Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Nieuws overzicht

Serge Winsser start als Marketing & Vendor Manager bij Max ICT BV

12-05-2016

Tilburg, 12 mei 2016 – Per 1 mei 2016 is Serge Winsser (41) gestart als Marketing & Vendor Manager bij Max ICT BV en zal zich gaan richten op het intensiveren van de samenwerkingen met fabrikanten en partners. Serge is van 2006 – 2009 werkzaam geweest als Marketing Manager bij ACES Direct waarna hij 2 jaar Commercieel Manager is geweest bij Take It Now. In de afgelopen jaren heeft Serge diverse functies bekleed waaronder Shop & Affiliate Manager bij Beate Uhse en Marketing Coördinator Prof bij Vogel’s.

 

In zijn nieuwe functie bij Max ICT BV zal Serge zich richten op de online labels www.maxict.nl, www.maxoffice.nl en www.maxsupplies.nl alsmede een uitrol van diverse andere labels binnen de groep inclusief de livegang van een platform voor partners. De samenwerking met fabrikanten is hier een onmiskenbare schakel in waarmee in nauw overleg gekeken wordt naar alle synergievoordelen van de samenwerking.

 

“Met name door de groei van afgelopen jaren van Maxict.nl bevinden we ons in een belangrijkste fase waarbij we de fundamenten voor verdere groei aan het versterken zijn aldus Jeroen van Daalen CEO van Max ICT BV”. “De rol die Serge gaat spelen met zijn aanwezige kennis is van cruciaal belang voor de verdere professionalisering en partnerships. De organisatie kent een scherpe groei, afgelopen jaar 42% en ook dit 1e kwartaal ruim 48% groei. Een versteviging van ons fundament om zo te blijven voldoen aan de kernwaardes is van groot belang. Recentelijk is hiertoe ook Marcel Houdijk (ex Nedis) als Manager Klantenservice toegevoegd. Ook Marcel draagt in belangrijke mate bij aan het stroomlijnen van onze klanttevredenheidsprocessen”.

 

De komende maanden zullen nog enkele nieuwe managementrollen worden toegevoegd om ook de internationale groei in goede banen te leiden.

 

Serge: “Maxict.nl maakt een ongelofelijk mooie groei door waarbij heel veel potentie aanwezig is om internationaal door te groeien. Met mijn ervaring hoop ik een goede bijdrage te kunnen leveren aan het succes van de organisatie. Ik ben blij weer terug te zijn in deze rol. Deze uitdaging om samen met de fabrikanten succesvolle samenwerkingen op te zetten geeft veel energie. De komende tijd zal ik dan ook intensief contact onderhouden met diverse fabrikanten.”

Einde persbericht

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Voor meer info: [email protected]  of mobiel: 06-29387615


Max ICT BV
Castorstraat 17
5047 RC Tilburg
013-5774574


Nieuws overzicht
Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo