Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/

Dell Workstations

Dell Workstations

De Dell Precision workstation biedt best presterende, meest betrouwbare en volledig aanpasbare mobiele, tower- en rackworkstations voor professionele toepassingen. Deze workstations zijn perfect voor de IT’ers, creatieve werknemers, architecten en ingenieurs onder ons.

 

Wat is een Dell Precision workstation?

Met een Dell Precision workstation krijg je een upgrade van een commerciële pc naar een hoogwaardige mobiele, tower- of rackworkstation afhankelijk van jouw behoeften. Daarnaast gebruikt de Dell Precision workstation de nieuwste Intel CoreTM- en Xeon processors, professionele graphics, opslag en schaalbaar geheugen. 

Het brede assortiment van de workstations van Dell zorgt ervoor dat voor iedere branche wel iets tussen zit. Van Manufacturing en Engineering tot aan Media en Entertainment. Dell Precision workstation helpt van een laptop tot aan desktop met het inzetten van de juiste software, zodat je ongestoord door kunt werken op hoog niveau. Doordat workstations van Dell compatible zijn met de rest van Dell Technologies is het mogelijk om met andere randapparatuur en accessoires van Dell te werken. 

 

Waarom kiezen voor workstations van Dell?

Dell Precision workstation is het nummer 1 workstation merk in de wereld. Daarnaast biedt Dell hoge prestaties aan betrouwbare en volledig aanpasbare mobiele, tower- en rackworkstations voor professionele toepassingen. Verder zijn de workstations van Dell voorzien van een AI gebaseerde Dell Optimizer voor Precision. Deze software verbetert de betrouwbaarheid van het systeem, stemt automatisch de hardware voor specifieke toepassingen af met aanzienlijke prestatiewinst en tijdbesparende opties.

Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo