Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Nieuws overzicht

Max ICT uitgeroepen tot Tilburgs Bedrijf van de Maand

27-08-2018

Wow, goed nieuws! Max ICT is uitgeroepen tot "Tilburgs Bedrijf van de Maand". 

Afgelopen vrijdag ontvingen wij van Wethouder Berend de Vries (economie) deze grote eer en ons echte, eigen Tilburgse Benkske. Tijdens het overhandigen van het benkske aan onze big boss Jeroen van Daalen zei Wethouder de Vries: 

Het is bijzonder als je al elf jaar op rij een omzetgroei kunt realiseren van 20% in zo’n competitieve markt. Dat zegt iets over de kennis en innovatie waarmee MAX ICT e-commerce toepast. Dat is een typisch voorbeeld van een toekomstbestendig, vitaal, maar ook concurrerend sterk bedrijf. En dat past in de vitale en gezonde (binnen-)stedelijke economie van Tilburg. Daarnaast hebben ze samenwerking met lokale partners hoog in het vaandel staan en ontwikkelen zelfs een platform om deze samenwerking te stimuleren. Dat kan ik alleen maar toejuichen.

Als rasechte Tilburgers zijn wij apetrots op deze prijs, en we willen jullie - onze klanten, partners, medewerkers en ex-medewerkers, bedanken voor deze geweldige erkenning en het ontzettend mooie moment. Wil je meer weten over Max ICT en waarom wij deze prijs gekregen hebben? Lees meer op makeitintilburg.nl.

Wil je weten wat dit nu precies voor jou als klant betekent? In september gaan we dit heuglijke feit met jou vieren met een aantal speciale acties die we o.a. zullen vermelden via social media. Dus connect met ons op Facebook, Twitter en LinkedIn - and watch this space - want mooie dingen staan te gebeuren. ;-) 

 


Nieuws overzicht
Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo