Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Software
  2. Operating Systems
  3. Windows Server 2012
  4. Dell Windows Server 2012 R2 Standard, ROK

Dell Windows Server 2012 R2 Standard, ROK

Max nr: 4174636 | EAN: 5742220770367 | Fabrikant : Dell | Type: 638-BBBD
  • Dell Windows Server 2012 R2 Standard, ROK
  • Dell Windows Server 2012 R2 Standard, ROK
Afbeeldingen kunnen afwijken van realiteit.
711,09 incl. BTW
of 237,03 in 3 termijnen, 0% rente
De enige gratis betaalmethode voor gespreid betalen waarbij je in drie keer je aankoopbedrag betaalt tegen een rente van 0%.
Geen voorraad

Meer dan 4 weken
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
Belangrijkste specificaties
  • Taalversie: Engels
  • Minimale opslag schijfruimte: 32 GB
  • RAM minimum: 2 GB
Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Logo Dell
Meer flexibiliteit en snelheid met Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012 R2 vormt de kern van het Microsoft Cloud OS en biedt de ervaring van Microsoft in het leveren van grootschalige cloudservices in uw infrastructuur met nieuwe functies en uitbreidingen in virtualisatie, beheer, opslag, netwerken, Virtual Desktop Infrastructure, toegangs- en gegevensbeveiliging, het web- en toepassingsplatform en meer.

Voordelen
Met Windows Server 2012 R2 kunt u uw belangrijkste werkvolumes uitvoeren met robuuste herstelopties. U profiteert snel van optimale waarde dankzij een uitgebreid aanbod voordelige, hoogwaardige opslagopties en vereenvoudigde levering van IT-services voor meerdere tenants. U kunt toepassingen op locatie en in de cloud bouwen, implementeren, besturen en bewaken. Geef gebruikers meer mogelijkheden met beveiligde toegang tot bedrijfshulpmiddelen op elk gewenst apparaat.

Ondernemingsniveau

U kunt prestaties verbeteren en capaciteit efficiënter uitbreiden om de grootste werkvolumes uit te voeren terwijl robuuste herstelopties bescherming bieden tegen storingen.

Eenvoudig en goedkoop

U kunt opslag- en netwerkvoorzieningen voor meerdere tenants leveren op voordelige standaardhardware.

Toepassingsgericht

Dankzij uitgebreide ondersteuning voor open frameworks kunt u nog flexibeler toepassingen en websites bouwen, implementeren en uitbreiden door de mogelijkheid om toepassingen uit te wisselen tussen omgevingen op locatie, openbare clouds en clouds van serviceproviders.

Gericht op gebruikers

U kunt een virtuele-bureaubladinfrastructuur implementeren en de opslagkosten aanzienlijk verlagen met een ruim aantal opslagopties en VHD-ontdubbeling.

Servervirtualisatie

Profiteer van de kostenbesparingen die virtualisatie biedt en maximaliseer investeringen in serverhardware door uw servers als virtuele machines te consolideren op een enkele fysieke host. Met Hyper-V worden meerdere besturingssystemen, waaronder Windows en Linux, parallel uitgevoerd op een enkele server. Windows Server 2012 R2 breidt de voorzieningen van Hyper-V nog verder uit met extra functies en toonaangevende uitbreidbaarheid voor hostprocessors en geheugen.

Opslag

Welk opslagplatform u ook gebruikt, de opgeslagen gegevens vormen de basis van uw bedrijf. Met Windows Server 2012 R2 kunt u investeringen optimaliseren in uw bestaande opslag, zoals SAN's. Ook kunt u uitbreidbare, krachtige en maximaal beschikbare opslagoplossingen bouwen met behulp van standaardhardware en Windows Server 2012 R2. Windows Server 2012 R2 helpt u ervoor te zorgen dat uw opslag altijd beschikbaar is, zodat ook altijd van uw diensten gebruik kan worden gemaakt.

Netwerken

U kunt een volledig netwerk beheren als een enkele server, zodat u beschikt over de betrouwbaarheid en uitbreidbaarheid van meerdere servers tegen lagere kosten. Dankzij automatische omleidingen langs opslag-, server- en netwerkstoringen blijven bestandsservices online en wordt de merkbare uitvaltijd geminimaliseerd. Windows Server 2012 R2 biedt samen met System Center 2012 R2 een end-to-end softwaregedefinieerde netwerkoplossing voor privé-, openbare en hybride cloudimplementaties.

Serverbeheer en automatisering

Windows Management Framework volgt een op standaarden gebaseerde aanpak voor beheer en biedt een algemeen platform voor automatisering en integratie waarmee u routinetaken kunt automatiseren met hulpprogramma's als Windows PowerShell. Andere verbeteringen zorgen voor eenvoudigere implementatie, garanderen dat de onderdelen van uw datacenters correct geconfigureerd zijn en bieden beheermogelijkheden voor meerdere servers via een enkel relevant dashboard in Server Manager.

Web- en toepassingsplatform

Windows Server 2012 R2 is net als zijn voorgangers een ijzersterk toepassingsplatform met duizenden reeds gebouwde en geïmplementeerde toepassingen en een actieve community van miljoenen deskundige en ervaren ontwikkelaars. U kunt toepassingen bouwen en implementeren op locatie of in de cloud, of allebei tegelijk, met hybride oplossingen die in beide omgevingen ondersteund worden.

Toegangs- en gegevensbeveiliging

Met de Microsoft-oplossingen voor toegangs- en gegevensbeveiliging kunt u een enkele identiteit beheren voor elke gebruiker, voor SaaS-toepassingen op locatie en in de cloud. U kunt het toegangsniveau van een gebruiker tot informatie en toepassingen definiëren op basis van wie ze zijn, waartoe ze toegang willen en vanaf welk apparaat, en zelfs Multi-Factor Authentication toepassen. U kunt uw mobiele medewerkers beveiligde externe toegang bieden via de RRAS-voorzieningen (Remote Access of Externe toegang) van DirectAccess en VPN (waaronder automatische VPN-verbindingen) in Windows Server, en zorgen dat uw gebruikers hun werkdocumenten van een bedrijfsserver kunnen synchroniseren met hun apparaten. U kunt bovendien mobiele apparaten beheren door zakelijke gegevens en toepassingen te laten verwijderen wanneer een apparaat verloren, gestolen of niet meer in gebruik is.

Virtual Desktop Infrastructure

Met Windows Server 2012 R2 kunt u nog eenvoudiger virtuele bronnen op verschillende apparaten implementeren en leveren. VDI-technologieën bieden eenvoudig toegang tot een uitgebreide, stabiele Windows-omgeving die uitgevoerd wordt in het datacenter op nagenoeg elk apparaat. Via Hyper-V- en Extern bureaublad-services biedt Microsoft drie flexibele VDI-implementatieopties in een enkele oplossing: gepoolde bureaubladen, persoonlijke bureaubladen en Extern bureaublad-sessies.
Licentie
Taalversie Engels
Minimale systeemeisen
Minimale opslag schijfruimte 32 GB
RAM minimum 2 GB
Minimale processorsnelheid 1,4 GHz
Minimum display resolutie vereiste 1024 x 768 Pixels
CD-ROM drive
Architectuur
64-bit computing

Accessoires

Dell PowerEdge T630 1.7GHz E5-2609V4 750W Toren (5U)
Dell PowerEdge T630 1.7GHz E5-2609V4 750W Toren (5U)
2.869,45 incl. BTW
Of betaal met
0 op voorraad Meer dan 4 weken
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo