Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Rubi C2G 81999 HDMI kabel 1,5 m HDMI Type A (Standaard) HDMI Type C (Mini) Zwart

Rubi C2G 81999 HDMI kabel 1,5 m HDMI Type A (Standaard) HDMI Type C (Mini) Zwart

Max nr: 12839232 | EAN: 8413797819991 | Fabrikant : Rubi | Type: 81999
202,75 incl. BTW
of 67,58 in 3 termijnen, 0% rente
De enige gratis betaalmethode voor gespreid betalen waarbij je in drie keer je aankoopbedrag betaalt tegen een rente van 0%.
1 stuk op voorraad bij leverancier
1 stuk extra op verzoek

4-7 werkdagen
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
Belangrijkste specificaties
  • Snoerlengte: 1,5 m
  • Aansluiting 1: HDMI Type A (Standaard)
  • Aansluiting 2: HDMI Type C (Mini)
Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Dit is Spider-Man™ zoals je 'm nog nooit gezien hebt.BRUTALER. Voel de adrenaline stromen als je New York beschermt als Spider-Man™, en voel de spanning wanneer je de agressievere Black-Suited Spider-Man™ wordt — je krachten worden ontketend in je strijd tegen de duisternis die je wereld dreigt te vernietigen. GROTER. Ontdek het grootste, meest gedetailleerde New York City dat ooit voor een Spider-Man™ game is gemaakt op je dwaaltochten van wolkenkrabber naar metrostation en verder. BETER. Het niveau van de gameplay wordt niet alleen steeds hoger door het gebruik van de nieuwste technologieën, maar het unieke vechtsysteem en een nooit eerder vertoonde vrijheid voor het oproepen van beelden zorgen ervoor dat dit de leukste en spannendste manier is om Spider-Man™ te spelen. Neem bezit van de nooit eerder gevoelde krachten van Black-Suited Spider-Man™. Voel de adrenaline stromen als je krachten loskomen in de rol van Black-Suited Spider-Man™: opeens beschik je over ongelofelijke beweeglijkheid, een fantastisch uithoudingsvermogen en ontzagwekkende webmogelijkheden. Maar pas op: laat je niet meeslepen door je geïntensiveerde krachten. Meer vrijheid dan ooit tevoren. Meer stad dan ooit tevoren. Geniet voor het eerst van ongekende vrijheid; kies wat je wilt doen, en wanneer je het wilt doen. Er hoeft geen lijst te worden afgewerkt om vooruit te komen. Stel je eigen volgende doel, ga overal naar toe - zelfs naar ondergrondse gebieden zoals de metro, het riool, en de schuilplaatsen van schurken - in het meest uitgestrekte en gedetailleerde New York City dat ooit voor een Spider-Man™ game is gemaakt. Probeer het splinternieuwe vechtsysteem op twee spannende manieren. Er is een volledig nieuw vechtsysteem ontworpen waarin zowel Spider-Man™ als Black-Suited Spider-Man™ op unieke wijze hun specifieke krachten en vaardigheden kunnen gebruiken. Geavanceerde animaties, combo's en afwerking maken klappen, schoppen en web-aanvallen heldhaftiger dan ooit tevoren. Versla 10 van Spider-Man’s meest beruchte vijanden uit de film en het Marvel® universum, waaronder Sandman™ en Venom™.
Kenmerken
Snoerlengte 1,5 m
Aansluiting 1 HDMI Type A (Standaard)
Aansluiting 2 HDMI Type C (Mini)
Kleur van het product Zwart
Contact geleider materiaal Goud
Aantal per verpakking 1 stuk(s)
Kabelhulsmateriaal Polyvinyl chloride (PVC)
Geslacht connector Mannelijk/Mannelijk
Plug and play
Gewicht en omvang
Gewicht 78 g
Logistieke gegevens
Code geharmoniseerd systeem (HS) 84733080
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo