Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Nieuws overzicht

Overname MyCom door online winkelier Max ICT B.V.

28-02-2019

In februari 2019 is bekend geworden dat ICT-gigant Max ICT B.V. MyCom heeft overgenomen.

De in 1995 opgerichte IT- en elektronicaspecialist MyCom stond bekend om diepgaande kennis en kunde, met een toegewijde klantengroep. In 2018 werd al bekend dat het concern overgenomen werd, waarna met behulp van Zweedse investeerders getracht is het achterhaalde businessmodel te hervormen voor een online doorstart door Kijk Up B.V. holding. Echter heeft dit niet mogen baten; anno 2019 werd alsnog faillissement aangevraagd waarna het doek voor de 14 fysieke winkels van MyCom definitief viel.

De aangewezen partij voor overname

De overname van MyCom door Max ICT B.V. is een logische stap. Max ICT B.V. staat bekend als online aanbieder van ICT-hardware aan zakelijke klanten en consumenten, met evengoed de diepgaande kennis en kunde in huis waar MyCom groot mee is geworden. Met meer dan 3.000.000 producten van zo’n 18.000 merken en zo’n 12 jaar ervaring als online retailer is Max ICT B.V. de aangewezen partij om de rijke historie van MyCom in ere te houden in de online wereld.

Hergebruik van Instore Winkelmaterialen MyCom

Omdat Max ICT B.V. voornamelijk online verkoopt en zelf slechts 1 fysieke winkel kent, maar wel sterk gelooft in hergebruik in een circulaire economie, biedt Max ICT B.V. per direct de winkelinhoud van de 14 MyCom winkels ter verdere overname aan.

Ben je geïnteresseerd in de aankoop van instore winkelmateriaal voor een zacht prijsje? Neem contact op met Max ICT B.V. via [email protected].


Nieuws overzicht
Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo