Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Data Opslag
  2. SAN/NAS
  3. QNAP TS-653D NAS Tower Ethernet LAN Zwart J4125

QNAP TS-653D NAS Tower Ethernet LAN Zwart J4125

Max nr: 16558348 | EAN: 4713213517055 | Fabrikant : QNAP | Type: TS-653D-8G
  • QNAP TS-653D NAS Tower Ethernet LAN Zwart J4125
  • QNAP TS-653D NAS Tower Ethernet LAN Zwart J4125
  • QNAP TS-653D NAS Tower Ethernet LAN Zwart J4125
  • QNAP TS-653D NAS Tower Ethernet LAN Zwart J4125
  • QNAP TS-653D NAS Tower Ethernet LAN Zwart J4125
  • QNAP TS-653D NAS Tower Ethernet LAN Zwart J4125
  • QNAP TS-653D NAS Tower Ethernet LAN Zwart J4125
  • QNAP TS-653D NAS Tower Ethernet LAN Zwart J4125
  • QNAP TS-653D NAS Tower Ethernet LAN Zwart J4125
  • QNAP TS-653D NAS Tower Ethernet LAN Zwart J4125
  • QNAP TS-653D NAS Tower Ethernet LAN Zwart J4125
Afbeeldingen kunnen afwijken van realiteit.
917,08 incl. BTW
of 305,70 in 3 termijnen, 0% rente
De enige gratis betaalmethode voor gespreid betalen waarbij je in drie keer je aankoopbedrag betaalt tegen een rente van 0%.
Geen voorraad

Meer dan 4 weken
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
Belangrijkste specificaties
  • Opslagdrives geïnstalleerd: Nee
  • Aantal storage drives ondersteund: 6
  • Geïnstalleerde opslag-drive: Nee
Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Logo QNAP
TS-653D
Quad-core 2.5GbE NAS voor professionals, met ondersteuning van PCIe-uitbreiding voor 10 Gbps of M.2 SSDs om toepassingen te versnellen

De nieuwe generatie Wi-Fi 6 (802.11ax) trend zorgt voor meer vraag naar bedrade en draadloze netwerkverbindingen. Door de Intel® Celeron® J4125 quad-core 2,0 GHz processor en 2.5GbE connectiviteit te integreren, biedt de TS-653D moderne bedrijven niet alleen een uitstekende NAS-oplossing om op te waarderen naar 2.5GbE-omgevingen voor productieve dagelijkse back-up- en hersteltaken, maar het voorziet gamers tevens van voldoende opslag voor hun enorme game-collecties. Overdrachtssnelheden tot 5 Gbps zijn mogelijk door port trunking in te stellen met de twee ingebouwde 2.5GbE-poorten. De TS-653D ondersteunt tevens PCIe-uitbreiding, multi-cloud back-up, gateways voor cloudopslag, 4K HDMI-uitvoer en transcodering in real-time, in combinatie met de uitbreidbare opslagcapaciteit en apps met veel opties om te werken als een voordelige, betrouwbare 2.5GbE NAS.

Waardeer uw NAS op naar 2.5GbE netwerken
De TS-653D wordt geleverd met twee 2.5GbE RJ45 LAN-poorten zodat u bestaande CAT5e-kabels kunt gebruiken om de netwerksnelheid op te waarderen van 1 Gigabit naar 2,5 Gigabit. De dubbele 2.5GbE-poorten ondersteunen tevens Port Trunking tot 5 Gbps! Door QNAP’s N-BASET/Multi-Gig USB 3.2 Gen 1 naar 5GbE-adapter te gebruiken (modelnaam QNA-UC5G1T) of de 5GbE PCIe-uitbreidingskaart (modelnaam QXG-5G1T-111C), kan uw laptop of bureau-pc gemakkelijk verbinding maken met 2.5GbE-netwerken met de TS-653D om voordeel te hebben van hogere netwerksnelheden.

Virtualisatie
Voldoet voor bandbreedte-eisende toepassingen zoals virtuele machines en containers.

Video streaming
Versterkt overdrachtsnelheden om vloeiend 4K video streaming en weergave te verbeteren.

Gaming-opslag
Koppel een iSCSI LUN van de TS-653D aan uw computer om uw grote game-collecties op te slaan.

Transformeer uw netwerk met een voordelige 2.5GbE-switch
Voor het opwaarderen van uw netwerk hoeft u geen schulden te maken, en de 2.5GbE-connectiviteit biedt direct merkbare verbeteringen vergeleken met standaard 1GbE. De QSW-1105-5T is een onbeheerde switch met vijf 2.5GbE-poorten (volledig compatibel met 1G/100M) en ondersteunt CAT5e-kabels voor het verbinden van meerdere computers en NAS-systemen. De QSW-1105-5T is energiebesparend, maakt weinig geluid, aansluiten en gebruiken, en ondersteunt lusdetectie en blokkering voor het leveren van een eenvoudige en effectieve snelle netwerkomgeving.

Quad-core 2,0 GHz processor (burst tot 2,7 GHz) met maximaal 8 GB RAM
De TS-653D wordt aangedreven door een Intel® Celeron® J4125 quad-core 2,0 GHz-processor (bursts tot 2,7 GHz) met tot 8 GB DDR4 geheugen, en ondersteunt SATA 6 Gb/s schijven. De ondersteuning van de Intel® AES-NI encryptie-engine verbetert de prestaties van encryptie terwijl daarbij de beveiliging van uw NAS-gegevens behouden blijft. U kunt op flexibele wijze SSDs installeren voor cache-versnelling om de netwerk- en opslagprestaties te maximaliseren voor gegevensintensieve toepassingen.

Een veilig data center voor back-ups van apparaatgegevens met snapshot-bescherming

Windows® en Mac® back-up
Gebruik de licentievrije QNAP NetBak Replicator-toepassing voor back-up/herstel vanaf Windows®-computers. Apple’s Time Machine® wordt ondersteund voor de back-up van Mac® computers.

Snapshots voor volume en LUN
Snapshots zijn essentieel voor NAS gegevensbescherming, en de blokniveau-functie maakt het een betrouwbare methode voor het beschermen van gegevens in verband met de groeiende bedreiging door ransomware. De TS-653D ondersteunt tot 256 snapshots per volume/LUN en tot 1.024 snapshots per NAS.

Eén 2.5GbE is beter dan twee 1GbE om de efficiëntie van de HBS back-up te verbeteren.
Met een enkele 2.5GbE-verbinding zijn complexe link aggregatie-instellingen overbodig voor snelheden tot 312,5 MB/s - wat een gekoppelde 1GbE-verbinding gemakkelijk verslaat. De TS-653D heeft twee 2.5GbE poorten, wat de prestaties nog verder verdubbelt en wat de efficiëntie voor veelzijdige taken verbetert.

Hybrid Backup Sync (HBS) consolideert back-up en synchronisatiefuncties om eenvoudig gegevens over te brengen van de TS-653D naar lokale, externe en cloudopslagruimten. HBS ondersteunt tevens de QuDedup-technologie die gedupliceerde data aan de bron verwijdert, wat back-up en hersteltaken over 2.5GbE-verbindingen nog meer versnelt.

Uitgebreide I/O-mogelijkheden met PCIe-uitbreiding
De TS-653D bevat een PCIe 2.0-sleuf die het gebruik mogelijk maakt van talloze uitbreidingskaarten voor het uitbreiden van de toepassingsmogelijkheden.

SSD-caching en auto tiering maken 24/7 geoptimaliseerde opslag-efficiëntie mogelijk
Terwijl de prijzen van SSDs blijven dalen en de capaciteit en prestaties van SSDs blijven toenemen, kunnen organisaties gemakkelijk voordeel hebben van de kracht van SSD. De TS-653D ondersteunt talloze SSD-bewuste functies die de NAS-prestaties aanzienlijk verbeteren met een grote kosteneffectiviteit.

SSD over-provisioning
(Over-provisioning)
U kunt extra SSD over-provisioning (1% tot 60%) toevoegen om schrijfversterkeing te vermijden en de random schrijfsnelheden en duurzaamheid van de SSDs te verbeteren. U kunt potentieel SSD-prestaties op ondernemingsniveau bereiken met betaalbare consumenten-SSD's!

SSD-cacheversnelling
Schakelt SSD-caching in voor het versnellen van IOPS-prestaties en vermindering van de latency voor opslagvolumes. Deze optie is perfect voor toepassingen met zware IOPS-eisen waaronder databases en virtualisatie. De TS-653D ondersteunt tevens alleen-schrijven cache om schrijfintensieve toepassingen te versnellen.

Qtier voor auto-tiering
De Qtier-technologie stuurt auto-tiered opslag aan met continue gegevensoptimalisatie over hoogpresterende SSDs en HDDs gebaseerd op de toegangsfrequentie. I/O-Aware Qtier kan een cache-achtige ruimte in de SSD reserveren gekoppeld aan het verwerken van burst I/O in real time.

Ultieme visuele ervaring met 4K HDMI-beeldscherm en video-transcodering in real-time
De TS-653D heeft een HDMI 2.0-poort die 4K (4096 x 2160) 60 Hz uitvoer ondersteunt, zodat u rechtstreeks multimedia-inhoud die op de NAS is opgeslagen op een groter scherm kunt bekijken. De ondersteuning van kwaliteitsvolle 4K video-transcodering stelt de NAS in staat om video's te converteren naar universele bestandsindelingen die vloeiend kunnen worden weergegeven op meerdere apparaten. De TS-653D kan tevens video's streamen via DLNA®, Chromecast™, en meer om te voldoen aan veelzijdige behoeften van multimedia-toepassingen. De QNAP RM-IR004 afstandsbediening (apart verkocht) kan geconfigureerd worden met QButton om individuele knopacties aan te passen voor een meer gebruiksvriendelijke NAS-ervaring.

Bouw een Plex Media Server
Door Plex® Media Server uit het App Center te installeren, is het instellen van de Plex® Media Server op uw NAS een kwestie van een paar minuten. U kunt mediabestanden die zijn opgeslagen op de TS-653D streamen naar mobiele en media-streaming apparaten (waaronder DLNA®, Roku®, Amazon Fire TV® en Google Chromecast™).

Verplaats op flexibele en economische wijze zakelijke gegevens naar de cloud.
De TS-653D integreert de NAS perfect met mainstream clouddiensten. Door gateways voor cloudopslag te gebruiken en lokale caching op de NAS in te schakelen, kunt u de cloud naadloos gebruiken voor opslag, back-up en gegevensherstel met toegang met een lage latency, wat een innovatieve hybride cloudervaring oplevert.

HybridMount gateway op basis van bestanden
Breid uw opslagcapaciteit flexibel uit door verbinding te maken met opslag in de cloud. U kunt QTS-apps gebruiken om bestanden in de cloud te beheren en bewerken of met multimediabestanden te werken. HybridMount is ideaal voor online samenwerken via fileserver en gegevensanalyses op bestandsniveau.

VJBOD Cloud gateway gebaseerd op blokken
VJBOD Cloud ondersteunt gestroomlijnde NAS-back-up naar object cloud-opslag. Gegevensoverdracht op basis van blokken uploadt willekeurige gegevens en grote bestanden in blokken naar de cloud en verzendt alleen op blokken gebaseerde volume- of LUN-wijzigingen zoals aanvullingen, modificaties of verwijderingen. Dat is ideaal voor toepassingen op ondernemingsniveau met de behoefte aan grote bestandsoverdrachten zoals databases, VM-volumes en video's.

Alles-in-één server voor het hosten van virtuele machines en containers
Ongeacht uw behoefte aan virtualisatie kunt u op Virtualization Station en Container Station rekenen voor een complete ondersteuning van virtualisatie. U kunt Netwerk & Virtuele Switch gebruiken om voldoende fysieke netwerkbronnen toe te wijzen aan virtuele machines, containers en de NAS om de inzet in een netwerk te vereenvoudigen.

Virtualization Station
Voer meerdere virtuele machines onder Windows®, Linux®, UNIX® en Android™ uit en benader ze via een webbrowser of VNC (Virtual Network Computing). Bedrijven kunnen gevirtualiseerde servertoepassingen op één enkele NAS uitvoeren zonder dat extra fysieke servers nodig zijn.

Container Station
Ervaar de lichtgewicht virtualisatietechnologie van LXC en Docker®, download apps uit de ingebouwde Docker Hub Registry®, importeer en exporteer containers, en maak microservices in overvloed.

Hogesnelheidsoplossing voor VM back-ups
Met Hyper Data Protector wordt de TS-653D een agentloze back-up tool voor onbeperkte VM back-ups van VMware® vSphere en Microsoft® Hyper-V. Hyper Data Protector beschikt over incrementele back-ups, globale deduplicatie, back-upplanning en herstelcompressie die u voorzien van een kosteneffectief en betrouwbaar herstelplan, zodat uw diensten 24/7 actief blijven.

Geoptimaliseerde samenwerking met naadloze bestandsdeling en synchronisatie
De TS-653D slaat centraal gegevens en bestanden op, en ondersteunt SMB/CIFS, AFP, en NFS protocollen voor het delen van bestanden over Windows®-, Mac®- en Linux®-/UNIX®-netwerken. In combinatie met Qsync zal elk bestand ge? 1/4 pload naar de TS-653D beschikbaar worden gemaakt voor alle aangekoppelde apparaten (zoals computers, laptops en mobiele apparaten). U kunt gedeelde mappen en teammappen synchroniseren voor het delen van groepsbestanden, wat de flexibiliteit van teamprojecten en samenwerking aanzienlijk verbetert. Met de myQNAPcloud dienst kunt u gemakkelijk en veilig verbinding maken met de TS-653D via internet voor het benaderen, beheren en delen van NAS-bestanden. Met de Windows AD® en LDAP-services kunnen systeembeheerders gebruikerspermissies configureren via een bestaande Windows AD®-server, LDAP-server of de in de TS-653D ingebouwde LDAP-service.

Beveilig uw omgeving met geïntegreerde bewakingsoplossingen
Met QVR Pro kunt u een speciale, onafhankelijke opslagruimte regelen voor surveillance-data op de TS-653D en gebruik maken van de voordelen van schaalbare NAS-opslag. Dit vereenvoudigt camerabeheer, toewijzing van opslagruimte, live-weergave van de camera’s en afspelen aanzienlijk. Met ondersteuning van meer dan 5.000 IP-camera's (waaronder alle standaard fisheye-camera's op de markt) levert QVR Pro 8 licentievrije kanalen voor bewaking en de optionele QVR Pro Camera Channel Extension-licentie voor uitgebreidere beveiligingsinzet. U kunt de QVR Pro Client’s mobiele app ook gebruiken om alles te bewaken, of om een USB-webcam te gebruiken als een ONVIF®-netwerkcamera met de QUSBCam2 app.

Meer productiviteitstoepassingen

Notification Center
Consolideert alle QTS-systeemgebeurtenissen, waarschuwingen en meldingen voor een vloeiend en gemakkelijk NAS-beheer, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van de NAS.

Security Counselor
Een beveiligingsportal voor de controle van zwakheden en het geven van aanbevelingen voor het uitbreiden van de NAS-beveiliging. Dit integreert tevens anti-virus en anti-malware scanning software.

Qsirch
QNAP's krachtige, Google-achtig zoekhulpmiddel om snel specifieke beelden, muziek, video's, documenten en e-mails te vinden op trefwoorden, kleuren en meer zoekcondities.

Boxafe
Hiermee kunt u back-ups maken van bestanden, e-mails, agenda's en contacten van Google™ Workspace en Microsoft® Office 365® naar de NAS of ze daarmee synchroniseren.

QuMagie
Een AI-gestuurde app voor fotobeheer, met ondersteuning van automatische fotocategorisering met AI Albums, iOS® Live Photo-weergave en een krachtig zoekhulpmiddel voor het ultieme fotobeheer en delen.

Qmiix
Een Integration Platform as a Service (iPaaS) oplossing waarmee u apps en apparaten kunt verbinden met de QNAP NAS om dagelijkse taken te automatiseren voor meer productiviteit.

Breid de opslag uit met USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) - beter dan eSATA!
Breid op flexibele wijze de opslagcapaciteit van de TS-653D uit via USB of multi-lane SATA-interfaces. U kunt een snelle USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) TL-serie JBOD, USB 3.2 Gen 1 (5 Gbps) TR-serie RAID-uitbreidingsbehuizing selecteren of SATA 6Gbps TL-serie JBOD. Deze vormen economische, flexibele, hoogpresterende opslaguitbreidingen met een grote capaciteit voor NAS, pc en servers.

Flexibele en economische uitbreiding van de opslag
QNAP biedt eenvoudige oplossingen om de opslagcapaciteit uit te breiden. Hier zijn verschillende manieren om de opslag van uw TS-653D uit te breiden voor zover dat nodig is om te voldoen aan de toename van gegevens en de bedrijfsgroei:

RAID-capaciteit opwaarderen
Wissel schijven met een beperkte capaciteit in voor schijven met een grotere capaciteit om de capaciteit van uw NAS uit te breiden zodat deze met uw bedrijf meegroeit.

Uitbreidingsbehuizingen aansluiten
Sluit twee TR-004 RAID uitbreidingsbehuizingen aan of een 8-bay TL-D800C USB 3.2 Gen 2 JBOD, of een 16-bay TL-D1600S SATA 6 Gb/s JBOD, en gebruik QTS Opslag & Snapshot Beheer om de capaciteitsuitbreiding van de NAS gemakkelijk te verwerken.

Migreren naar een nieuwe NAS
Installeer uw NAS-schijven in een grotere QNAP NAS en behoud alle bestaande gegevens en configuraties.
Opslagmedia
Opslagdrives geïnstalleerd
Aantal storage drives ondersteund 6
Geïnstalleerde opslag-drive
Ondersteunde types opslag-drives HDD & SSD
RAID support
Ondersteunde opslagstationinterfaces SATA II, SATA III
Opslagschijf afmetingen ondersteund 2.5, 3.5"
Soorten RAID 0, 1, 5, 6, 10, JBOD
Online RAID-migratie
Online RAID-uitbreiding
Herbouwen RAID
Hot-swap drive bays
Ondersteunde bestandsystemen FAT32, HFS+, NTFS, ext3, ext4
Processor
Processor Intel® Celeron®
Processorfabrikant Intel
Processormodel J4125
Processorsnelheid 2 GHz
Maximale turbofrequentie van processor 2,7 GHz
Aantal processorkernen 4
Processor aantal threads 4
Processor cache 4 MB
CPU configuratie (max) 1
PCI Express configuraties 1x4+1x2, 4x1, 2x1+1x2+1x2
PCI Express slots versie 2.0
Codenaam processor Gemini Lake Refresh
Processor lithografie 14 nm
Processor operating modes 64-bit
Verpakkingsgrootte processor 25 x 24 mm
Processor socket BGA 1090
Tjunction 105 °C
Thermal Design Power (TDP) 10 W
On-board graphics adapter model Intel® UHD Graphics 600
Maximaal intern geheugen ondersteund door processor 8 GB
Geheugen
Intern geheugen 8 GB
Intern geheugentype DDR4
Ondersteund maximum RAM 8 GB
Geheugenslots 2
Geheugen form factor SO-DIMM
Flash memory 4000 MB
Netwerk
Ethernet LAN
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden 10, 100, 1000, 2500 Mbit/s
DHCP client
DHCP server
Jumbo Frames ondersteuning
iSCSI support
Wake-on-LAN
Ondersteunde netwerkprotocollen FTP, SFTP, TFTP, PPTP, L2TP/IPSec, OpenVPN, QBelt
Verbindingsaggregatie
Onbalanscontrolesysteem
Dynamic DNS (DDNS)
WLAN-adapter ondersteund
Verbindingsmogelijkheden
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 2
USB-poort
Aantal USB 2.0-poorten 3
Aantal poorten USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type A 2
Aantal HDMI-poorten 1
HDMI versie 2.0
Graphics
Basisfrequentie ingebouwde grafische adapter 250 MHz
On-board grafische adapter burst frequentie 750 MHz
Graphics on-board -adapter dynamische frequentie (max) 750 MHz
On-board grafische adapter DirectX-versie 12.0
On-board grafische adapter OpenGL versie 4.4
On-board grafische adapter ID 0x3185
Maximaal geheugen ingebouwde grafische adapter 8 GB
Aantal displays ondersteund (door on-board grafische adapter) 3
Design
Type behuizing Tower
Type koeling Actief
Kleur van het product Zwart
Aantal ventilatoren 2 ventilator(en)
Ventilator diameter 9 cm
LED-indicatoren HDD, LAN, Stroom, Status, USB
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot
Kabelslot sleuf type Kensington
Prestatie
Soort NAS
Apparaatklasse Kleine & middelgrote bedrijven
Backup-functie
Back-up-eigenschappen Cloud, USB-stick, iSCSI LUN
Waarschuwingssignaal
Ondersteunt meerdere talen
Geluidsniveau 21,3 dB
Ondersteuning van derden
Web-gebaseerd management
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen 256-bit AES, FIPS 140-2, HTTPS, SSH, SSL/TLS
Access Control List (ACL)
Reset button
Aan/uitschakelaar
Ingebouwde ftp-server
Ondersteunde browser Apple Safari 7+, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer 10+, Mozilla Firefox
Systeemlog
Hot-spare
S.M.A.R.T. support
Gedeelde map CIFS/SMB, FTP, WebDAV
Op afstand bedienbaar
Backup-knop
Universal Plug and Play ( UPnP )
USB-kopieerfunctie
Besturingssysteem/software
OS QNAP Turbo System
Operating systeem versie 5, 0, 0
Ondersteunt Windows Windows 10, Windows 7, Windows 8
Ondersteunt Linux
Ondersteunt Mac-besturingssysteem Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina
Ondersteunde server operating systems Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019
Energie
Vermogenstoevoer locatie Extern
Capaciteit voedingsunit (PSU) 120 W
Aantal voedingen 1
Redundante voeding
Stroomverbruik (typisch) 35, 437 W
Slaapstand 18, 634 W
AC-ingangsspanning 100 - 240 V
Fan voltage 12 V
Gewicht en omvang
Breedte 235 mm
Diepte 226 mm
Hoogte 168 mm
Gewicht 2, 87 kg
Gewicht verpakking 4, 56 kg
Inhoud van de verpakking
Externe adapter
Meegeleverde kabels AC, LAN (RJ-45)
Aantal stroomkabel 1
Processor speciale functies
Ingebouwde opties beschikbaar
Enhanced Intel SpeedStep Technology
Execute Disable Bit
Idle States
Intel® 64
Intel® Virtualization Technology (VT-x)
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d)
Intel® VT-x with Extended Page Tables (EPT)
Intel® AES New Instructions (Intel® AES-NI)
Intel® Anti-Theft Technology (Intel® AT)
Intel® Hyper Threading Technology (Intel® HT Technology)
Intel® Identity Protection Technology (Intel® IPT)
Intel® OS Guard
Intel® Quick Sync Video Technology
Intel® Secure Key
Intel® Smart Response Technology
Intel® Turbo Boost Technology
Maximaal aantal PCI Express-lijnen 6
Aantal verwerkingseenheden 12
Thermal Monitoring Technologies
UART
Geheugentypen ondersteund door processor DDR4-SDRAM, LPDDR4-SDRAM
Eisen aan de omgeving
Bedrijfstemperatuur (T-T) 0 - 40 °C
Relatieve vochtigheid in bedrijf (V-V) 5 - 95 procent
Temperatuur bij opslag -20 - 70 °C
Logistieke gegevens
Code geharmoniseerd systeem (HS) 84714100
Other features
ARK ID processor 197305

Accessoires

Western Digital Red NAS harde schijf - 2 TB / SATA / 3.5 inch
Western Digital Red NAS harde schijf - 2 TB / SATA / 3.5 inch
205,83 incl. BTW
Of betaal met
6 op voorraad 1-3 werkdagen
Western Digital Red Plus 3.5" 1000 GB SATA III
Western Digital Red Plus 3.5" 1000 GB SATA III
68,68 incl. BTW
0 op voorraad Meer dan 4 weken

Alternatieven

QNAP TVS-872XT NAS Tower Ethernet LAN Zwart
QNAP TVS-872XT NAS Tower Ethernet LAN Zwart
3.103,37 incl. BTW
0 op voorraad Meer dan 4 weken
QNAP TS-h1290FX NAS Tower Ethernet LAN Zwart 7302P
QNAP TS-h1290FX NAS Tower Ethernet LAN Zwart 7302P
9.851,79 incl. BTW
5 op voorraad 1-3 werkdagen
QNAP TS-h1290FX NAS Tower Ethernet LAN Zwart 7232P
QNAP TS-h1290FX NAS Tower Ethernet LAN Zwart 7232P
6.409,52 incl. BTW
1 op voorraad 4-7 werkdagen
QNAP TVS-872XT NAS Tower Ethernet LAN Zwart
QNAP TVS-872XT NAS Tower Ethernet LAN Zwart
2.652,88 incl. BTW
Of betaal met
2 op voorraad 4-7 werkdagen
QNAP TVS-872XT NAS Tower Ethernet LAN Zwart
2.394,62 incl. BTW
Of betaal met
0 op voorraad 1-2 weken
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo