Max ICT B.V. - Dé ICT Hardware webwinkel voor thuis en op kantoor ✓ Gratis verzending ✓ ICTWaarborg ✓ Ruim Assortiment ✓ Bel voor Advies

INCL. BTW
/

Inclusief of exclusief BTW?

Wil je een zakelijke aankoop doen? Dan zie je waarschijnlijk liever de prijzen in onze winkel exclusief BTW. Zie je ze liever inclusief BTW omdat je een privé aankoop wilt doen? De keuze is aan jou.

Je kunt op elk gewenst moment je voorkeur aanpassen. Wanneer je inlogt op Mijn Max, onthouden we je voorkeur zodat jij de volgende keer gewoon door kunt gaan met zoeken zoals jij het graag hebt.

Zo houden wij voor jou de prijzen duidelijk en transparant.

Menu
Mijn Max
Winkelwagen
Contact

Lenovo - Persoonlijke apparaten op een duurzame, betrouwbare manier

 

Bij Lenovo is innovatie niet alleen iets doen, het maakt deel uit van het DNA. Innovatie maakt niet alleen tot wie Lenovo is, maar het zit in alles wat Lenovo maakt, van de smartphone in je zak en gloeilampen in je slimme huis tot de servers in je datacenter. 

Lenovo - Aan het begin van Innovatie 

Het verhaal van Lenovo begon meer dan dertig jaar geleden met een team van elf engineers in China. Tegenwoordig bestaat Lenovo uit een diverse groep vooruitstrevende denkers en vernieuwers in meer dan 160 landen, waarbij technologie continu vernieuwt wordt om de wereld interessanter te maken en lastige mondiale uitdagingen op te lossen.

Lenovo zet zich in om verandering teweeg te brengen in de ervaring van technologie en de interactie met de wereld om ons heen. Ofwel, intelligente transformatie. Lenovo geeft de aanzet voor wat er allemaal mogelijk is met technologie in de vorm van Augmented Intelligence, waarmee de menselijke capaciteiten kunnen worden verbeterd en bevorderd. Het success van Lenovo is te danken aan: 

  • Het grootste assortiment verbonden apparaten, van smartphones tot datacenters.
  • Ongeëvenaarde efficiëntie dankzij onze omvang en end-to-end controle van onze toeleveringsketen

Persoonlijke apparaten op een duurzame, betrouwbare manier

De visie van Lenovo bestaat uit persoonlijke apparaten maken die meer mensen graag willen hebben, een cultuur bevorderen waarvan meer mensen deel willen uitmaken en inzet voor een duurzame, betrouwbare onderneming die overal ter wereld wordt gerespecteerd. Deze visie helpt bij het nastreven van de Lenovo missie om een van de grootste bedrijven voor persoonlijke technologie ter wereld te worden. Dit wordt bereikt doormiddel van: 

  • Slimme apparaten - De sector voorzien van een ecosysteem van apparaten, services en applicaties die vanuit het datacenter worden aangestuurd om mensen te helpen verbinding te maken met wat belangrijk is.
  • Convergentie - De sector voorzien van een ecosysteem van apparaten en services.
  • Bedrijfscultuur - Erkend worden als een van de beste, meest betrouwbare en bewonderde bedrijven om voor te werken en zaken mee te doen.

Hoe kunnen wij helpen?

Ben je geïnteresseerd in producten van Lenovo, wil je advies of heb je hulp nodig? Onze accountmanagers staan voor je klaar. Bel ons op 013-5774574 of mail ons via info@maxict.nl. We helpen je graag verder.

Lenovo Laptops, Tablets & Ultrabooks | Lenovo Desktops | Lenovo Workstations | Lenovo Servers

Zie ook onze: Adviseurs en de Koopjescorner

Vragen? Wij helpen je graag!

  Nieuws

Samsung Sales Event 2019 - Samsung zet in op Slim en Innovatief

15-03-2019 13 maart 2019 - Utrecht. Deze week was het weer tijd voor het Samsung Sales Event. Tijdens dit meerdaagse event, wat ook wel de Samsung Dealershow wordt genoemd, krijgen handelaren, partners en de per

Overname MyCom door online winkelier Max ICT B.V.

28-02-2019 In februari 2019 is bekend geworden dat ICT-gigant Max ICT B.V. MyCom heeft overgenomen. De in 1995 opgerichte IT- en elektronicaspecialist MyCom stond bekend om diepgaande kennis en kunde, met een

Afwijkende openingstijden 2019

27-12-2018 Op onderstaande nationale feestdagen is Max ICT gesloten: 1 januari 2019: Nieuwsjaarsdag 21 april 2019: Eerste Paasdag (zondag) 22 april 2019: Tweede Paasdag 27 april 2019: Koningsdag 30
  Twitter
15-03-2019 Deze week waren wij op het Samsung Sales Event in Utrecht. Welke 5 producten sprongen eruit voor ons? Lees het in o… https://t.co/YliMickHir
14-03-2019 Een jaar lang gratis afdrukken in zwart-wit? Dat kan, bij aanschaf van een digitale LED-kleurenprinters of MFP, en… https://t.co/JzGSfNmDKj
13-03-2019 Wist je dat onze zakelijke klanten altijd ondersteuning kunnen vragen van onze persoonlijke accountmanagers? Elke… https://t.co/0HcEfruBw1
12-03-2019 Wat nou als je documenten direct kunt printen vanuit je informatiesysteem, of je voor jou relevante documenten kunt… https://t.co/ksEnIzN3Ts
  Max's vrienden op Facebook
Je betaalt bij ons op deze manieren:
Wij zijn aangesloten bij:
Dit zijn onze keurmerken:

Hoi, wij zijn Max ICT. Wie ben jij?

Wij maken gebruik van cookies, want hiermee leren we je steeds een beetje beter kennen. We willen graag weten hoe jij het fijnst winkelt, wat je interesses zijn en wat nu echt belangrijk is voor jou.

Waarom? Zodat wij kunnen bouwen aan een fijnere webwinkel waarin jij snel vindt wat je zoekt, met alleen aanbiedingen waar jij echt iets aan hebt.

Zie jij deze voordelen wel zitten? Geef ons toestemming voor het gebruik van deze cookies. Help ons, zodat we jou beter kunnen helpen. Lees meer informatie »