Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Nieuws overzicht

Samsung Sales Event 2019 - Samsung zet in op Slim en Innovatief

15-03-2019

Zakelijk Nederland komt samen tijdens het Samsung Sales Event op 13 maart 201913 maart 2019 - Utrecht. Deze week was het weer tijd voor het Samsung Sales Event. Tijdens dit meerdaagse event, wat ook wel de Samsung Dealershow wordt genoemd, krijgen handelaren, partners en de pers de nieuwste innovaties van Samsung te zien. Twee keer per jaar worden hier nieuwe productlijnen gepresenteerd, met als doel promotie en verkoop in elektronicawinkels.

Dit jaar stond het Samsung Sales Event volledig in het teken van de missie van Samsung om alle losse apparaten te verbinden aan één groot ecosysteem. Dit doet Samsung door middel van slimme producten die met elkaar communiceren via een hub. Hoe meer slimme producten aangesloten zitten op deze hub, hoe groter het gebruiksgemak en comfort in huis en op kantoor. 

Samsung Electronics inspireert ons al jaren met nieuwe ideeën en toepassingen. Het creëert de toekomst van technologie met innovatieve producten, getalenteerde teams, maatschappelijk verantwoord ondernemen en slimme samenwerking met partners. 

Jeroen en Sebastiaan waren aanwezig op het Samsung Sales Event namens Max ICT B.V. In dit artikel zetten we de producten op een rij waarvan zij helemaal wild werden. 

Samsung Air Dresser DF60N8700MG - Ready to Shine

Een kast waar je kleding gestreken, gestoomd, virus- en bacterievrij, en dus ook geurvrij uitkomt? Binnenkort kan het! 

De Samsung Air Dresser DF60N8700MG in je inloopkast.Samsung introduceerde deze stijlvol uitgevoerde nieuwe aanvulling op je kledingkast tijdens het Samsung Sales event met veel enthousiasme. Natuurlijk zou dit hypermoderne smart device een must-have thuis, maar we zien zeker ook de voordelen in zakelijke omgevingen. Want wat nu wanneer je je net voor dat belangrijke sales gesprek niet alleen jezelf maar ook nog even je outfit kunt opfrissen? 

Waarom de Samsung Air Dresser DF60N8700MG?

  • Ongewenst stof wordt uit je kleding geblazen. 
  • Nare geurtjes worden uit je kleding gestoomd.
  • Virussen en bacteriën worden effectief gesteriliseerd voor extra hygiëne. 
  • Kleding wordt kreukelvrij gestoomd.
  • Vochtige lucht wordt uit je kleding verwijdert.
  • Dit is een smart toestel, dus kun je het monitoren en aansturen via je mobiel.

Leuk extraatje is je met aromatherapie vellen je kleding de geur kunt geven waar jij blij van wordt. Dus weet je zeker dat jij kunt shinen wanneer het ertoe doet. 

Op dit moment is de Samsung Air Dresser nog niet beschikbaar in Europa. Mocht ‘ie ook verschijnen op de Europese markt? Dan is ‘ie binnenkort ook te bestellen via Max ICT B.V. 

Samsung Galaxy S10 - Niet alleen voor de mooiste selfiesSamsung Galaxy S10 - Ook zakelijk slim

Dat de Samsung Galaxy S10 een hit is moge duidelijk zijn. De algemene ontvangst in de markt liegt er niet om en de reviews online zijn vol enthousiasme. (Techradar, Androidcentral, Slashgear, The Guardian). Jeroen en Sebastiaan mochten ‘m van dichtbij zien, en ook zij hebben moeten concluderen dat dit toestel toch echt wel een sterk staaltje Samsung laat zien. 

Waarom de Samsung Galaxy S10?

  • Het AMOLED-display blaast andere smartphones omver wanneer het aankomt op kleur. 
  • De camera’s zijn van uitmuntende kwaliteit. Dit toestel heeft een groothoeklens, beeldstabilisatie en HDR 10+, ook voor video’s. Voor de selfieliefhebbers onder ons; deze camera is kwalitatief evengoed als de camera op de achterkant bij andere smartphones.
  • Beschikt over Wifi 6 waarmee deze smartphone ook over een aantal jaar nog relevant is qua connectiviteit.
  • Met 8 GB werkgeheugen en maximaal 1 TB aan opslag doet deze smartphone niet onder voor de gemiddelde laptop. 

Anyways. Need we say more? 

Al met al legt Samsung met deze nieuwe topper de lat erg hoog voor de smartphone markt. Ook voor zakelijk gebruik zien wij veel voordelen vanwege het future-proof gehalte en de techniek die erin zit. Met name de Samsung 10E zal hier interessant zijn omdat deze de kracht van watergekoelde processoren combineert met makkelijk handzaam formaat. Dat je met de Samsung Galaxy 10 ook nog eens de mooiste selfies kunt maken? Dat puntje nemen wij op de koop toe.

Wij wisten eigenlijk ook niet zo goed welke nu mooier was. Samsung Smartwatches - Stijlvol connected

Natuurlijk kennen we de Samsung smartwatches al een tijdje, maar dit jaar vergroot Samsung de mogelijkheden van smartwatches in gebruik zowel als de stijlfactor. De nieuwste generaties zien eruit als normale horloges terwijl ze stiekem erg geavanceerd zijn met de nieuwste technologie, microfoons en luidsprekers, en de optie om ‘m aan te passen op je eigen kledingstijl. Multifunctioneel; daar houden wij van! 

Waarom de nieuwste generatie Samsung Smartwatches?

  • Meer gebruiksgemak met roterende ringen, kronen en glas.  
  • Ruime keuze uit gebruiksopties zoals diverse displayklokjes. 
  • Geen weer te slecht dankzij de hoge IP68 certificatie. 
  • Stof en vuil krijgt geen kans dus kun je je smartwatch overal dragen. 
  • Pas je smartwatch aan op je outfit door gebruik van je eigen, analoge horlogebandjes. 

Wil je zwemmen of duiken met je smartwatch? Dat is een minder goed idee. Maar wil je op modieuze wijze onafhankelijk zijn van je smartphone? Dan raden wij je aan om zeker deze nieuwe generatie smartwatches in de gaten te houden. 

Samsung QLED 2018 8K - Jouw privé IMAX

Na de eerste introductie van de QLED-televisie in 2018 is het nu tijd om te laten zien wat mogelijk is met de QLED 2018 serie. 

Je hebt geen televisie gekeken totdat je het doet in 8K.Niet iedereen is gecharmeerd van een grote televisie in de woonkamer, maar Samsung zou Samsung niet zijn wanneer de nieuwste generatie QLED-televisies ook niet daarop bedacht zijn. Dankzij de Ambient Mode heb je de keuze uit Decor, Info en Foto display, waarmee je mooiste beelden op het scherm tovert. Je huiskamer kun je hiermee prompt voorzien van heuse kunst. Met het INFO display toon je weersinformatie en nieuws updates, terwijl je met Foto deze TV omtovert tot een fotokader waarmee je je eigen foto’s makkelijk tentoonstelt. 

Waarom de Samsung QLED 2018 8K Televisie?

  • Hyperrealistisch beeld dankzij de 8K beeldschermresolutie en maar liefst 33 miljoen pixels!
  • Je televisie hangt zo plat mogelijk tegen de muur met de NO GAP wall mount. 
  • Met de SmartThings app kun je de look van je muur integreren in bijvoorbeeld de weersinformatie op je televisie. 
  • De Quantum Processor in deze televisie maakt het mogelijk om binnen 1 seconde je favoriete serie op Netflix te vinden.
  • Kijk je even geen televisie? Zet Ambient Mode aan zodat je televisie opgaat in je interieur. 

Binnenkort is de Samsung QLED 2018 ook verkrijgbaar bij Max ICT B.V. Dus wij gaan alvast een mooi behangetje uitkiezen voor bij deze televisie. 

Samsung Super Ultrawide 49” - Niet alleen voor gamers

400Tijdelijke afwezigheid van Sebastiaan tijdens het testen van de Samsung Super Ultrawide 49" monitor.Last but not least waren wij natuurlijk geïnteresseerd in de nieuw geïntroduceerde Samsung Super Ultrawide 49” monitor. De Samsung 850 EVO mSATA is ongekend snel, kan ongebruikt PC-geheugen benutten als buffergeheugen. Dit in combinatie met de 32:9 beeldverhouding betekend dat je gamescenes en films volledig overziet zoals ontwikkelaars het voor ogen hadden, en dat deze games en films ook nog eens supersnel weergegeven worden. 

Waarom het Samsung Super Ultrawide 49” inch beeldscherm?

  • Met de Metal Quantum Dot technologie zijn kleuren puur, helder en machtig levensecht. 
  • Comfortabel werken èn spelen dankzij de in hoogte verstelbare standaard voor deze super ultrawide monitor. 
  • Geen belemmerende randen om je scherm maar wel Arena Lighting voor een echte lichtshow op de muur achter je monitor. 
  • Dankzij het OSD-dashboard menu stel je je monitor in voor gaming en met de Easy Setting Box S/W deel je makkelijk je scherm in voor multitasking. 
  • Doe eens gek en sluit een laptop èn een PC aan op je scherm met de Samsung Picture-by-Picture functie, zonder dat dit gevolgen heeft voor de beeldkwaliteit. 

Hoewel deze monitor in eerste instantie gemaakt lijkt te zijn voor gamers, zien wij ook bij zakelijke toepassingen hoe dit scherm kan helpen bij productiviteit. Zeker bij creatieve beroepen waarbij geheugen van je computer een rol speelt kan dit scherm een uitkomst bieden, maar ook op plekken waar veel overzicht nodig of multitasking nodig is, is dit scherm zeer op z’n plek. 

Tot slot – met inspiratie en innovatie naar huis

Wij willen onze partners van Samsung graag bedanken voor de persoonlijke uitnodiging naar dit mooie, jaarlijkse event. We hebben genoten van een innoverende kijk in de keuken en zijn vol inspiratie en nieuwe ideeën naar huis gegaan. De producten zoals tentoongesteld hebben een plekje verovert in ons hart en binnenkort ook in onze webwinkel. 

Op zoek naar hulp of advies?

Ben jij nu ook geïnteresseerd in deze nieuwste Samsung innovaties en wil je meer weten? Neem contact met ons op over specificaties, beschikbaarheid en meer. Bel ons op 013-5774574 of mail ons via [email protected]. Dan helpen we je graag verder. 


Nieuws overzicht
Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo