Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Data Opslag
  2. SAN/NAS
  3. QNAP TS-1253DU-RP NAS Rack (2U) Ethernet LAN Aluminium, Zwart J4125

QNAP TS-1253DU-RP NAS Rack (2U) Ethernet LAN Aluminium, Zwart J4125

Max nr: 16714704 | EAN: 4713213517635 | Fabrikant : QNAP | Type: TS-1253DU-RP-4G
  • QNAP TS-1253DU-RP NAS Rack (2U) Ethernet LAN Aluminium, Zwart J4125
  • QNAP TS-1253DU-RP NAS Rack (2U) Ethernet LAN Aluminium, Zwart J4125
  • QNAP TS-1253DU-RP NAS Rack (2U) Ethernet LAN Aluminium, Zwart J4125
  • QNAP TS-1253DU-RP NAS Rack (2U) Ethernet LAN Aluminium, Zwart J4125
  • QNAP TS-1253DU-RP NAS Rack (2U) Ethernet LAN Aluminium, Zwart J4125
  • QNAP TS-1253DU-RP NAS Rack (2U) Ethernet LAN Aluminium, Zwart J4125
  • QNAP TS-1253DU-RP NAS Rack (2U) Ethernet LAN Aluminium, Zwart J4125
  • QNAP TS-1253DU-RP NAS Rack (2U) Ethernet LAN Aluminium, Zwart J4125
Afbeeldingen kunnen afwijken van realiteit.
2.560,07 incl. BTW
of 853,36 in 3 termijnen, 0% rente
De enige gratis betaalmethode voor gespreid betalen waarbij je in drie keer je aankoopbedrag betaalt tegen een rente van 0%.
Geen voorraad

Meer dan 4 weken
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
Belangrijkste specificaties
  • Opslagdrives geïnstalleerd: Nee
  • Aantal storage drives ondersteund: 12
  • Geïnstalleerde opslag-drive: Nee
Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Logo QNAP
TS-1253DU-RP
Intel® quad-core 2,0GHz NAS met 2.5GbE toepassingen met veel mogelijkheden voor op kantoor

Aangedreven door een Intel® Celeron® J4125 quad-core 2,0 GHz processor, beschikt de TS-1253DU-RP over twee 2,5GbE RJ45-poorten, wat tot 2,5 maal de snelheid oplevert van standaard Gigabit Ethernet en wat vloeiender weergave van multimedia en alledaags gebruik mogelijk maakt. Met een PCIe Gen 2.0 x 2-sleuf zorgt de TS-1253DU-RP voor flexibiliteit bij het uitbreiden van de NAS-mogelijkheden, zodat u verschillende kaarten kunt installeren voor extra netwerkpoorten, M.2 SSD-caching/tiering, of Wi-Fi connectiviteit. De TS-1253DU-RP zorgt voor gegevensbeveiliging met AES 256-bit encryptie, en verbetert de systeemprestaties terwijl de veiligheid van gevoelige bedrijfsdata gegarandeerd blijft.

Bouw een sneller netwerk met QNAP
Aangedreven door een intel® Celeron® J4125 quad-core 2,0 GHz processor (burst tot 2,70 GHz), DDR4 dual-channel RAM (tot 8 GB) en twee 2.5GbE Gigabit LAN-poorten, zorgt de TS-1253DU-RP voor een vloeiender weergave van multimedia en playback en voor dagelijks gebruik van de NAS. Extra opties voor snelle netwerkaansluitingen van QNAP omvatten USB 3.2 Gen 1 naar 2.5GbE/5GbE-adapters (ondersteunt N-BASET/Multi-Gig), QXG 5GbE/10GbE PCIe-kaarten en QNAP QSW 10GbE switches. Door al deze opties kunnen gebruikers hun netwerk voor een kosteneffectief bedrag opwaarderen.

Breid de NAS-functionaliteit uit met een PCIe-kaart
Met een PCIe Gen 2.0 x 2-sleuf biedt de TS-1253DU-RP flexibiliteit bij het uitbreiden van de NAS-functionaliteit en mogelijke toepassingen. Installeer om de systeemprestaties te optimaliseren een QNAP QM2-kaart om M.2 SATA of NVMe SSD-caching/10GbE-connectiviteit toe te voegen en gebruik deze met Qtier gelaagde opslag voor optimale systeemprestaties. U kunt draadloze connectiviteit toevoegen door een QNAP QWA-AC2600 te installeren. Een QXG-10GbE/5GbE-netwerkkaart voegt extra hogesnelheids-netwerkpoorten toe. U kunt in plaats daarvan ook een betaalbare QNAP QNA-UC5G1T USB 3.2 Gen 1 naar 5GbE-adapter toevoegen om gebruik te maken van hogere netwerksnelheden of de USB-connectiviteit verbeteren door een USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) kaart te installeren.

SSD-caching en auto tiering voor geoptimaliseerde opslag-efficiëntie
De TS-1253DU-RP ondersteunt SSD-caching om de workflow van random IOPS-eisende toepassingen zoals virtualisatie te verbeteren. Qtier™ technologie voorziet de TS-1253DU-RP van auto tiering die het opslaggebruik van hoogpresterende SSDs en SATA-schijven met een hoge capactiteit continu optimaliseert. Qtier™ 2.0 beschikt over IO-awareness die SSD gekoppelde opslag versterkt me een cache-achtige gereserveerde ruimte om burst I/O in real time te verwerken, wat de voordelen van SSD aanzienlijk versterkt.

Eenvoudig en veilig bestandsbeheer
File Station centraliseert bestanden opgeslagen op de TS-1253DU-RP en in de cloud. U kunt eenvoudig bestanden van uw computer uploaden, bestanden tussen mappen verslepen, bestanden hernoemen, bestanden verwijderen en bestands- en mapmachtigingen configureren om niet-geautoriseerde toegang te voorkomen. Met Microsoft Office Online kunt u Microsoft Office-documenten opgeslagen op de TS-1253DU-RP rechtstreeks openen en bewerken zonder ze naar uw lokale apparaat te moeten downloaden. Gebruik File Station bij het delen van gevoelige en vertrouwelijke bestanden op de TS-1253DU-RP om bestanden te versleutelen naar .qenc-bestanden, stel een wachtwoord in en gebruik QENC Decrypter om de bestanden te ontsleutelen.

Meerpunts bestandsback-up, toegang en synchronisatie
De TS-1253DU-RP ondersteunt gebruikelijke protocollen voor het delen van bestanden (waaronder SMB/CIFS, AFP en NFS) voor apparaten onder Windows®, Mac® en Linux®/UNIX®. In combinatie met Qsync (een hulpprogramma dat van een QNAP NAS een veilig datacentrum met een grote capaciteit voor bestandssynchronisatie maakt) wordt elk bestand dat wordt ge? 1/4 pload naar de TS-1253DU-RP beschikbaar gemaakt voor alle aangesloten apparaten, zoals computers, laptops en mobiele apparaten. Hybrid Backup Sync helpt u om eenvoudig back-ups te maken van gegevens op de TS-1253DU-RP naar een andere QNAP NAS, externe servers, of cloud-opslag, of om deze daarmee te synchroniseren, voor eenvoudig herstel bij rampen. Daarnaast vereenvoudigt de QuDedup-technologie aanzienlijk de efficiëntie en het opslaggebruik van multi-versie back-ups door de back-upgegevens te dedupliceren. U kunt de QuDedup Extract Tool op uw computer installeren en de normale status van gededupliceerde bestanden herstellen.

Belangrijke gegevens beschermen met snapshots
Snapshots leggen de staat en metadata van het NAS-systeem volledig vast en zijn nuttig bij het snel herstellen van bestanden naar een eerder vastgelegde staat als ze per ongeluk zijn verwijderd/bewerkt of als het systeem door ransomware is aangetast. QNAP-snapshots zijn blokgebaseerd en registreren alleen de gewijzigde gegevens. Dit bespaart niet alleen opslagruimte maar het beperkt ook de tijd die nodig is om een back-up van gegevens te maken en deze te herstellen.

Blijf op de hoogte van de systeemstatus en beveiliging
Notification Center consolideert alle QTS systeemlogs en waarschuwingen, en voorziet u van een oplossing in één enkele app voor meldingen. Security Counselor evalueert en adviseert beveiligingsinstellingen om de beveiliging van de NAS te verbeteren.

Low-latency toegang tot in de cloud opgeslagen gegevens
De TS-1253DU-RP kan worden geïntegreerd met mainstream clouddiensten. Door gateways voor cloudopslag te gebruiken en lokale caching op de TS-1253DU-RP in te schakelen, kunt u de cloud naadloos gebruiken voor opslag, back-up en gegevensherstel met toegang met een lage latency, wat een innovatieve hybride cloudoplossing oplevert.

De volgende generatie bewakingsoplossing
QVR Pro kunt u een speciale, onafhankelijke opslagruimte regelen voor surveillance-data op een TS-1253DU-RP en gebruik maken van de voordelen van schaalbaarheid en beheersbaarheid van opslag met QTS. Met QVR Pro worden camerabeheer, toewijzen van opslagruimte, camera live weergave en afspelen veel eenvoudiger, en met de mobiele app QVR Pro Client is unversele controle van bewakings-feeds mogelijk.

NAS als Multi-OS Platform
Virtualization Station en Container Station bieden uitgebreide oplossingen voor het scheppen van gevirtualiseerde omgevingen om de zakelijke IT-infrastructuur, workflows en productiviteit te verbeteren.

Hogesnelheids 2.5GbE VM back-up oplossing
Met Hyper Data Protector wordt de TS-1253DU-RP een agentloze back-up tool voor onbeperkte VM back-ups van VMware® vSphere en Microsoft® Hyper-V. Hyper Data Protector beschikt over incrementele back-ups, globale deduplicatie, back-upplanning en herstelcompressie. Met de 2.5GbE-connectiviteit wordt de tijd voor back-up en herstel aanzienlijk verkort, wat een kosteneffectieve oplossing voor herstel bij rampen oplevert.

Vermenigvuldig uw productiviteit
Het door apps aangedreven QTS-besturingssysteem biedt oplossingen voor het vereenvoudigen van back-ups, beheer en zoeken voor bestanden, enz.
Opslagmedia
Opslagdrives geïnstalleerd
Aantal storage drives ondersteund 12
Geïnstalleerde opslag-drive
Ondersteunde types opslag-drives HDD & SSD
RAID support
Ondersteunde opslagstationinterfaces SATA II, SATA III
Opslagschijf afmetingen ondersteund 2.5, 3.5"
Soorten RAID 0, 1, 5, 6, 10, 50, 60, JBOD
Online RAID-migratie
Online RAID-uitbreiding
Herbouwen RAID
Hot-swap drive bays
Ondersteunde bestandsystemen FAT32, HFS+, NTFS, exFAT, ext3, ext4
Scannen op beschadigd blokken
Schijfroaming
Processor
Processor Intel® Celeron®
Processorfabrikant Intel
Processormodel J4125
Processorsnelheid 2 GHz
Maximale turbofrequentie van processor 2,7 GHz
Aantal processorkernen 4
Processor aantal threads 4
Processor cache 4 MB
CPU configuratie (max) 1
PCI Express configuraties 1x4+1x2, 4x1, 2x1+1x2+1x2
PCI Express slots versie 2.0
Codenaam processor Gemini Lake Refresh
Processor lithografie 14 nm
Processor operating modes 64-bit
Verpakkingsgrootte processor 25 x 24 mm
Processor socket BGA 1090
Tjunction 105 °C
Thermal Design Power (TDP) 10 W
On-board graphics adapter model Intel® UHD Graphics 600
Maximaal intern geheugen ondersteund door processor 8 GB
Geheugen
Intern geheugen 4 GB
Intern geheugentype DDR4
Ondersteund maximum RAM 8 GB
Geheugenslots 2
Geheugen form factor SO-DIMM
Flash memory 4096 MB
Netwerk
Ethernet LAN
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden 10, 100, 1000, 2500 Mbit/s
DHCP client
DHCP server
Jumbo Frames ondersteuning
iSCSI support
Wake-on-LAN
Ondersteunde netwerkprotocollen PPTP, L2TP/IPSec, OpenVPN, QBelt
Verbindingsaggregatie
Onbalanscontrolesysteem
Dynamic DNS (DDNS)
WLAN-adapter ondersteund
Verbindingsmogelijkheden
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 2
USB-poort
Aantal poorten USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type A 2
Aantal HDMI-poorten 1
HDMI versie 1.4b
Graphics
Basisfrequentie ingebouwde grafische adapter 250 MHz
On-board grafische adapter burst frequentie 750 MHz
Graphics on-board -adapter dynamische frequentie (max) 750 MHz
On-board grafische adapter DirectX-versie 12.0
On-board grafische adapter OpenGL versie 4.4
On-board grafische adapter ID 0x3185
Maximaal geheugen ingebouwde grafische adapter 8 GB
Aantal displays ondersteund (door on-board grafische adapter) 3
Design
Type behuizing Rack (2U)
Type koeling Actief
Kleur van het product Aluminium, Zwart
Aantal ventilatoren 2 ventilator(en)
Ventilator diameter 8 cm
Ventilator 2 diameter 8 cm
LED-indicatoren HDD, LAN, Stroom, Status
Prestatie
Soort NAS
Apparaatklasse Kleine & middelgrote bedrijven
Backup-functie
Back-up-eigenschappen Cloud, iSCSI LUN
Waarschuwingssignaal
Ondersteunt meerdere talen
Geluidsniveau 24,6 dB
Snap shot
Beheerprotocollen SNMP
Web-gebaseerd management
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen 256-bit AES, FIPS 140-2, HTTPS, SNMP
Access Control List (ACL)
Reset button
Aan/uitschakelaar
Ingebouwde ftp-server
Ondersteunde browser Apple Safari 7+, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer 10+, Mozilla Firefox
Systeemlog
Hot-spare
Schijf-scan
S.M.A.R.T. support
Gedeelde map CIFS/SMB
Universal Plug and Play ( UPnP )
USB-kopieerfunctie
Besturingssysteem/software
OS QNAP QTS
Operating systeem versie 5, 0, 0
Ondersteunt Windows Windows 10, Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro x64, Windows 10 x64, Windows 7, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x
Ondersteunt Linux
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Ondersteunde server operating systems Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019
Energie
Vermogenstoevoer locatie Ingebouwd
Capaciteit voedingsunit (PSU) 300 W
Aantal voedingen 2
Redundante voeding
Stroomverbruik (typisch) 71, 195 W
Slaapstand 36, 233 W
AC-ingangsspanning 100 - 240 V
AC-ingangsfrequentie 50 - 60 Hz
Fan voltage 12 V
Gewicht en omvang
Breedte 482,2 mm
Diepte 423,8 mm
Hoogte 88,7 mm
Gewicht 9, 43 kg
Gewicht verpakking 14,1 kg
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde kabels AC, LAN (RJ-45)
Aantal schroeven 36
Processor speciale functies
Ingebouwde opties beschikbaar
Enhanced Intel SpeedStep Technology
Execute Disable Bit
Idle States
Intel® 64
Intel® Virtualization Technology (VT-x)
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d)
Intel® VT-x with Extended Page Tables (EPT)
Intel® AES New Instructions (Intel® AES-NI)
Intel® Anti-Theft Technology (Intel® AT)
Intel® Hyper Threading Technology (Intel® HT Technology)
Intel® Identity Protection Technology (Intel® IPT)
Intel® OS Guard
Intel® Quick Sync Video Technology
Intel® Secure Key
Intel® Smart Response Technology
Intel® Turbo Boost Technology
Maximaal aantal PCI Express-lijnen 6
Aantal verwerkingseenheden 12
Thermal Monitoring Technologies
UART
Geheugentypen ondersteund door processor DDR4-SDRAM, LPDDR4-SDRAM
Eisen aan de omgeving
Bedrijfstemperatuur (T-T) 0 - 40 °C
Relatieve vochtigheid in bedrijf (V-V) 5 - 95 procent
Temperatuur bij opslag -20 - 70 °C
Logistieke gegevens
Code geharmoniseerd systeem (HS) 84714100
Other features
ARK ID processor 197305

Accessoires

Western Digital Red NAS harde schijf - 2 TB / SATA / 3.5 inch
Western Digital Red NAS harde schijf - 2 TB / SATA / 3.5 inch
205,97 incl. BTW
Of betaal met
21 op voorraad 1-3 werkdagen
Western Digital Red Plus 3.5" 1000 GB SATA III
Western Digital Red Plus 3.5" 1000 GB SATA III
78,60 incl. BTW
0 op voorraad 1-2 weken

Alternatieven

QNAP TS-h1683XU-RP NAS Rack (3U) Ethernet LAN Zwart E-2136
8.289,26 incl. BTW
0 op voorraad Meer dan 4 weken
QNAP TS-h1683XU-RP NAS Rack (3U) Ethernet LAN Zwart E-2236
QNAP TS-h1683XU-RP NAS Rack (3U) Ethernet LAN Zwart E-2236
8.490,18 incl. BTW
0 op voorraad Meer dan 4 weken
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo