Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Randapparatuur
  2. Webcams
  3. HP HyperX Vision S Webcam

HP HyperX Vision S Webcam

Max nr: 31566230 | EAN: 197029365996 | Fabrikant : HP | Type: 75X30AA
  • HP HyperX Vision S Webcam
Afbeeldingen kunnen afwijken van realiteit.
198,23 incl. BTW
of 66,08 in 3 termijnen, 0% rente
De enige gratis betaalmethode voor gespreid betalen waarbij je in drie keer je aankoopbedrag betaalt tegen een rente van 0%.
18 stuks op voorraad bij leverancier
9 stuks extra op verzoek

4-7 werkdagen
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
Belangrijkste specificaties
  • Breedte: 45 mm
  • Diepte: 93,3 mm
  • Hoogte: 61,9 mm
Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Logo HP
Supersterren hebben een schitterende camera nodig.
Laat je talenten zien in verbluffende helderheid met de HyperX Vision S-webcam. Met opnamemogelijkheden in 4K en een Sony Starvis™ IMX415-sensor van 8 megapixels is de HyperX Vision S gemaakt voor creators die veel aandacht besteden aan de beelden van hun creaties. Hij kan een kijkhoek van 90º vastleggen zodat je meer van je omgeving opneemt en alles vastleggen in 4K met 30 fps en tot 60 fps voor 1080p. Dankzij de gevoelige autofocus in combinatie met een glazen lens met lage vertekening blijf je in focus terwijl je alle bijkomende details opneemt. Met de meegeleverde magnetische privacyklep en LED-indicator bescherm je je privacy met een fysieke barri??re tussen jou en stiekeme meekijkers. Het opstellen van deze USB-camera is heel eenvoudig dankzij de universele klembevestiging met een bevestigingspunt van 0,6 cm. Deze camera is duurzaam, gaat lang mee en beschikt over een glazen lens, een aluminium behuizing en een zeer flexibele, afneembare HyperFlex-kabel. Met de HyperX NGENUITY-software ziet alles er precies goed uit. In de gebruiksvriendelijke software kun je beeldinstellingen aanpassen zoals contrast, verzadiging, witbalans en antiflikkering, en camera-instellingen zoals belichting, zoom en compensatie bij weinig licht. De HyperX Vision S-camera is geschikt voor pc- en Mac-systemen, is Windows Hello-gecertificeerd en werkt met opname- en vergaderplatforms zoals Teams, Zoom, OBS en Discord.
Gewicht en omvang
Breedte 45 mm
Diepte 93,3 mm
Hoogte 61,9 mm
Verpakking
Breedte verpakking 113 mm
Diepte verpakking 55 mm
Hoogte verpakking 145 mm
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo