Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Huis & Keuken
  2. Sport & Fitness
  3. Garmin Vívoactive 3 sport horloge Zwart Touchscreen 240 x 240 Pixels Bluetooth

Garmin Vívoactive 3 sport horloge Zwart Touchscreen 240 x 240 Pixels Bluetooth

Max nr: 27583019 | EAN: 753759173203 | Fabrikant : Garmin | Type: 010-01769-10**MKC
204,49
192,39 incl. BTW
of 64,13 in 3 termijnen, 0% rente
De enige gratis betaalmethode voor gespreid betalen waarbij je in drie keer je aankoopbedrag betaalt tegen een rente van 0%.
KOOPJESCORNER
1 stuk op voorraad bij Max ICT  

Avondbezorging 3,95

Vandaag vóór 23:59 uur besteld, maandagavond bezorgd.

Direct leverbaar
Voor 22:00 uur besteld, dinsdag bezorgd
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
gratis ophalen in onze winkel
Online bestellen, ophalen na ontvangst van uw ophaalbevestiging.
Belangrijkste specificaties Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Logo Garmin
Koopjescorner product
Verpakking beschadigd door waterschade transport. Product is nieuw en onbeschadigd Volledige garantie
De Garmin Vivoactive 3 sporthorloge is de eerste Garmin wearable die geschikt is voor Garmin Pay. Dit houdt in dat je met je horloge je aankopen kunt betalen! Daarnaast heeft deze horloge al 15 vooraf geïnstalleerde applicaties voor GPS en sporten zoals yoga, hardlopen, zwemmen en nog veel meer. 

Betalen

De Vivoactive 3 is de eerste wearable van Garmin die Garmin Pay ondersteunt. Via de deelnemende banken (Op dit moment zijn alleen de bankpassen van de Rabobank, de ABN Amro en de ICS Mastercards al actief) U kunt overal betalen met de Vivoactive waar u contactloos kunt betalen. Zo kunt u uw portemonnee thuis laten zonder dat u het sportdrankje na uw training niet hoeft te missen!

Sport

Dankzij de meer dan 15 vooraf geïnstalleerde sportapplicaties kunt u eenvoudig en een leuke manier vinden om actief te blijven. Zet koers richting de golfbaan, stap op de fiets of ga neer een yogales. Dankzij zijn waterbestendigheid kunt u ook zwemmen met het horloge. Als u naar buiten gaat, kan de Vivoactieve 3 dankzij de ingebouwde GPS de details van uw gekozen activiteit bijhouden. 

Ook kunt u een eigen workoutschema maken. Dit kan voor hardlopen, fietsen, krachttraining of cardio. Deze schema’s kunt u downloaden naar uw horloge en de smartwacht houdt de oefeningen, de herhalingen, rusttijd en sessie voor u bij! 

Verbonden

Tijdens het sporten kun je verbonden blijven met je vrienden en familie. Koppel de Vivoactive 3 met een compatibele smartphone en krijg alle whatsappje, social media-updates, e-mails en dergelijke binnen en je kunt er zelfs op reageren.

Batterij

De batterij die in de horloge zit gaat tot maximaal 7 dagen mee in de smartwacht-modus. Als u de hele tijd GPS aan heeft gaat deze tot 13 uur mee voordat u deze moet opladen. Het horloge is op te laden via de achterkant met een USB kabel die aan de computer of in het stopcontact gestoken kan worden.
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo