Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Nieuws overzicht

AMD Ryzen: Kan AMD eindelijk Intel bijhouden?

15-03-2017

AMD Ryzen: matig? Bovenmatig! 

Jarenlang leek het erop dat Intel de strijd ging winnen. Intel innoveerde en werd ieder jaar stapsgewijs en systematisch beter in prijs, kwaliteit en ondersteuning. De hete adem die Intel misschien ooit lichtjes in de nek gevoeld heeft verdween langzaam, en leek niet meer terug te komen.

Gelukkig is daar met de AMD Ryzen verandering in gekomen. De AMD Ryzen is niet matig, het is bovenmatig! Uit de review van Tweakers blijkt al snel dat de AMD Ryzen een sterke concurrent is voor de Intel i3- en i5series is. AMD heeft nog een lange weg te gaan wil men echt concurren met de nieuwste processoren van Intel, maar de eerste stap is in ieder geval gezet. 
 

AMD Ryzen kopen

Van plan om de AMD Ryzen te kopen? Bij Max ICT hebben we de AMD Ryzen 1800x en de AMD Ryzen 1700 voor een mooie prijs liggen. Wil je eerst meer informatie? Lees hier een uitgebreide Engelstalige review. 


Nieuws overzicht
Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo