Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/

Informatiepagina grafische kaarten

Informatiepagina grafische kaarten

Beste Klant,

We ontvangen steeds meer vragen ten behoeve van grafische kaarten. Via deze pagina willen wij je zo goed mogelijk informeren, elke update die wij ontvangen publiceren wij zo snel mogelijk op deze pagina.  

Beschikbaarheid van grafische kaarten

Op dit moment ervaren wij dat het erg lastig is om aan voorraad van grafische kaarten te komen. Dit is helaas een wereldwijd probleem. 

Begin 2020 is er door de COVID-19 pandemie een exportstop geweest op elektronicaproducten vanuit China naar Europa. Deze exportstop zorgt tot op heden voor vertraging in het uitleveren van producten vanuit China. Eind 2020 is er naast de exportvertraging ook een tekort op grondstoffen ontstaan om grafische kaarten te produceren. 

De samenloop van deze twee omstandigheden zorgt voor een aanzienlijk tekort aan grafische kaarten op de markt. Hierdoor kunnen wij op dit moment niet voorzien in de vraag vanuit jou voor het leveren van de grafische kaarten. 

We doen ons uiterste best om aan voorraad van deze kaarten te komen, maar tot op heden weten wij helaas niet wanneer de grafische kaarten weer beschikbaar zijn en hanteren wij voor nu een levertijd onbekend. 

Welke merken

De tekorten zijn voornamelijk ontstaan op de grafische kaarten van de merken Nvidia en AMD. Specifiek op onderstaande series:

Nvidia GTX en RTX serie

AMD Radeon RX serie

AMD Zen 3

Beleid

Wij hanteren bij het uitleveren van grafische kaarten een beleid van First In First Out (FIFO). Diegene die als eerste besteld heeft, krijgt als eerst geleverd, zodra er voorraad beschikbaar is. Zonder overleg met jou als klant annuleren wij geen orders.  
De kanttekening die wij bij bovenstaand plaatsen is de afhankelijkheid die wij hebben van onze leveranciers. Indien een leverancier de geplaatste order annuleert, zijn wij genoodzaakt deze annulering door te zetten naar jou als klant. Jouw order staat als onze back-order uit bij de leverancier op dit moment aangezien er geen voorraad beschikbaar is. 

Wanneer de leverancier de order annuleert, krijg je indien mogelijk een alternatief aangeboden, indien dit niet mogelijk is krijg je het aankoopbedrag terugbetaald. 

Daarnaast hebben wij als doel om te voorkomen dat er grote aantallen kaarten gebruikt worden door scalpers of miners. Wij proberen zoveel mogelijk gamers te voorzien van grafische kaarten, zodat ze zo snel mogelijk weer kunnen genieten van het gamen. We doen ons uiterste best om samen met de fabrikanten de wachtrijen voor de grafische kaarten te verkorten. 

Vragen:

Ik wil mijn bestelling aanhouden
Wanneer je besluit je kaart te behouden blijft je bestelling in back-order staan met levertijd onbekend. Besluit je jouw order te annuleren en later toch weer te bestellen dan sluit je achteraan in de rij.

Hoe kom ik aan de juiste informatie van beschikbaarheid? 
De algemene informatie-updates ontvang je via deze pagina. Zodra de grafisch kaarten beschikbaar komen en het bestelde model is op voorraad voor jouw order (FIFO), dan word je persoonlijk geïnformeerd over je order en de levering daarvan. 

Wanneer krijg ik mijn product geleverd? 
Wij doen ons uiterste best om aan grafische kaarten te komen. We hanteren een FIFO-systeem zoals hierboven uitgelegd, mits de leverancier onze back-order voor jouw order niet annuleert. Helaas hebben we op dit moment nog geen leverdatum. Zodra dit wel bekend is informeren wij je zo goed mogelijk via deze pagina of je krijgt persoonlijk bericht als de datum concreet geworden is. 

Kan ik mijn product annuleren? 
Je kan een order annulering aanvragen via [email protected] of bel naar: 013 – 5774574

Kan ik mijn product omzetten naar een andere grafische kaart?
Indien er een alternatief beschikbaar is, kan je de bestelde grafische kaart omzetten naar een ander alternatief van dezelfde prijsklasse. Indien er geen kaart beschikbaar is in dezelfde prijsklasse, vragen wij een bijbetaling. Omzetten naar een andere grafische kaart kan via: [email protected] of bel naar: 013 – 5774574

Indien jouw vraag hier niet bij staat, mail dan naar: [email protected] 

Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo