Telefoon: 013-5774574 — e-mail: info@maxict.nl
Max ICT Logo
• Sinds 2007 • Meer dan 350.000 orders verwerkt • Ruim 100.000 klanten • 30 dagen niet tevreden, geld terug garantie

Onze keurmerken

Veilig betalen met

iDEALPayPalCreditcard - VisaCreditcard - MastercardCreditcard - AMEXWebshop GiftcardGiropayMrCashAchteraf Betalen
ICT Waarborg

Max ICT op Twitter

Partner

Partner

Partner

Partner

Partner

Partner

Partner

Partner

Service

Max ICT Services


Max ICT is uw partner als het gaat om een uiteenlopend aanbod van ondersteunende services:


1. Preconfiguraties

Geheel naar wens configureren wij direct uw server, desktop of notebook. Hierbij is tevens direct een DOA (Defect bij aankomst) controle mogelijk. 


2. Tagging & Imaging

Wij voorzien bij projecten en uitrol uw nieuwe hardware van een tag zodat u via een registratielijst direct aan de slag kunt. Wij kunnen ook een image vooraf voor u verzorgen. 


3. Installatie op de werkplek

Zodra alle hardware wordt geleverd kan dit tot op de werkplek direct worden vervangen via bijvoorbeeld rolcontainers. Hierbij verzamelen wij uw oude apparatuur en vervangen dit direct voor uw nieuwe hardware. Het is ook mogelijk dat wij verpakkingsmaterialen en uw oude systemen meenemen. In sommige gevallen ontvangt u nog een bedrag retour voor uw oude apparatuur.


4. Opbouw en aanleg netwerk

Als u als zakelijke klant een serverrack bij ons besteld, kan deze door Max ICT worden geïnstalleerd. Wij komen dan bij u op locatie langs en bouwen het naar wens op.


5. Data Vernietiging

Wij kunnen bij het inruilen van producten direct de data hierop vernietigen. Hiervoor krijgt u een certificaat, waarmee we garanderen dat u nooit het risico loopt dat data ongewenst op straat komt. 


6. Fabrikanten servicepacks

Iedere fabrikant verstrekt een standaard garantieperiode op zijn apparatuur. Het is echter wenselijk om voor de duur en afschrijving van uw apparatuur deze zekerheid uit te breiden naar 3, 4 of 5 jaar. Mocht u vragen hierover hebben, kunt u telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Zakelijke klanten kunnen hierover informeren bij uw accountmanager. 


7. Demo regeling

Indien u twijfelt bij de oriëntatie van een bepaald product kunt u contact met ons opnemen voor een demo unit van het model dat u wilt testen. Wij zullen in overleg met u en de desbetreffende fabrikant zorgen dat er een demo unit beschikbaar komt. Let op: deze regeling is uitsluitend van toepassing op projecten waarbij u desktops, servers of notebooks op grotere schaal wilt gaan vervangen


8. Installatie aan Huis

Indien u bij Max ICT een notebook of desktop aanschaft is het mogelijk om uw systeem door ons te laten configureren bij u thuis. Als u gebruik wilt maken van deze service kunt u een afspraak met ons maken, waarna binnen 48 uur de installatie heeft plaatsgevonden. U kunt hierbij denken aan installeren en instellen van uw systeem, netwerkinstellingen, software additioneel installeren, beveiliging optimaliseren, data overzetten etc. 


9. Remote Monitoring

Voor een vaste lage prijs per maand monitoren wij dagelijks uw servers. Denkt u hierbij aan uw backups, schijfruimtes, updates, patches, aanmaak nieuwe medewerkers etc. Een totaal remote beheer voor 1 vaste prijs per maand.


10. Volledig Systeembeheer

Hierin denken wij middels maatwerk graag met u mee. Na een vrijblijvende inventarisatie lichten wij u graag toe hoe wij uw ICT beheer met volledige verantwoordelijkheid op ons nemen. Dit kan zoals u wenst via urenfacturatie, vaste dagen per week of maand of via een SLA (service level agreement). Wij stellen hierbij alles op papier vast zodat wederzijdse afspraken duidelijk en helder vaststaan. Zekerheid voor u en wij nemen uw zorgen daarbij weg.


11.Security service:

Graag kijken wij nog 1 stap verder in de veiligheid van uw netwerk. Denk hierbij aan (remote) beheer van routers, firewall’s, critical patches, software, collisions en encryptie van data en devices. Wij hebben ervaring met diverse hardwaremerken dus vraag snel een offerte aan.


12.Hosting Service:

Hierin kunt u vanzelfsprekend denken aan de hosting van websites. Wij gaan echter graag een stapje verder. Uw ASP oplossing op een virtuele machine waarbij de investering in hardware volledig aan onze zijde ligt. U betaald slechts een vast maandbedrag zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.


13. Domeinregistratie

Wij verzorgen graag uw domeinregistratie. Alle voorkomende extensies bieden wij u tegen een scherp tarief aan. Laat ons een offerte maken voor hetgeen u wilt registreren. Wij laten u hierbij ook tijdig na registratie weten wanneer uw registraties aflopen.


14. CMS & Web Development

Graag verzorgen wij middels een persoonlijk gesprek een stuk maatwerk als het gaat om webdesign en technisch ontwerp van uw website. Een CMS waarbij u volledig controle heeft wat er op uw website gebeurd is hierbij het uitgangspunt. Vraag gerust na welke mogelijkheid goed bij u aansluit. 


15. Max ICT Service

Max ICT wil graag in een lange termijnrelatie met u als klant samenwerken. Hierin mag u pro activiteit, snelheid en een zeer servicegerichte, pragmatische aanpak verwachten. Dit varieert van het snel oplossen van defecten tot het meedenken in uw licentiestructuur. Kortom zeer uiteenlopend. U als klant staat bij ons centraal. U kunt hiervoor dan ook de juiste focus snelheid en persoonlijk vertrouwen terugzien.


Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager of bel 013-5774574. Mailen kan natuurlijk ook via info@maxict.nl


Service