Meer dan 350.000 orders verwerkt • Ruim 100.000 klanten • 30 dagen niet tevreden, geld terug garantie

Max ICT Privacyverklaring

In deze privacyverklaring willen wij je uitleggen hoe we je persoonlijke gegevens verzamelen, verwerken, delen, overdragen en waarvoor we dat doen. Max ICT gaat uiterst zorgvuldig om met je gegevens en zorgt ervoor dat deze beveiligd en beschermd worden volgens de actuele wetgeving op het gebied van de bescherming persoonsgegevens.

Mocht je na het lezen van deze verklaring nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Welke persoonlijke gegevens verzamelen wij?

Hoe en waarom bewaren we je persoonlijke gegevens?

Hoe gebruiken we je persoonlijke gegevens?

Account -/ relatiebeheer & klantenservice

Inloggegevens

Levering/dienstverlening

Facturatie en incassering

Acties

Reviews & Verbeteringen

Nieuwsbrieven

Fraude & fraudepreventie

(Service)Berichten

Delen van je gegevens met partners van Max ICT

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?

Welke rechten heb je?

Bezwaar maken?

Cookies?

Wat is een cookie?

Wat doet een cookie?

Dat kan beter, toch?

Welke cookies gebruiken wij?

Analytische cookies

Functionele cookies

Social Media Cookies

Reclame en Marketing cookies

Cookies verwijderen of uitschakelen

Wil je contact met ons opnemen?

 

Welke persoonlijke gegevens verzamelen wij?

Deze onderstaande persoonlijke gegevens (gegevens die naar jou te herleiden zijn) worden van je verzameld wanneer je de site van Max ICT bezoekt en/of een bestelling plaatst, inclusief de volgende gegevens:

  • Geslacht
  • Voor -en achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Adresgegevens
  • E-mailadres
  • Telefoon -en/of mobielnummer
  • Geboortedatum
  • Betaalgegevens
  • KvK -en B.T.W.-gegevens
  • IP-adres
  • Informatie over welke producten en/of diensten je afneemt
  • E-mails, chatberichten, social media berichten en/of telefoongesprekken met vragen of klachten

Hoe en waarom bewaren we je persoonlijke gegevens?

Je persoonlijke gegevens worden met jouw goedkeuring bewaard om een persoonlijk profiel te creëren. Dit profiel wordt gebruikt om toekomstige bestellingen snel af te handelen en om interessante aanbiedingen en relevante producten aan je te tonen. Ook maken we notities van gesprekken en berichten. Dit om de processen en service beter te maken en je volgende keer nog beter te kunnen helpen. Je kunt je persoonlijke gegevens 24/7 inzien en wijzigen via Mijn Max met je gebruikersnaam en wachtwoord of opvragen via info@maxict.nl. Je dient ervoor te zorgen dat de persoonlijke gegevens die wij van je hebben correct en up-to-date zijn. Mocht je de persoonsgegevens niet zelf kunnen aanpassen willen wij dit natuurlijk voor je doen. Mocht je willen dat Max ICT alle persoonsgegevens verwijderd zullen wij ook hiervoor zorgdragen zover dat wettelijk bepaald toegestaan is. Sommige gegevens dienen we echter te bewaren om aan onze wettelijk verplichtingen te voldoen, denk hierbij bijvoorbeeld aan factuurgegevens.

Al je gegevens worden bewaard op een server met volledige data encryptie en SSL (Beveiligde verbinding) zodat je privacy te allen tijde is gewaarborgd. Ook wordt gebruik gemaakt van bescherming door onder andere firewalls, gegevenscodering en fysieke toegangscontrole bij onze datacenter(s) voor toegang tot informatie.

Hoe gebruiken we je persoonlijke gegevens?

Als je een order plaatst bij Max ICT, komt er een overeenkomst tot stand tussen jou en Max ICT. De door jou aangeleverde gegevens worden door Max ICT gebruikt voor het uitvoeren van die overeenkomst en zo je order/product(en) te leveren. Je gegevens worden geregistreerd in een je account welke te allen tijde is aan te passen of verwijderen (voor zover wettelijk mogelijk na levering van een order). Max ICT kan je geen diensten leveren zonder je gegevens hiervoor te gebruiken.

Account -/ relatiebeheer & klantenservice

Je gegevens worden geregistreerd zodat je een order kunt plaatsen en bij eventueel volgende orders je deze niet iedere keer opnieuw hoeft in te vullen. Deze gegevens worden ook gebruikt om je sneller van dienst te kunnen zijn in verband met klacht -en garantieafhandeling of adviseren bij aankopen die verband houden met eerdere aankopen.

Inloggegevens

Max ICT gaat uiterst zorgvuldig om met je inloggegevens en de beveiliging daarvan. Wachtwoorden worden nooit telefonisch verstrekt, dit omdat deze simpelweg niet beschikbaar zijn voor ons vanwege veiligheidsoverwegingen. Deze dien je zelf via een wachtwoord reset of e-mail verzoek op de website op te vragen.

Levering/dienstverlening

Om je order zo snel mogelijk bij je te leveren gebruiken wij hiervoor je gegevens en geven deze door aan onze vervoerders zodat het pakketje op het juiste adres geleverd wordt. Ook kan het zijn dat wij je gegevens delen met onze leverancier om het pakket rechtstreeks vanuit de leverancier naar je te versturen zodat je sneller gebruik kan maken van je aankoop.

Facturatie en incassering

Je kan bij Max ICT op diverse wijze je aankoop betalen. Indien je betaalt met:

  • Vooruitbetalen, je betaling wordt in het systeem van Max ICT gekoppeld aan je order.
  • iDeal betaling, je gegevens worden doorgegeven aan Pay om de order en betaling aan elkaar te kunnen koppelen.
  • Credit -/ Mastercard, Mister Cash je gegevens worden doorgegeven aan Buckaroo om de order en betaling aan elkaar te kunnen koppelen.
  • Paypal, je gegevens worden doorgegeven aan Paypal om de order en betaling aan elkaar te kunnen koppelen. Paypal heeft hiervoor een eigen Paypal privacy beleid welke hiervoor geldig is.
  • Giftcard, je gegevens worden doorgegeven aan DNP en Buckaroo om de order en betaling aan elkaar te kunnen koppelen.
  • Op rekening kopen, je gegevens worden gebruikt om een factuur op te maken en te versturen.
  • Achteraf betalen, je gegevens worden doorgegeven aan Buckaroo en Focum om de order en betaling aan elkaar te kunnen koppelen. Je gegevens worden door Focum gebruikt om een kredietcheck te doen en zo te bepalen of je van de dienst achter afbetalen gebruik kan maken. Deze check wordt direct uitgevoerd door Focum en je krijgt na enkele seconden te zien of je aanvraag wordt goedgekeurd. Na goedkeuring kan je verder met afronding van je order, na afkeuring zal je een andere betaaloptie moeten kiezen.

Mocht blijken dat, ondanks de mailtjes en herinneringen die we je sturen, telefonische contactmomenten, we je betaling niet binnen krijgen, zullen wij je gegevens doorgeven die nodig zijn voor incassering van de vordering, aan ons incassobureau.

Acties

Indien je persoonsgegevens doorgeeft om met een Max ICT actie mee te doen zonder een order te hebben geplaatst zal je apart toestemming voor gebruik van je persoonsgegevens moeten geven. Je gegevens worden dan gebruikt om je mee te laten profiteren van de actie waarvoor je je hebt opgegeven. Mocht dit een win-actie zijn zullen je gegevens worden gebruikt om contact met je op te nemen als je een van de gelukkige prijswinnaars bent.

Reviews & Verbeteringen

Max ICT is een vooruitstrevende organisatie waarbij gebruik gemaakt zal worden van de meest vernieuwende technieken. Hiervoor vragen we feedback van onze klanten en gebruiken we feedback uit geplaatste reviews. Ook kunnen we je gegevens hiervoor gebruiken om via een klantonderzoek vernieuwende functionaliteiten te analyseren en te vragen of je eventuele verbeterpunten hebt. Dit zodat wij je nog beter van dienst kunnen zijn.

Nieuwsbrieven

Tijdens het aanmaken van je account kun je aangeven of je nieuwsbrieven wilt ontvangen. Met de Max ICT nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, weetjes en acties. Mocht je al helemaal op de hoogte zijn en de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen kan je via “mijn Max” de nieuwsbrief ontvangen “uit” zetten. Ook onder de nieuwsbrief vind je een subscribe waarmee je op een makkelijke manier je kan uitschrijven van ontvangen van de nieuwsbrief. Lees -en bezoekgedrag wordt geanalyseerd om zo een speciaal op maat gemaakte nieuwsbrief te creëren.

Fraude & fraudepreventie

In bepaalde gevallen moeten we je gegevens gebruiken om fraude te onderzoeken, tegen te gaan of te voorkomen. Soms moeten we je gegevens delen met de daarvoor bevoegde overheidsinstanties of betaalverwerking partners als Pay, Buckaroo, Focum en DNP.

(Service)Berichten

Indien wij belangrijke wijzigingen doorvoeren waarbij wij wettelijk verplicht zijn om je hiervan op de hoogte te stellen zullen wij je gegevens gebruiken om je hiervoor een bericht sturen. Denk bijvoorbeeld aan wijzigingen in de algemene voorwaarden waarbij we je op de hoogte dienen te stellen dat deze aangepast zijn.

Delen van je gegevens met partners van Max ICT

Je gegevens kunnen gedeeld worden met partners van Max ICT zoals in deze verklaring bij de specifieke punten is uitgelegd. Dit zijn bijvoorbeeld dienstverleners (vervoerders, financiële dienstverleners), leveranciers en/of hostingpartijen. Wij zorgen voor goede afspraken (verwerkersovereenkomsten) waarin is gewaarborgd dat de gegevens die wij delen goed zijn beveiligd en uitsluitend worden gebruikt om de specifieke diensten te verlenen die Max ICT vraagt aan deze partners. Deze partners kunnen zich buiten Nederland bevinden echter niet buiten Europa.

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?

Max ICT zal je gegevens bewaren zolang wettelijk verplicht of nodig is. Denk hierbij aan een periode van 7 jaar voor facturen en de wettelijke bewaarperiode hiervoor. Per specifiek doeleinde wordt bekeken wat de noodzakelijke bewaarperiode is en welke gegevens hiervoor nodig zijn. Als er geen reden meer is om je gegevens te bewaren worden deze gegevens definitief verwijderd. Mochten de gegevens een langere bewaartermijn hebben worden deze na 2-7 jaar gehashed en beperkt toegankelijk gemaakt. Denk hierbij aan gegevens nodig voor service -/ garantie verlening voor producten met een “life-time-warranty”.

Welke rechten heb je?

Je hebt bepaalde rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens die Max ICT bewaard. In het bijzonder je recht tot toegang, rectificatie, restrictie, wijziging, uitwisseling en gegevens portabiliteit zoals beschreven in de AVG-wetgeving. Neem gerust contact met ons op als je deze rechten wilt uitoefenen door middel van een mail naar info@maxict.nl. In het algemeen kun je de gegevens, zoals besproken in deze verklaring, bekijken en bewerken door middel van in te loggen in je account en onder “mijn Max” je gegevens in te zien en/of bij te werken.

Bezwaar maken?

Mochten we je gegevens niet gebruiken zoals je hebt bedoeld horen we het graag. Dit kan via een mail naar info@maxict.nl of je kan dit melden bij de autoriteit persoonsgegevens via de website www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Cookies?

Wat is een cookie?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die (tijdelijk) naar je computer, notebook, tablet of smartphone worden gestuurd. Wij gebruiken cookies om jouw winkelervaring bij Max ICT te verbeteren. We gebruiken ook webbakens en pixeltags. Dit zijn kleine afbeeldingen die we gebruiken in combinaties met de cookies.

Wat doet een cookie?

Een wereld zonder cookies, hoe ziet dat eruit? Nou, stel je komt winkelen bij ons en... 

  • Je winkelwagentje wordt steeds geleegd.
  • Je moet om de haverklap opnieuw inloggen.
  • Je moet al je gegevens iedere keer opnieuw invullen.
  • Je krijgt allemaal producten te zien, maar niet de producten waar jij interesse in hebt.
  • Je krijgt allemaal reclame binnen, maar geen enkele aanbieding waar je iets mee kunt.

Dat kan beter, toch?

Wij gebruiken cookies om dit soort dingen te voorkomen en ervoor te zorgen dat onze webwinkel altijd goed werkt. Maar we gebruiken ze ook om te zien hoe jij onze website gebruikt en wat wij kunnen doen om jouw winkelervaring te verbeteren. Ook gebruiken we ze om te zien waar jij naar op zoek bent geweest zodat jij na inschrijving op onze nieuwsbrief geen informatie krijgt over dingen waar je absoluut niets aan hebt.
 
In het kort; wij gebruiken cookies om jouw winkelervaring beter, persoonlijker en gemakkelijker te maken.

Welke cookies gebruiken wij?

Wij gebruiken meerdere cookies, maar grofweg kun je ze onderverdelen in de volgende 4 categorieën:

  • Analytische Cookies
  • Functionele Cookies
  • Social Media Cookies
  • Reclame & Marketing Cookies

Analytische cookies 

Met analyserende cookies leren wij hoe onze website elke dag een beetje beter kunnen maken. We kijken naar hoe jij onze website gebruikt, zien waar mogelijkheid is tot verbetering, en gebruiken deze informatie om onze website te optimaliseren. Zo vind jij steeds gemakkelijker en sneller waar je naar op zoek bent. We gebruiken hiervoor onder andere cookies van derde partijen als Google Analytics.

Functionele cookies

De functionele cookies zorgen voor herkenning. Ze zorgen ervoor dat je niet iedere keer je gegevens hoeft in te vullen en dat je winkelmandje gevuld blijft, ook al ga je even weg. Ook zorgen deze cookies en /of pixeltags ervoor dat je bijvoorbeeld YouTube video’s kunt bekijken. Functionele cookies voorkomen frustratie en ergernis tijdens het winkelen.

Social Media Cookies

Social media cookies van bijvoorbeeld Facebook en Twitter zorgen ervoor dat je via je Social Media account bij ons kunt inloggen en dat je berichten kunt liken en delen. Wil je weten wat FacebookTwitterGoogle en LinkedIn met jouw persoonsgegevens en cookies doen? Deze Social Media netwerken hebben een eigen privacyverklaring waarin het precies staat uitgelegd.

Reclame en Marketing cookies 

Reclame krijgen over een föhn terwijl je al jaren gemillimeterd of kaal door het leven gaat is misschien voor een paar keer grappig, maar uiteindelijk wordt het irritant. Met het gebruik van reclame en marketing cookies willen wij je steeds beter leren kennen, zodat wij zoveel mogelijk alleen nieuws en aanbiedingen met je gaan delen waar jij echt iets aan hebt. 

Cookies verwijderen of uitschakelen 

Wij helpen je het liefst op een zo persoonlijk mogelijke manier en zonder het gebruik van cookies kunnen wij je helaas niet garanderen dat onze webwinkel optimaal werkt. Toch ligt de keuze bij jou of je ons wel of niet toestemming geeft om cookies te gebruiken. Heb je liever niet dat we dit doen? Schakel de cookies uit of verwijder ze. Hoe je dit doet lees je via deze links:

Wil je contact met ons opnemen?

Algemeen e-mailadres: info@maxict.nl
Telefonisch algemeen 0031 (0)13 577 45 74

Bereikbaar op onderstaande tijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Bezoekadres

Max ICT conceptstore
Castorstraat 21
5047RC Tilburg
Nederland

Zie ook onze: Adviseurs en de Koopjescorner

Vragen? Wij helpen je graag!

  Nieuws

Ben jij de winnaar van het €20,- euro shoptegoed? Ga naar onze actiepagina!

29-05-2018 Medio April vroegen we je om feedback over onze nieuwe website, en dit hebben we geweten! De mailtjes bleven maar binnenstromen met de ene tip nog beter dan de andere. Het mocht duidelijk zijn; er was

Interview Regio Business - Hoe Max ICT werkt aan een betere koopervaring

20-04-2018 Recentelijk werd onze Big Boss Jeroen van Daalen geïnterviewd door Regio Business. Hij vertelde over de huidige situatie van Max ICT, over hoe je lekker nuchter op z’n Tilburgs zaken doet en de to

Betalen met iDEAL vanaf 1 april 2018 gratis!

30-03-2018 Sinds iDEAL in 2005 werd geïntroduceerd zijn er meer dan 1 miljard betalingen met iDEAL gedaan bij meer dan 100.000 webshops en andere organisaties. Bovendien betaalde 60% van de consumenten zijn
  Twitter
21-06-2018 Waar moet je nu op letten als je een nieuwe monitor koopt? Lees onze guides voor het verschil tussen 4K en Full HD,… https://t.co/r2miyig7i1
19-06-2018 Hallo ambitieuze IT'er met leidinggevende skills, bij ons krijg je gratis koffie! ☕ Bekijk onze vacature en sollic… https://t.co/GDTXtXsYQm
15-06-2018 Het voordeel van een assemblage systeem is dat jij bepaalt wat er in je computer zit én bij ons krijg je sowieso 3… https://t.co/9bbBpTSDI1
12-06-2018 ⚠ Wij zoeken MET SPOED een Customer Service Kanjer. Ben je hulpvaardig, gestructureerd, krijg je energie van uitdag… https://t.co/9TFEryZ5sL
  Max's vrienden op Facebook

Hoi, wij zijn Max ICT. Wie ben jij?

Wij maken gebruik van cookies, want hiermee leren we je steeds een beetje beter kennen. We willen graag weten hoe jij het fijnst winkelt, wat je interesses zijn en wat nu echt belangrijk is voor jou.

Waarom? Zodat wij kunnen bouwen aan een fijnere webwinkel waarin jij snel vindt wat je zoekt, met alleen aanbiedingen waar jij echt iets aan hebt.

Zie jij deze voordelen wel zitten? Geef ons toestemming voor het gebruik van deze cookies. Help ons, zodat we jou beter kunnen helpen. Lees meer informatie »