingen kunnen afwijken van realiteit.
75,32 incl. BTW
2 stuks op voorraad bij leverancier

1-3 werkdagen
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
Belangrijkste specificaties
  • Soort: Office suite
  • Aantal licenties: 1 licentie(s)
  • Softwaretype: Doos
Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Logo Microsoft
Office, gemaakt voor Mac Office 2016 voor Mac is van de grond af aan ontworpen om te kunnen profiteren van de meest recente Mac-functies, waaronder retinaweergave, ondersteuning voor weergave op volledig scherm en zelfs bladerstuiteren. Het is de ideale combinatie van de Office die je al kent en vertrouwt, en de Mac waar je zo dol op bent. Word Creëer en deel professionele documenten met state-of-the-art hulpprogramma's voor bewerken, controleren en delen. Het nieuwe tabblad Ontwerp biedt snelle toegang tot functies en Slimme zoekopdracht toont relevante contextuele informatie van het web rechtstreeks in Word. Excel Analyseer en visualiseer je gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren met een frisse gebruikersinterface en je favoriete sneltoetsen. Maak gebruik van functies als Analysis Toolpak, Slicers en Formulebouwer om tijd te besparen, zodat jij je kunt richten op inzichten. PowerPoint Met nieuwe dia-overgangen en een verbeterd takenvenster voor animaties kun je je ideeën creëren, er met anderen aan werken en ze effectief presenteren. Hiërarchische opmerkingen naast je dia's helpen je de feedback in je presentaties op te nemen. In de weergave voor de presentator zie je de huidige dia, de volgende dia, de aantekeningen voor de spreker en een timer op je Mac, terwijl je publiek op het grote scherm alleen de presentatie zelf ziet. OneNote Het is je persoonlijke digitale notitieblok, waarin je notities, ideeën, webpagina's, foto's en zelfs audio en video allemaal op één plek kunt opnemen. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, je kunt het altijd met je meenemen en met anderen blijven delen en samenwerken. Geweldig voor schoolopdrachten, werkprojecten, reisplannen, planning van feestjes en meer. Je eigen materiaal, wanneer en waar dan ook Of je nu op je Mac, je iPhone of iPad werkt, je hebt onmiddellijk, altijd en overal toegang tot je documenten met OneDrive-cloudopslag. De voordelen van Microsoft Met ons ben je zó aan de slag Wij zijn het bedrijf dat Office ontwikkelde. We kennen de software dus beter dan wie dan ook. Wat voor hulp je ook nodig hebt bij het downloaden of installeren van Office, wij hebben de kennis in huis die jij nodig hebt. We bieden de ondersteuning die je nodig hebt totdat je software goed werkt.
Licentie
Soort Office suite
Aantal licenties 1 licentie(s)
Softwaretype Doos
Taalversie Frans
Microsoft Volume Licensing (MVL)-programa Product Key Card (PKC)
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Windows
Ondersteunt Mac-besturingssysteem Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra
Aanbevolen RAM 4096 MB
Aanbevolen opslagschijfruimte 6 GB
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo