Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/

Hybride werken met Apple

Hybride werken met Apple

Ontdek de iPad die bij uw manier van hybride werken past.

Omdat iedere iPad zo veelzijdig, handzaam en gebruiksvriendelijk is, kunnen uw teamleden er optimaal mee samenwerken. Waar ze zich ook bevinden. 

 

iPad Pro

Met de duizelingwekkend snelle Apple M1-chip, supersnel 5G en een 12,9-inch Liquid Retina XDR-display. Hiermee heeft uw team alles in handen om overal optimaal te presteren.

iPad Air

Met de baanbrekende Apple M1-chip werken alle ingebouwde apps en productiviteitsapps heerlijk soepel. Net zoals populaire zakelijke apps als Office 365, Google Workspace en Workday. iPad Air vormt een krachtige, veilige schakel tussen uw onderneming en uw teams, waar iedereen ook is, dankzij razendsnel 5G en wifi 6. En werkt met Magic Keyboard en Apple Pencil.

iPad

Krachtig. Veelzijdig. Productief. iPad heeft de krachtige A13 Bionic-chip, batterij voor een hele dag, een prachtig 10,2-inch Retina-display, een ultragroothoekcamera aan de voorkant met Middelpunt, en werkt met Apple Pencil en Smart Keyboard. Zo komt er overal meer uit uw handen. En dat voor een geweldige prijs.

iPad mini

Met de krachtige A15 Bionic-chip met Neural Engine en supersnel 5G. Een schitterend 8,3-inch Liquid Retina-display. Batterij voor een hele dag. Een 12-MP ultragroothoekcamera aan de voorkant met Middelpunt. En werkt met Apple Pencil (2e generatie), zodat u overal aantekeningen kunt maken.

 

Benieuwd hoe Apple in jouw netwerk past? 

Bij Max ICT denken wij graag met u mee om een optimale Apple ervaring uit te kunnen rollen. Dit doen wij op basis van persoonlijk contact, veel kennis over de producten en het geven van advies op maat. 

Kies de iPad die bij uw manier van hybride werken aansluit

Bestel hier uw iPad

Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo