Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Nieuws overzicht

Weekend van de Klant in België

28-09-2017

Weekend van de Klant bij Max ICT

De Dag van de Klant en Sunday Shopday komen samen in het Weekend van de Klant

De Belgische feestdag "De Dag van de Klant" vindt dit jaar voor de 30ste keer plaats en wordt elk jaar gevierd op de laatste zaterdag van september. Het initiatief komt van de UNIZO (de Unie van Zelfstandige Ondernemers) en haar Franstalige tegenhanger UCM (Union des Classes Moyennes). Doel is om klantvriendelijk ondernemerschap onder de aandacht te brengen. Ondernemers verwennen op deze dag hun klanten een beetje door in winkels bijvoorbeeld een attentie of snoep weg te geven. Het is een bedankje aan de klanten, zonder wie hun bedrijf niet zou bestaan.
 
Dit jaar is het zelfs een heel weekend feest. UNIZO, UCM en Comeos (Belgische Federatie van de Handel en Diensten) bundelen hun krachten. Zaterdag 30 september 2017 (Dag van de Klant) en zondag 1 oktober 2017 (Sunday Shopday) maken namelijk voor het eerst deel uit van het Weekend van de Klant.
 
Handelaars, steden en gemeenten werken samen om iedereen een onvergetelijke shopdag te bezorgen. Duizenden winkels zijn open en organiseren leuke acties en evenementen, zoals straat- en winkelanimatie, modeshows en wedstrijden.
 
Om onze Belgische klanten te bedanken voor het vertrouwen in ons Nederlandse bedrijf, betalen inwoners van België in het Weekend van de Klant het hele weekend geen verzendkosten!
 
Meer lezen over wat er allemaal te doen is in België tijdens het Weekend van de Klant? Op de website www.weekendvandeklant.be zie je welke winkels in welke steden open zijn en waar leuke activiteiten plaatsvinden. 
 

Nieuws overzicht
Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo