Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Nieuws overzicht

Hoe Max ICT werkt aan een betere koopervaring

20-04-2018

Recentelijk werd onze Big Boss Jeroen van Daalen geïnterviewd door Regio Business. Hij vertelde over de huidige situatie van Max ICT, over hoe je lekker nuchter op z’n Tilburgs zaken doet en de toekomst met betrekking tot de circulaire economie waarin we steeds meer gaan hergebruiken.

Uiteraard kwam ook de lancering van onze nieuwe website ter sprake en de keuzes die gemaakt zijn ter verbetering van jouw koopervaring. Zo zei hij het volgende:

Wij bieden drie miljoen producten en meer dan 18.000 merken aan op onze website. We zijn 2,5 jaar bezig geweest om de onderliggende technieken zo optimaal mogelijk te vertalen naar de meest vernieuwende technieken. We lanceren de site met stille trom en kiezen ervoor om onze klanten telefonisch om feedback te vragen. 

Drie miljoen producten en 18.000 merken? Dat is best veel. Aan ons dus de schone taak om onze site steeds beter in te richten en verder uit te breiden op zo’n manier dat jij steeds sneller vindt wat je nodig hebt.

Want jij hebt geen tijd om uren te zoeken; dat begrijpen wij. Wanneer het gaat over de functionaliteit van een webshop, dan moet je gewoon snel vinden wat je nodig hebt, zonder problemen kunnen betalen, levertijden moeten goed zijn en uiteraard moet dat welkome Brabantse gevoel terugkomen in excellente service.  

We zijn er blij mee wanneer alle bovenstaande punten goed gaan, maar heb jij nu iets meegemaakt waarvan je zegt; nou jongens, dit kan echt beter? Dan zijn wij op zoek naar jouw feedback!

Neem contact met ons op en laat het ons weten. Dit kan via onze contactpagina of via Facebook. Of kies ervoor om een review achter te laten op Tweakers of Hardware Info, zodat wij weten wat jij als klant nu echt op prijs stelt.

Alvast ontzettend bedankt!

P.S: Wil je het hele interview in Regio Business lezen? Je vindt het hier.


Nieuws overzicht
Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo