Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/

Apple Consultants Network

Het Apple Consultants Network bestaat uit onafhankelijke serviceproviders die zijn gespecialiseerd in Apple-oplossingen voor MKB-bedrijven. Apple Consultants kunnen je helpen de beste Apple-technologie voor jouw zakelijke behoeften te identificeren en je IT-oplossingen te configureren en ondersteunen.

Apple Consultants zijn speciaal opgeleid om je te helpen met het identificeren, configureren en gebruiken van Apple-technologie om de manier waarop je bedrijf werkt, revolutionair te veranderen. Hun expertise betreft een veelvoud aan sectoren en oplossingen.

Wat doet Max ICT met Apple Consultants Network?

Wij kunnen Apple Devices die via Max ICT worden aangekocht aanbieden met de mogelijkheden van JAMF MDM (Mobile Device Management). Deze kan direct gekoppeld worden aan de Apple Business Manager van de klant. Wat ervoor zorgt dat we een beheerde configuratie kunnen pushen naar de apparatuur van de klant. 

Daarnaast kunnen we automatisch gegevens over de hardware, software en beveiligingsconfiguratie van jouw Apple-devices in één overzicht weergeven. De apps op de verschillende Apple-devices kunnen we remote implementeren en licenties toewijzen aan andere medewerkers. Dit doen we vanaf een centrale locatie. 

Op het gebied van security kunnen we alle gevoelige data beveiligen, medewerkers verplichten een toegangscode te gebruiken voor bepaalde apps, devices vergrendelen en wissen op afstand. Dit kan handig zijn wanneer er devices worden gestolen en verloren. Zo is de data altijd veilig.

Zou je graag meer willen weten over Apple Consultant Network en wat wij hierin kunnen betekenen? Of wil je advies of heb je hulp nodig? Onze Apple Consultants staan voor je klaar:

 

Karim Bouwmans

[email protected]

Telefoonnummer: 013 - 577 45 74 met doorkiesnummer 0230

Mobiel: +31 657473405

 

Maikel Collaris

[email protected]

Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo