Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Bouw en Gereedschap
  2. Handgereedschap
  3. Schroevendraaiers
  4. Wiha Iomega StorCenter PX6-300D

Wiha Iomega StorCenter PX6-300D

Max nr: 5082213 | EAN: 4010995353957 | Fabrikant : Wiha | Type: 22035395
  • Wiha Iomega StorCenter PX6-300D
  • Wiha Iomega StorCenter PX6-300D
  • Wiha Iomega StorCenter PX6-300D
  • Wiha Iomega StorCenter PX6-300D
  • Wiha Iomega StorCenter PX6-300D
Afbeeldingen kunnen afwijken van realiteit.
22,72 incl. BTW
14 stuks op voorraad bij leverancier
2 stuks extra op verzoek

1-3 werkdagen
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
Belangrijkste specificaties
  • Totale geïnstalleerde opslagcapaciteit: 12 TB
  • Aantal storage drives geïnstalleerd: 6
  • Aantal storage drives ondersteund: 6
Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Logo Wiha
Kort: Iomega® StorCenter™ px6-300d Network Storage is een hoog presterend desktopapparaat voor bedrijfsniveau, ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven en verspreide ondernemingslocaties zoals filialen en externe kantoren, om inhoud te delen en gegevens te beveiligen. Het StorCenter px6-300d-apparaat is uitgerust met EMC®-opslagtechnologie en heeft tot 18 TB opslagcapaciteit, waaronder een schijfloze optie. Het apparaat kan eenvoudig worden geïnstalleerd en beheerd, en is zeer betaalbaar.

Lang: Iomega® StorCenter™ px6-300d Network Storage is een hoog presterend desktopapparaat voor bedrijfsniveau, ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven en verspreide ondernemingslocaties zoals filialen en externe kantoren, om inhoud te delen en gegevens te beveiligen. Het StorCenter px6-300d-apparaat is uitgerust met EMC®-opslagtechnologie en heeft tot 18 TB opslagcapaciteit, waaronder een schijfloze optie. Het apparaat kan eenvoudig worden geïnstalleerd en beheerd, en is zeer betaalbaar. De StorCenter px6-300d biedt bestandsdeling tussen platforms en gelijktijdige iSCSI-toegang op blokniveau. I/O met hoge prestaties kan worden bereikt via dual GbE-verbindingen met mogelijkheden voor poort-bonding en koppelingaggregatie. Iomega Personal Cloud biedt ongeëvenaarde eenvoud en veelzijdigheid voor gegevensbescherming en -toegang. Zakelijke gebruikers zullen de robuuste functies voor gegevensbescherming kunnen waarderen, zoals meerdere RAID-niveaus met stations voor hot swapping, UPS-ondersteuning, afdrukserverfunctie, gebruikersquota' s, replicatie tussen apparaten en certificatie voor de meeste virsualisatieomgevingen. De gebruiksvriendelijke interface zorgt voor beheer zonder gedoe. De uitgebreide bedrijfsfuncties worden gecompleteerd door Active Directory-ondersteuning en externe toegang. De StorCenter px6-300d heeft ook een ingesloten Axis® Video Hosting System (AVHS) en kan tot tien Axis IP-beveiligingscamera's ondersteunen voor videobewakingstoepassingen. RSA® BSAFE®-codering voor beveiligde installaties en upgrades, evenals ondersteuning voor pc-, Mac®- en Linux®-clients.

Capaciteit: 0 – 18 TB. 6 x SATA HDD-bays. Lege bays zijn uitgerust met een schijfhouder. De houder kan schijven van 2,5 inch en 3,5 inch bevatten. Schijven zijn verkrijgbaar bij Iomega of bij een van de goedgekeurde leveranciers.

SSD-ondersteuning: Voor toepassingen met veel I/O kan de px6-300d worden uitgerust met SSD's (Solid State Drives) voor hogere prestaties.

RAID-ondersteuning: RAID 1, 10, 5 en 6, met hot spare, automatische RAID-opbouw en hot swap. Ook RAID 0 en JBOD-modus beschikbaar.

Ondersteunde netwerkbestandsprotocollen: CIFS/SMB/Rally (Microsoft), NFS (Linux/UNIX), AFP/Bonjour (Apple), FTP, TFTP, HTTP, HTTPS, WebDAV, Windows DFS, SNMP.

Dubbele Gigabit Ethernet-connectiviteit met hoog presterende ingesloten architectuur.

iSCSI-doel biedt toegang op blokniveau zodat de opslag het meest efficiënt kan worden benut, specifiek voor prestaties van back-up-, database- en e-mailtoepassingen. Kan gelijktijdig worden gebruikt met opslagtoegang op bestandsniveau via CIFS/NFS. Inclusief ondersteuning voor aanhoudende SCSI-3-reserveringen.

Hoge prestaties
- Solid State Drives (optioneel).
- Dual Core Intel Atom-processor.
- 2 GB geheugen.
- Dubbele GbE NIC's.
- USB 3.0-host(voor aansluiting externe vaste schijf).

Flexibele configuraties
- Schijfloze optie, voor gebruik van eigen drives.
- Opslagpools met RAID-uitbreiding, migratie en hot spares.
- Geavanceerde RAID-niveaus, waaronder Hot Spare.

Pedigree voor serverniveau
- Gecertificeerd voor Citrix® XenServer™, Windows Server 2003, Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2. Getest door EMC E-Lab.

Functies voor bedrijven
- Ondersteuning voor vertrouwde Windows Active Directory-domeinen, MSCS en Live Migration met Hyper-V.

Ingebouwde cloudtechnologie van Iomega
- Uw gegevens centraliseren, delen en beveiligen vanaf elke locatie.

Geavanceeerde netwerkmogelijkheden:
- NIC-bonding voor failover en load balancing, waaronder 802.3ad koppelingaggregatie.
- Jumbo frame-ondersteuning voor payloads van 4000 en 9000 bytes.
- Mogelijkheden voor VLAN-tagging naar IEEE 802.1Q-standaard.
- Aanhoudende iSCSI-reserveringen voor Microsoft-clusteromgevingen.
Gegevensreplicatie/kopieertaken van apparaat naar apparaat:
- Kopiëren met één druk op de knop via de QuikTransfer-knop. Bestanden eenvoudig kopiëren naar en van aangesloten USB-stations of elk gedeeld netwerk, waaronder Iomega Personal Cloud-locaties, met het rsync- of CIFS-protocol.
- Kopieertaken definiëren om bestanden te kopiëren/synchroniseren naar en van aangesloten stations en/of elke andere gedeelde opslaglocatie in uw netwerk.
- Taken plannen die volgens een vooraf bepaald schema worden uitgevoerd.

Uitbreidbaar: U kunt opslagcapaciteit toevoegen door externe USB-stations voor vaste schijven aan te sluiten. Biedt ondersteuning voor lezen/schrijven op schijven die zijn geformatteerd voor Fat32, NTFS, ext2/ext3 of HFS+.

Toepassingsbeheer: Toepassingen van derden kunnen worden geïnstalleerd met de ingesloten functie voor toepassingsbeheer.

Gegevensordening en -toegang: Met Windows DFS worden mappen en bestanden in een netwerk geordend zodat het lijkt of ze allemaal in één mapstructuur op één Iomega StorCenter-systeem staan, zelfs wanneer de mappen zich op diverse apparaten op veel verschillende locaties bevinden. Met WebDAV (Web-based Distributed Authoring and Versioning) kunnen bestanden op een StorCenter worden bekeken, toegevoegd of verwijderd vanaf het web, via HTTP of HTTPS voor extra beveiliging.

Energiebesparing: Doordat de vaste schijf automatisch langzamer gaat draaien ontstaat het meest efficiënte (minimale) stroomverbruik.

Afdrukserver: Slimme mogelijkheden voor gedeeld afdrukken voor maximaal drie USB-printers die zijn aangesloten op de StorCenter px6-300d.

UPS-ondersteuning (Uninterruptible Power Supply): Bij een stroomstoring kan het systeem onbewaakt worden afgesloten via de USB-poort zonder gegevensverlies.

Systeemstatus: Geconsolideerde resource voor ruimtegebruik, apparaatinformatie en status. Bovendien kunt u besturingsfuncties zoals het herstarten van apparaten vanaf hier uitvoeren.

Rapportage: Via e-mailmeldingen en gebeurtenisvastlegging krijgt u actuele updates van de status van het apparaat, zelfs wanneer u niet achter de computer zit. Met bewaking via de SNMP-agent kunnen beheerders de StorCenter px6-300d vanuit een centraal punt beheren.

Beveiligingscamera: Ingebouwde ondersteuning voor maximaal tien UPnP-netwerkcamera's (universal plug and play) van AXIS en Panasonic om video vast te leggen en op te slaan zonder een aangewezen pc. IP-camera's van andere fabrikanten kunnen opnemen naar een gedeeld netwerk, maar worden niet automatisch gedetecteerd. Video wordt gecodeerd als MPEG-4.

- Ingesloten AVHS (Axis Video Hosting Solution) voor opslag en beheer van video op lokale tot gehoste cloud.

Krachtige back-upfuncties
- Een back-up van alle computers in uw netwerk maken door de beschikbare clientsoftware voor back-ups te downloaden en installeren. Deze functionaliteit is ook compatibel met de tegenwoordig meest gebruikte back-upsoftwareprogramma's.
- Time Machine®-ondersteuning: Apple®-gebruikers kunnen eenvoudig met Time Machine een back-up maken van Mac-computers waarop OS X (10.5 of hoger) draait.
- Back-up van persoonlijke cloud: Gegevens synchroniseren tussen systemen van leden van de persoonlijke cloud en de px6-300d.
- Back-up van openbare cloud: Een van de geïntegreerde cloudopslagservices van derden, zoals Amazon S3 of MozyConnect™ Beta, gebruiken om gegevens van uw px6-300d te repliceren naar uw account bij de openbare cloud.
- Noodherstel voor cloud: Twee px6-300d-apparaten op verschillende locaties en de Iomega Personal Cloud-functie inzetten om uw eigen schema voor noodherstel te maken.

Totale gegevensbescherming:
- Standaardondersteuning voor beveiliging met robuuste beveiligde toegang op basis van een gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt aanvullende gebruikers maken en de bijbehorende inhoud beveiligen via een wachtwoord.
- Gebruikersquota's: Eenvoudig capaciteiten beheren door maximumlimieten per gebruiker in te stellen.
- RSA® BSAFE®-technologie biedt beveiliging voor installaties en upgrades.
- Software voor gegevensbescherming: De QuikProtectâ?¢-back-upsoftware van Iomega is beschikbaar voor downloaden.

Softwarecompatibiliteit: Compatibel met de tegenwoordig meest gebruikte back-upsoftwareprogramma's, webbrowsers, media-apparaten en computers.
Opslagmedia
Totale geïnstalleerde opslagcapaciteit 12 TB
Aantal storage drives geïnstalleerd 6
Aantal storage drives ondersteund 6
Capaciteit opslag-drive 2 GB
Opslag schijf-interface SATA II
HDD rotatiesnelheid 7200 RPM
Soorten RAID 0, 1, 5, 5+1, 6, 10, JBOD
Hot-swap drive bays
Processor
Processor Intel Atom®
Processorsnelheid 1,8 GHz
Geheugen
Intern geheugen 2 GB
Netwerk
iSCSI support
Voldoet aan industriestandaarden IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Maximale overdrachtssnelheid van gegevens 1000 Mbit/s
Verbindingsmogelijkheden
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 1
Aantal USB 2.0-poorten 2
Aantal poorten USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type A 1
Prestatie
Ondersteunt meerdere talen
Geluidsniveau 33 dB
Aan/uitschakelaar
Besturingssysteem/software
Meegeleverde software StorCenter Manager
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde kabels AC
Logistieke gegevens
Code geharmoniseerd systeem (HS) 84714100
Other features
Afmetingen (B x D x H) 176 x 257 x 270 mm
Stroomvoorziening 100-240 AC
Minimale processor Pentium 300Mhz
Compatibele besturingssystemen Windows XP Mac OS X 10.4+ Linux Redhat Enterprise 4-6, Ubuntu 7.10 - 10.10, OpenSUSE 10.3 - 11.3
Netwerkfuncties Gigabit Ethernet
Minimale systeemeisen CD/DVD

Accessoires

Cables To Go 2 m Cat6 Booted Unshielded (UTP) netwerkpatchkabel - blauw
Cables To Go 2 m Cat6 Booted Unshielded (UTP) netwerkpatchkabel - blauw
8,65 incl. BTW
0 op voorraad 1-2 weken
Cables To Go 10m Cat6 Patch Cable netwerkkabel Zwart U/UTP (UTP)
Cables To Go 10m Cat6 Patch Cable netwerkkabel Zwart U/UTP (UTP)
16,18 incl. BTW
0 op voorraad Direct leverbaar
Cables To Go 5m Cat6 Booted Unshielded (UTP) netwerkpatchkabel - grijs
Cables To Go 5m Cat6 Booted Unshielded (UTP) netwerkpatchkabel - grijs
12,06 incl. BTW
0 op voorraad 1-2 weken
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo