Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Software
  2. Software Download
  3. Corel Roxio Creator NXT 9 1 licentie(s) CD branden

Corel Roxio Creator NXT 9 1 licentie(s) CD branden

Max nr: 32993069 | EAN: | Fabrikant : Corel | Type: ESDRCRNXT9ML
57,95 incl. BTW
9876 stuks op voorraad bij leverancier

Enkele minuten
gratis verzenden
Belangrijkste specificaties
  • Soort: CD branden
  • Softwaretype: Elektronische Software Download (ESD)
  • Aantal licenties: 1 licentie(s)
Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Logo Corel
Koop de legendarische kracht voor het branden van Roxio en profiteer van meer dan 20 creatieve toepassingen in één multimediasuite
Roxio Creator® NXT 9 is een zeer complete multimediasuite en cd- en dvd-brander met meer dan 20 toepassingen om uw media eenvoudig vast te leggen, te bewerken, converteren en branden. Ontdek de creatieve tools om uw scherm op te nemen, video vast te leggen, mediabestanden te bewerken, diavoorstellingen met uw foto's te maken en meer! Begin uw volgende multimediaproject met de complete suite voor multimedia en het branden van schijven voor creatieve gebruikers!

BEWERKEN
Leg video en audio vast* van uw pc, schijven of van oudere apparaten. Profiteer van de geavanceerde opties om uw scherm en video van meerdere camera's tegelijk op te nemen met MultiCam Capture. Zorg dat al uw media er op hun best uitzien en klinken met de complete oplossingen voor foto-, video- en audiobewerking.

INDELEN EN CONVERTEREN
Converteer uw audio en video naar populaire bestandsindelingen, zodat u ze eenvoudig kunt uploaden naar YouTube, Facebook of andere sites voor sociale media en verbonden kunt blijven met uw publiek. Sla projecten op en deel ze op uw favoriete apparaten of brand ze op schijf.

BRANDEN
Profiteer van in de branche toonaangevende gereedschappen met functies die u via slepen en neerzetten kunt toepassen voor het kopiëren of branden van uw media. Maak audio-cd's of aangepaste dvd's Produceer dvd's met aanpasbare menu's, sjablonen en opties voor schijflabels, zodat uw media prachtig kunnen worden afgewerkt.

Profiteer van de waardevolle extra's die aan deze suite zijn toegevoegd:
Roxio Burn
Profiteer van de in de branche toonaangevende tools voor het branden van cd's en dvd's en het kopiëren van schijven en USB-stations, direct vanaf het bureaublad met Roxio Burn. Professionele versleutelingstools worden meegeleverd in Creator NXT Pro 9.

VideoWave Editor
Bewerk en maak HD-video's met de VideoWave-videobewerkingssoftware. Verken de krachtige creatieve mogelijkheden om uw volgende video te verbeteren.

Roxio MyDVD
Zet uw video's om in professioneel ogende schijven met meer dan 100 themasjablonen, combineer eenvoudig meerdere films op één schijf en deel ze in met aanpasbare menu's.

MultiCam Capture
Van softwaretraining tot video's voor een eerste kennismaking met producten, u kunt volledig gesynchroniseerde video en audio vastleggen met meerdere apparaten, die u met één klik op een knop kunt bewerken.

Corel AfterShot 3
Ontdek het geheim achter de tijdbesparende bewerking van de echte fotograaf. Bewerk en beheer uw foto's en pas zelfs effecten toe op één foto of een hele batch afbeeldingen.

Roxio Genie
Deel uw harde schijf opnieuw in en zoek de bestanden die u allang was vergeten en dubbele of overbodige bestanden. Het is eenvoudig om bestanden te beheren, verwijderen, verplaatsen of naar de cloud te uploaden.

NIEUWE functies in Roxio Creator NXT 9

Pas uw menu's aan met de NIEUWE sjabloonontwerper
Pas dvd-menusjablonen aan of u maak uw eigen, geheel nieuwe sjablonen met de nieuwe sjabloonontwerper die nu in MyDVD beschikbaar is. Behoud de controle over het uiterlijk en de structuur van uw menu's, waaronder de stijl en positie van miniaturen en titels, het aantal hoofdstukken dat per pagina wordt weergegeven en het uiterlijk van frames en pictogrammen. Pas de menu's en submenu's van uw mediaprojecten aan om uw creatieve visie op úw manier te uiten, zodat deze volkomen aan uw persoonlijke voorkeuren voldoet.

Converteer uw media direct met de NIEUWE en eenvoudige bestandsconversie
Met deze nieuwe en gebruiksvriendelijke tool kunt u uw video's, afbeeldingen en audio snel van de ene in de andere populaire indeling omzetten. U kunt zelfs video naar audio converteren of speciale profielen gebruiken voor uw favoriete apparaten. Met deze vereenvoudigde conversieoptie wordt het gemakkelijker om uw media te delen op verschillende apparaten en online platforms.

U kunt de Help-documentatie online gemakkelijk raadplegen, met alle informatie op één plaats
Het is nu gemakkelijker om de gewenste informatie te vinden, omdat de Help-documentatie van Creator NXT 9 online op één locatie beschikbaar is, met een index en een krachtige zoekfunctie, zodat u altijd exact naar het gewenste onderwerp wordt doorverwezen. U krijgt ook gemakkelijker toegang tot de gebruikershandleiding van Roxio Creator en studielessen met stapsgewijze instructies om uw workflow te stroomlijnen en uw projecten nog beter te maken.

GA CREATIEF AAN DE SLAG – BEWERK EN VERBETER
Profiteer van de snelle en krachtige multimediasuite waarmee u uw digitale media kunt transformeren

Eenvoudig en flexibel video's bewerken
Bewerk en maak HD-video's met VideoWave, de verbeterde videobewerkingssoftware. Voeg videofilters, titels, een door het beeld schuivende aftiteling toe of maak beeld-in-beeld-effecten. U kunt video in één klik draaien, video bijsnijden en kleur, helderheid en contrast automatisch aanpassen.

Video vastleggen
Leg video en andere mediabestanden vast* van schijven, oudere apparaten of bestanden in verouderde indelingen. Wat de bron ook is, als u het kunt horen of zien, kunt u het vastleggen.

Video met muziek verbeteren
De videobewerkingssoftware VideoWave biedt u toegang tot de ScoreFitter-muziekbibliotheek die een scala bevat aan originele, auteursrechtvrije songs en effecten om de sfeer van uw films te verbeteren. ScoreFitter past de track automatisch aan de lengte van uw film aan.

Visuele opties: video's voor een gedeeld scherm, beweging volgen en transparantie
Geef meerdere video's tegelijkertijd weer met sjablonen of maak aangepaste ontwerpen. Creëer een gelaagd effect of maak aangepaste overgangen met vervaging en plaats tracks eenvoudig op elkaar. Volg een object, label of vervaag het met de gebruiksvriendelijke gereedschappen van Beweging volgen. Experimenteer erop los met het gereedschap Groene scherm en reis naar exotische locaties zonder ook maar een stap buiten de deur te zetten.

360°-video omzetten in standaardvideo
Converteer rechthoekige 360°-video voor weergave op standaardapparaten en bestuur welke hoek uw publiek te zien krijgt.

Bewerk en deel
Converteer uw media naar populaire indelingen voor eenvoudige weergave op uw favoriete apparaten, om ze te delen of naar online platforms te uploaden.

MultiCam Capture
Sluit uw camera's aan, neem uw scherm op en leg video en audio vast van meerdere apparaten tegelijk. Stream opnamen vanaf aangesloten apparaten op één locatie en pas zelfs het beeld van de camera aan om de kleuren en de helderheid van elke camerafeed te kalibreren.

MultiCam Editor
Werk met de opnamen van twee camera's om video's te maken die nog dynamischer zijn. In de multicamera-video-editor kunt u clips automatisch uitlijnen met behulp van audiosynchronisatie en eenvoudig uw opnamen bekijken en bewerken en de camerahoek wijzigen om uw verhaal te vertellen.

- Maak pakkende video's door meerdere hoeken op te nemen
- Breng alle opnamen samen in de MultiCam Editor
- Maak uw project perfect en deel het met uw publiek op YouTube of andere mediaplatforms

MUZIEK
Rip, mix, brand en deel uw audio en muziek

Audio-cd's maken
Maak voor elke gelegenheid een afspeellijst met uw muziek en brand audio-cd's voor uw volgende trip. En om iedereen aan het dansen te houden, kunt u met Creator de beats afstemmen om het ritme bij de naadloze overgang tussen nummers te synchroniseren.

Audio vastleggen
Leg audio van het web of van oudere apparaten, een camcorder en zelfs van een YouTube-video vast*. Extraheer het bestand, bewerk het snel, snijd ongewenste delen bij en sla het op in een indeling die u op uw iPhone of andere draagbare speler kunt afspelen.

Audio bewerken
Verbeter de geluidskwaliteit, wijzig de duur van clips of de toonhoogte van uw audio en pas zelfs stemmen aan en codeer audio, zodat u uw volledige geluidssysteem kunt gebruiken met geavanceerde audiobewerkingstools zoals Ruis verwijderen, Duur wijzigen en Toonhoogte aanpassen. Meng meerdere kanalen en zorg voor een luisterervaring waarin u echt kunt opgaan!

Bewaar oude lp's en cassettebandjes
Digitaliseer uw klassieke analoge lp's en cassettebandjes - u kunt zelfs gekraak en ruis opschonen. Zet geluid om in de indeling van uw voorkeur en geniet ervan op uw favoriete apparaat. Creator stelt zelfs vast om welke audio het gaat en voegt de titel, artiest en het genre automatisch toe aan uw audiobestanden.

FOTO'S
Verkrijg buitengewone resultaten dankzij eenvoudige fotobewerking en creatief ontwerp

Uw foto's bewerken
Bewerk meerdere foto's tegelijk. Het is eenvoudig om opnamen aan te passen en snel te corrigeren: verwijder rode ogen, wis rimpels en oneffenheden, corrigeer de kleur en helderheid.
Beheer zelfs zeer grote fotocollecties met Corel AfterShot 3. Dankzij batchverwerking kunt u aanpassingen toepassen op één of op duizend foto's tegelijk, voor aanzienlijk snellere verwerking van uw foto's.

Foto's herstellen
Herstel oude foto's met een paar klikken en verwijder eenvoudig krassen en stof van een foto, pas de belichting aan, snijd rafelige randen bij, zet foto's recht en pas de kleuren aan. Maak verbazingwekkend mooie panorama's door uw foto's aan elkaar te 'plakken'.

Diavoorstellingen en films maken
Maak eenvoudig diavoorstellingen, collages, wenskaarten en meer met Corel FastFlick. Sla uw creaties op uw pc op, druk ze af voor delen met vrienden of familie of bereid video's voor op het uploaden naar sociale-mediaplatforms. Maak gebruik van kunstmatige intelligentie en gezichtsherkenning om automatisch diavoorstellingen en films te maken met uw beste opnamen en clips - en dat allemaal met Hoogtepunten.

BRANDEN. KOPIËREN. INDELEN.
Alles wat u nodig heeft voor het branden van schijven en het beheren van uw media.

Ontdek de functies en toepassingen die Roxio Creator NXT 9 zo'n krachtige tool voor het branden maken:

Brand met vertrouwen volgens de hoogste standaard in de branche
Sleep bestanden eenvoudigweg van uw bureaublad en zet ze neer om gemakkelijk afzonderlijke of meerdere cd's, dvd's en Blu-ray Discs tegelijk te branden met Roxio Burn.
Als u meerdere dvd-exemplaren wilt maken of dvd-producties wilt archiveren, kunt u uitvoeren naar een ISO-imagebestand op uw harde schijf overwegen.

Kopieer en brand cd's en rip muziek van cd's
Maak eenvoudig een kopie* van uw cd's, dvd's, Blu-ray Discs en uw USB-station. Wat het origineel ook is, met Creator NXT kunt u het kopiëren*. U kunt schijven ook kopiëren en omzetten naar digitale bestanden voor weergave op uw favoriete apparaten.

*Kopieert of ript geen met auteursrecht beschermde of beveiligde media en kan deze niet vastleggen.

Produceer dvd-schijven
Til uw video's naar het niveau van professioneel ogende schijven met Roxio MyDVD™, compleet met meer dan 100 originele sjablonen, aanpasbare menu's en hoofdstukken en een omvangrijke muziekbibliotheek. Pas bestaande menusjablonen op creatieve wijze aan of maak zelfs uw eigen sjablonen met de NIEUWE sjabloonontwerper! Combineer meerdere films op één schijf in een bijgewerkte interface die werken eenvoudig maakt, maar fraai resultaat levert. Maak bovendien uw eigen Blu-ray Discs*(niet-DRM) voor homevideo's en persoonlijke projecten.

*Hiervoor moet u een afzonderlijke Blu-ray plug-in vanuit het product kopen

Maak schijflabels
Maak labels voor uw schijven en maak uw favoriete compilaties voor muziek-cd's en dvd-films gemakkelijk herkenbaar, met een mooi uiterlijk.

Maak een back-up van gegevens en archiveer deze
Met Roxio BackOnTrack 4 is het eenvoudig om back-ups van uw bestanden op cd, dvd, Blu-ray Disc of uw netwerkstation te maken. Plan onbeheerde back-ups of voer ze handmatig uit. Of archiveer uw bestanden eenvoudig met Roxio AVCHD Archive. Optimaliseer uw schrijfruimte met maximaal 4 uur aan DVD-video op één schijf.

Houd uw harde schijf overzichtelijk en opgeruimd
Deel uw harde schijf opnieuw in en win aan snelheid en ruimte. Geef weer hoe de bestanden zijn onderverdeeld en duid dubbele of onnodige bestanden aan. Wijzig snel de naam van een groot aantal bestanden op basis van de regels die u zelf definieert. Het is eenvoudig om bestanden te beheren, verwijderen, verplaatsen of naar de cloud te uploaden met de hulpsoftware Roxio Genie.
Licentie
Soort CD branden
Softwaretype Elektronische Software Download (ESD)
Aantal licenties 1 licentie(s)
Taalversie Duits, Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Windows Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home x64, Windows 10 Pro x64, Windows 10 x64
Minimale processor Pentium 4/AMD
Minimale RAM 1024 MB
Minimale opslag schijfruimte 4000 MB
Aanbevolen processor Intel Pentium 4 2 GHz/AMD
Aanbevolen RAM 2048 MB
Internetverbinding noodzakelijk
Minimum processor snelheid 1600 MHz
File formats
Ondersteund beeldformaat BMP, GIF, JPG, PNG, TIFF
Ondersteunde image-formaten Bak, C2D, CUE, GI, ISO
Ondersteunde videoformaten 3GP, ASF, AVC, AVCHD, AVI, DV, DVR-MS, H.264, H.265, MOV, MPEG1, MPEG2, MPEG4, WMV
Ondersteund audioformaat AAC, FLAC, M4A, OGG, WAV, WMA
Other features
Platform Win

Accessoires

Corel AfterShot Pro 3 Grafische Editor Volledig 1 licentie(s)
Corel AfterShot Pro 3 Grafische Editor Volledig 1 licentie(s)
69,89 incl. BTW
9876 op voorraad Enkele minuten
Roxio Easy CD & DVD Burning 2 Volledig 1 licentie(s) CD burning
Roxio Easy CD & DVD Burning 2 Volledig 1 licentie(s) CD burning
33,96 incl. BTW
0 op voorraad 1-2 weken
Corel Roxio Easy CD & DVD Burning 2 Volledig 1 licentie(s) CD burning
35,74 incl. BTW
9 op voorraad 1-3 werkdagen
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo