Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Software
  2. Operating Systems
  3. Windows Vista
  4. Microsoft Vista Business Upgrade DVD SWE

Microsoft Vista Business Upgrade DVD SWE

Max nr: 2431335 | EAN: 882224204675 | Fabrikant : Microsoft | Type: 66J-00356
  • Microsoft Vista Business Upgrade DVD SWE
  • Microsoft Vista Business Upgrade DVD SWE
  • Microsoft Vista Business Upgrade DVD SWE
  • Microsoft Vista Business Upgrade DVD SWE
Afbeeldingen kunnen afwijken van realiteit.
198,32 incl. BTW
of 66,11 in 3 termijnen, 0% rente
De enige gratis betaalmethode voor gespreid betalen waarbij je in drie keer je aankoopbedrag betaalt tegen een rente van 0%.
Geen voorraad

Meer dan 4 weken
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
Belangrijkste specificaties
  • Softwaretype: opwaarderen
  • Aantal licenties: 1
  • Minimale opslag schijfruimte: 15 GB
Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Logo Microsoft
Windows Vista Business
Het besturingssysteem Windows Vista Business is ontworpen om te voldoen aan de wensen van zowel grote als kleine bedrijven. Voor kleine bedrijven zorgt Windows Vista Business voor een vlekkeloze uitvoering en een veiliger gebruik van de computers, zodat u minder een beroep hoeft te doen op de IT-afdeling. Voor grote organisaties biedt Windows Vista Business drastische verbeteringen in de infrastructuur, waardoor uw IT-personeel minder tijd hoeft te besteden aan het dagelijkse onderhoud van computers en zij meer tijd kunnen besteden aan het toevoegen van strategische waarde aan de organisatie. Windows Vista Business beschikt over nieuwe functies voor het organiseren, zoeken en delen van gegevens zodat u thuis of onderweg beter in contact blijft. Zo kunt u nog efficiënter uw werk doen.

Beter beheerbaar, betrouwbaarder en veiliger
Voor kleine bedrijven bevat Windows Vista Business een nieuwe technologie en hulpmiddelen die ervoor zorgen dat uw computers altijd up-to-date en veiliger zijn en probleemloos zullen werken. Windows Vista Business maakt uw computers veiliger dankzij een ingebouwde beveiliging tegen schadelijke software of malware. U wordt ver voordat belangrijke gegevens verloren gaan, gewaarschuwd voor mogelijke problemen met de hardware. Een matrix van geavanceerde nieuwe technologieën voor het maken van back-ups stelt uw gegevens veilig, zelfs als er zich een catastrofale hardwarefout voordoet.

Voor grote organisaties is Windows Vista Business helemaal opnieuw ontworpen om de implementatie en het beheer van het besturingssysteem te verbeteren. Een voorbeeld hiervan is de installatie op basis van images. Een dergelijke installatie is nu de standaardmethode voor het installeren van het Windows Vista-besturingssysteem en daarbij zijn de images niet langer afhankelijk van de hardware. Met deze twee belangrijkste ontwerpprincipes kan het aantal images dat nodig is voor het beheren en stroomlijnen van de implementatie van nieuwe computers en het bijwerken van bestaande computers, drastisch worden teruggebracht.

Windows Vista Business is zo ontworpen dat de IT-afdeling de systemen van de werknemers zodanig kan configureren, dat de werknemers zich als standaardgebruiker in plaats van als administrator bij hun computer kunnen aanmelden. Met Windows Vista Business kunt u de standaard gebruikersaccounts gebruiken zonder dat u daarbij te maken krijgt met problemen met de compatibiliteit en bruikbaarheid uit vorige versies van Windows. Door deze nieuwe functie wordt de kans op aanvallen die uw computers in het bedrijf kunnen beschadigen, aanzienlijk verminderd.
Gemakkelijkere en snellere toegang tot gegevens

Windows Vista Business is voorzien van een nieuwe gebruikersinterface, Windows Aero™ genaamd, en biedt nieuwe efficiëntieniveaus voor iedere zakelijke gebruiker. Dankzij deze nieuwe interface kunt u sneller door het besturingssysteem en van toepassing naar toepassing navigeren. Met Windows Aero kunt u meerdere taken tegelijk uitvoeren via een driedimensionale, real-time, bewegende weergave van alle geopende toepassingen en documenten.

Behalve deze verbeterde navigatiemogelijkheden is het met Windows Vista Business nog makkelijker om grote aantallen zakelijke documenten te beheren. Door de zoekfunctie zodanig te veranderen dat er nu overal in het besturingssysteem kan worden gezocht, en nieuwe mogelijkheden te bieden voor het organiseren van bestanden, vindt u met Windows Vista Business sneller datgene wat u nodig hebt.

Voor gebruikers die geen full-time IT-professionals zijn, maar toch door hun functie de computers op hun werk moeten ondersteunen, is Windows Vista Business voorzien van Small Business Resources. Deze ingebouwde instructiehandleiding die in duidelijke, niet-technische taal, is opgesteld, kunt u gebruiken als richtlijn bij uw dagelijkse werk en bij het oplossen van problemen.

Mobieler en betere verbindingen
Met Windows Vista Business kunt u gemakkelijker en sneller verbinding maken met uw organisatie, klanten en partners, en daarbij maakt het niet meer uit of u op kantoor of onderweg bent. Windows Vista Business is voorzien van de volledige essentiële infrastructuur voor een veiligere verbinding met uw bedrijfsgegevens, of u nu achter uw bureau zit, thuis werkt, verbinding hebt met een WiFi-locatie of via uw mobiele telefoon verbinding met internet maakt.

Om toch productief te kunnen werken als u niet achter uw bureau zit, is Windows Vista Business voorzien van de Tablet PC-technologie. Door middel van deze technologie is met een digitale pen of een vinger in plaats van met een toetsenbord interactie met uw Tablet PC mogelijk. De nieuwe Tablet PC-functies in Windows Vista Business herkennen handschriften beter en bieden eenvoudigere manieren om zonder toetsenbord door documenten en toepassingen te bladeren.

Met een computer met Windows Vista Business en een extern Windows SideShow™-beeldscherm kunt u belangrijke gegevens ook bekijken als de computer uit staat. Met Windows Vista Business is het tevens gemakkelijker om documenten te delen en samen te werken met collega's, partners en klanten (zelfs wanneer er geen netwerk beschikbaar is). Daarnaast zorgt Windows Vista Business ervoor dat u uw laptop optimaal benut door snel en gemakkelijk de belangrijkste mobiliteitsinstellingen te beheren.
Licentie
Softwaretype opwaarderen
Aantal licenties 1
Minimale systeemeisen
Minimale opslag schijfruimte 15 GB
RAM minimum 0,5 GB
Other features
Minimale processor 800 MHz
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo