Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Kantoorartikelen
  2. Papierwaren
  3. Rollen/Listingpapier
  4. Grootformaat/ Plotterpapier
  5. Canon CANON IJM007 Draft Paper PEF .-pack

Canon CANON IJM007 Draft Paper PEF .-pack

Max nr: 4925777 | EAN: 8713878102623 | Fabrikant : Canon | Type: 97003455
  • Canon CANON IJM007 Draft Paper PEF .-pack
  • Canon CANON IJM007 Draft Paper PEF .-pack
  • Canon CANON IJM007 Draft Paper PEF .-pack
  • Canon CANON IJM007 Draft Paper PEF .-pack
Afbeeldingen kunnen afwijken van realiteit.
69,59 incl. BTW
Geen voorraad

Meer dan 4 weken
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
Belangrijkste specificaties
  • Rollengte: 50 m
  • Rolbreedte: 84,1 cm
  • Gewicht printermedia: 75 g/m²
Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Logo Canon
Perfecte beelden met een camera in zakformaat De modieuze IXUS 275 HS beschikt met zijn ultraslanke ontwerp in zakformaat en stijlvolle metalen voorkant over alle functies om foto's en video's van superieure kwaliteit vast te leggen en te delen. Leg elk detail vast zonder in te leveren op kwaliteit Een krachtige 12x zoomlens met 24x ZoomPlus zorgt ervoor dat je verre onderwerpen dichtbij kunt halen, zonder verlies van scherpte of detail. Met de 25mm-ultragroothoeklens krijg je meer in beeld - perfect voor het vastleggen van grote groepen en uitgestrekte landschappen. Blijf altijd verbonden Deel je creaties moeiteloos met iedereen via Wi-Fi en breng ze eenvoudig over naar je smartphone of tablet via Dynamic NFC. Gebruik de Canon Camera Connect-app om de camera vanaf je smartphone op afstand te bedienen en maak eenvoudig gesynchroniseerde back-ups naar pc, cloud en smartphone met Image Sync. Bij gebruik van een Canon Connect Station kun je je foto's en video's gemakkelijk delen op sociale-mediasites en onlinealbums zoals irista. Ook kun je ze dan op een HD-TV bekijken met familie en vrienden. Uitzonderlijke details voor je mooiste herinneringen Profiteer van opnamen boordevol details van uitzonderlijke kwaliteit. Plaats je onderwerp flexibel in een kader en snijd foto's bij of maak schitterende prints van posterformaat dankzij 20,2 Megapixel. Altijd prachtige, scherpe resultaten Nu hoef je je geen zorgen meer te maken dat camerabewegingen je resultaten beïnvloeden, dankzij de Intelligent Optical Image Stabilizer. Deze camera corrigeert automatisch en garandeert scherpe en gedetailleerde foto's en video's – wat je ook vastlegt. Heldere opnamen onder alle lichtomstandigheden Je opnamen zijn precies zoals je ze herinnert, zowel overdag als 's nachts. Canon's HS System blinkt uit bij weinig licht, zodat je eenvoudig zonder flitser of statief de sfeer van alle mooie momenten kunt vastleggen. Moeiteloos mensen in een kader plaatsen Laat de camera gezichten in je opnamen vinden en volgen. Met één druk op de knop past Auto Zoom automatisch de zoom aan om een of meer mensen in de sc??ne optimaal binnen het kader te plaatsen. HD-video's binnen handbereik Het maken van fantastische video's is eenvoudig en leuk. Met één druk op de knop maak je met de optische zoom moeiteloos stabiele Full HD-video's van 30 fps in MP4-indeling Verbluffende opnamen zonder moeite Je hoeft alleen maar te 'mikken & klikken' om fantastische foto's en video's te maken met Smart Auto, waarbij automatisch de perfecte camera-instellingen worden gekozen, wat het onderwerp ook is. Geniet van een leuke videosamenvatting in HD (720p) van de opnamen die je overdag hebt gemaakt met Hybrid Auto. Moeiteloze originaliteit Verbaas je familie en vrienden met je creatieve flair. Maak gewoon een foto en Creative Shot legt op intelligente wijze vijf extra beelden van het oorspronkelijke onderwerp vast met verschillende artistieke en verrassende effecten.
Kenmerken
Rollengte 50 m
Rolbreedte 84,1 cm
Gewicht printermedia 75 g/m²
Dikte printermedia 75 µm
Ondoorzichtigheid 90 procent
Bewaartijd vóór gebruik 2 jaar
Certificering PEFC
Eisen aan de omgeving
Relatieve vochtigheid in bedrijf (V-V) 20 - 80 procent
Bedrijfstemperatuur (T-T) 10 - 30 °C
Logistieke gegevens
Code geharmoniseerd systeem (HS) 84439990
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo