Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/

Vacature Senior Developer Max ICT B.V.

 

Ben jij een Backend, Front-end of PHP Developer met een groot analytisch vermogen? En heb je daarnaast de ambitie om mee te bouwen aan onze Developmentafdeling die het interne CMS systeem zelf ontwerp, maakt en optimaliseert? Dan maakt Max ICT graag kennis met jou!

Eens een kijkje intern bij Max ICT nemen? Zie dan het volgende filmpje: Kom werken als Developer bij het leukste e-commerce bedrijf van Tilburg!

Functie

Bij Max ICT denk je actief mee over de beste oplossingen voor e-commerce. Afhankelijk van jouw voorkeur werk je aan de backend, of óók aan de frontend. In dat geval werk je dus aan totaaloplossingen. Leuk, maar ook giga-leerzaam. En ook dat, die steile leercurve, is wat werken in ons ontwikkelteam zo interessant maakt!

Ons Developmentteam werkt met JIRA voor de verdeling van de werkzaamheden in twee wekelijkse sprints (SCRUM) om zo efficiënt en gestructureerd mogelijk te werken. We hebben favoriete tooling, zoals PHPStorm, MacOS of Debian/Linux, een restant legacy PHP, Laravel, VueJS, Bootstrap/Vuetify/Material Design en (My)SQL, maar we zijn óók benieuwd naar JOUW ideeën en ervaringen met andere tooling.

We werken puur met eigen ontwikkelaars, zonder tussenliggende bureaus. Alles wordt in huis ontwikkeld. Er is dus veel ruimte voor eigen creativiteit, inzicht en ontwikkeling! Naast het voortvarend oppakken van tickets, hebben we jouw skills nodig voor het verder optimaliseren en uitbouwen van de website.

Wie ben jij?

Jij bent ambitieus, ondernemend en komt zelf met ideeën en oplossingen. Je bent een aanpakker die niet loslaat voordat het geregeld is, nauwkeurig en resultaatgericht. Je kunt snel schakelen en presteert ook goed onder druk. Je werkt zelfstandig, maar kunt ook goed functioneren in teamverband.

Om hier succesvol te zijn, neem je mee:
•    Je een stevige achtergrond qua kennis als Senior Developer;
•    Je beschikt over mbo/hbo werk- en denkniveau;
•    Je hebt een gemotiveerde en zelfstandige werkhouding;
•    Een diploma is niet per se nodig, een goed verhaal over jouw werkervaring en een interessant portfolio wel;
•    Je hebt grondige kennis van PHP (OOP/MVC), MySQL, HTML, JavaScript en CSS;
•    Basiskennis Linux, MVC framework (liefst Laravel, maar Symfony of Yii kan ook);
•    Je weet makkelijk doelen te stellen, na te leven en te behalen;
•    Het is leuk om met jou te werken!

Wat krijg je?

Bij Max ICT zorgen we ervoor dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen. Zo hebben we iedere laatste vrijdag van de maand een gezellige en bourgondische vrijdagmiddagborrel, wijzen we nieuwe medewerkers de weg naar onze eigen sportschool en personal trainer en organiseren we met enige regelmaat personeels- en afdelingsuitjes. Je hoort het al; bij ons word je onderdeel van een hecht, informeel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast mag je rekenen op:
•    Een dienstverband van 32 - 40 uur per week binnen een sterk groeiende organisatie;
•    Een goed salaris passend bij jouw leeftijd en ervaring; 
•    € 2.500, - persoonlijk ontwikkelbudget per jaar;
•    Reiskostenvergoeding woon/werk vanaf 10 km enkele reis;
•    Een pensioenregeling;
•    Een thuiswerkvergoeding;
•    Wanneer we op een externe locatie vergaderen, kan dat in de skybox van Willem II - waarvan Max ICT onder andere trotse sponsor is. 

Interesse en solliciteren?

Als je meer wilt weten over de functie kan je contact opnemen met Sandra van Daalen. Je kunt natuurlijk ook meteen solliciteren via [email protected]!

Klik hier om terug te gaan naar alle vacatures.

* acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

 

 

Max ICT

Wij zijn de zakelijke e-commerce specialist van Tilburg en omstreken met zakelijke én particuliere klanten in het hele land. Van printers tot 3D & VR brillen, van soundbars tot drones, van smartphones tot carkits of Solid State Drive schijven. We hebben ook een inspirerende offline conceptstore.

Onze warme en sociale cultuur staat intern op nummer één, de collega’s staan altijd voor elkaar klaar. De enorme groei geeft ontwikkelmogelijkheden en de kans om bij te dragen aan die groei. Jij en jouw suggesties zijn dus meer dan welkom!

Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo