Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Nieuws overzicht

De nieuwe Microsoft Surface Book komt naar Nederland!

21-03-2017

De Microsoft Surface Book is eindelijk in Nederland!

De nieuwe Microsoft Surface Book is de definitie van de ultieme laptop. De laptop komt in verschillende vormen en maten maar één ding is zeker, de Surface Book staat voor power, performance en durability. 

Alle nieuwe Microsoft Surface Books hebben een afneembaar Pixelsense touchbeeldscherm, een Surface Pen en een geweldige resolutie van 3.000 bij 2.000 pixels, ook is er tot wel 16 uur aan accuvermogen voor het afspelen van video's. Daarnaast zijn er nog een aantal variabelen die bepalen of jouw Surface Book een snelle laptop is, of het ultieme powerhouse. 

De verschillende versies van de Microsoft Surface Book

Het begint met de basis versie, deze Surface Book heeft een i5 processor, 8GB werkgeheugen, 128 GB SSD maar geen aparte videokaart. Wil je toch één aparte videokaart, dan heb je deze Surface Book met dezelfde specs (wel 256 GB SSD).

Vanaf hier wordt het alleen maar groter, sterker en machtiger. De volgende drie varianten hebben minimaal een i7 processor, 16 GB geheugen, een aparte videokaart en opeenvolgend SSDs van 256, 512 en 1000 GB

  • Tier 1 256 GB SSD, 16GB Ram en een aparte videokaart
  • Tier 2 512 GB SSD, 16GB Ram en een aparte videokaart
  • Ultimate tier 1000 GB SSD 16GB Ram en een apart videokaart 
     

Pre-Order de Microsoft Surface Book bij Max ICT

De Microsoft Surface Book is vanaf nu, via bovenstaande links te pre-orderen. Deze laptops kunnen vanaf 20 april uitgeleverd worden. Bij een Pre-Order ben je één van de eersten die deze laptops ontvangt in Nederland. Mis deze kans dus niet en maak je collega's, vrienden en familie jaloers met  dit ultieme powerhouse en pre-order de Microsoft Surface Book bij Max ICT. 

 

 


Nieuws overzicht
Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo