Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Aten DVI-I Single Display KVM-over-IP zender met externe toegang

Aten DVI-I Single Display KVM-over-IP zender met externe toegang

Max nr: 26622995 | EAN: 4710469341731 | Fabrikant : Aten | Type: RCMDVI00BT
  • Aten DVI-I Single Display KVM-over-IP zender met externe toegang
Afbeeldingen kunnen afwijken van realiteit.
2.280,51 incl. BTW
of 760,17 in 3 termijnen, 0% rente
De enige gratis betaalmethode voor gespreid betalen waarbij je in drie keer je aankoopbedrag betaalt tegen een rente van 0%.
Geen voorraad

Meer dan 4 weken
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
Belangrijkste specificaties
  • Aantal computers: 1
  • Aansluiting toetsenbord: USB
  • Aansluiting muis: USB
Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Logo Aten
De RCMDVI00BT een zender op basis van IP met hoge prestaties die verbinding maakt met een pc/server met DVI-interface. Deze biedt externe toegang via WinClient / JavaClient op een console op een externe locatie. De RCMDVI00BT DVI-I Single Display KVM-over-IP verlenger ondersteunt één DVI display - verzorgt de verzending van video zonder verlies en met minimale vertraging tot wel 1920 x 1200 @ 60 Hz. De configuratie van de RCM verlenger zorgt voor verlengde toegang tot computersystemen via een USB-console (USB-toetsenbord, muis, DVI-monitor) via het intranet en internet, waardoor gebruikers de beheerde servers / computers in een veilige, temperatuurgecontroleerde omgeving kunnen plaatsen die kan zijn geïsoleerd van de werkplek van de gebruiker.

De RCMDVI00BT is geïntegreerd met een exclusieve RCM API voor verscheidene, uitgebreide functies, waaronder lokale / externe toegangscontrole, geautomatiseerde gebruiksreeksen (SendKey / SendMouse), scherm volgen, extern problemen oplossen, vergelijking beeldmonsters, optische tekenherkenning (OCR) en nog veel meer. Bovendien kunnen gebruikers d.m.v. de RCMMS (Remote Control & Monitoring Management Software), een centraal managementplatform met paneelreeks, tot honderden RCM-apparaten tegelijkertijd beheren, volgen en bedienen. De RCMDVI00BT is voorzien van een FPGA grafische processor die een geweldige beeld- en videokwaliteit biedt ter verbetering van de nauwkeurigheid van OCR. Om productielijntoepassingen te verbeteren, ondersteunt de RCMDVI00BT OSD-titelbalkmeldingen, RFID-authenticatie vanaf een lokale console, industriële statusled-lampjes met statusdetectie en toegangscontrolebox (2XRT-0015G) voor het beheer van externe bedieningsprivileges op locatie.

De RCMDVI00BT kan worden gebruikt met ATEN's CCVSR (Control Center Video Session Recorder software) om alle handelingen op de server te registreren. Elk gebruik en elke wijziging – opstarten op BIOS-niveau op systeemniveau, aanmelden en afmelden, softwaretoepassingen uitvoeren om het besturingssysteem te configureren – wordt opgenomen en opgeslagen in een veilig videobestand voor de veiligheid en voor het oplossen van problemen, etc.

De zender ondersteunt verbindingen via een RJ-45 poort of een SFP-sleuf. Deze kan direct op een ontvanger worden aangesloten of via een hogesnelheidsnetwerk middels LAN op koperbasis of vezelbasis. Als u koppelt met een vezelnetwerk met 1-Gbps SFP vezelmodule* uitbreidingen, kan de transmissie-afstand worden uitgebreid tot 10 km. Het is tevens voorzien van dubbele stroom zodat de redundantie voor een ononderbroken gebruik zorgt. Bovendien zorgen de RS-232 ondersteuning en Auto MDIX van de RCMDVI00BT voor een praktische manier om de digitale extensie van toepassingen van de productielijn geleidelijk in te schakelen via een netwerk.

De RCMDVI00BT, een verlenger op IP, kan worden gebruikt als point-to-point / point-to-multipoint / multipoint-to-point / multipoint-to-multipoint verlenger. Indien gecombineerd met de KVM-over-IP Matrix Manager (CCKM), kan deze worden geïntegreerd in een KVM-over-IP Matrixsysteem (multipoint-to-multipoint) voor flexibelere toepassingen in verschillende werkomgevingen.

Indien geïntegreerd in de CCKM, kunnen IT-beheerders de geavanceerde functies optimaal benutten, zoals automatische detectie van alle verlengers op hetzelfde subnet voor een snelle installatie en configuratie, authenticatie en autorisatie van gebruikersnaam/wachtwoord en de mogelijkheid om verschillende soorten verbindingen te definiëren die kunnen worden geschakeld en gedeeld. De beveiligingsfuncties van de RCMDVI00BT zijn AES 128-bits versleuteling voor een veilige gegevensoverdracht, evenals RADIUS, LDAP, Active Directory, TACACS+ voor authenticatiediensten van derden Al met al is de RCMDVI00BT de meest rendabele en praktische manier om een volledige digitale verlenging van toepassingen binnen een productielijn via een netwerk binnen te laten komen.
Verbindingsmogelijkheden
Aantal computers 1
Aansluiting toetsenbord USB
Aansluiting muis USB
Aansluiting video DVI-I
Console-poorten 3.5mm hoofdtelefoon, 3.5mm mic, DVI-I, USB A
DVI-I poorten 2
Aantal poorten USB 2.0 Type-B 1
Aantal USB-poorten console 2
Seriële poort type DE-9 (DB-9)
Seriële poort(en) 2
Audio-aansluitingen
Hoofdtelefoonuitgangen 2
Aantal microfooningangen 2
Aansluiting voor netstroomadapter
Netwerk
Ethernet LAN
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 1
Bekabelingstechnologie 10/100/1000Base-T(X)
Prestatie
HD type Full HD
Maximum resolutie 1920 x 1200 Pixels
Design
Kleur van het product Zwart
Materiaal behuizing Metaal
LED-indicatoren
Beeldscherm
Ingebouwd display
On Screen Display (OSD)
Energie
Stroomverbruik (typisch) 16,9 W
Eisen aan de omgeving
Bedrijfstemperatuur (T-T) 0 - 50 °C
Temperatuur bij opslag -20 - 60 °C
Relatieve vochtigheid in bedrijf (V-V) 0 - 95 procent
Gewicht en omvang
Breedte 123,3 mm
Diepte 215 mm
Hoogte 41,8 mm
Gewicht 1, 51 kg
Verpakking
Breedte verpakking 266 mm
Diepte verpakking 383 mm
Hoogte verpakking 115 mm
Verpakkingsvolume 11609,9 cm³
Gewicht verpakking 2, 75 kg
Logistieke gegevens
Netto gewicht kartonnen doos 6, 98 kg
(Buitenste) hoofdverpakking breedte 362 mm
(Buitenste) hoofdverpakking lengte 396 mm
(Buitenste) hoofdverpakking hoogte 279 mm
(Buitenste) hoofdverpakking brutogewicht 8, 92 kg
(Buitenste) hoofdverpakking inhoud 39926, 75 cm³
Land van herkomst Taiwan
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo