Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Domotica
  2. Controllers
  3. Fibaro Home Center 3

Fibaro Home Center 3

Max nr: 15496666 | EAN: 5902701701987 | Fabrikant : Fibaro | Type: FGHC3-EU-BLACK
  • Fibaro Home Center 3
Afbeeldingen kunnen afwijken van realiteit.
599,00
439,00 incl. BTW
of 146,33 in 3 termijnen, 0% rente
De enige gratis betaalmethode voor gespreid betalen waarbij je in drie keer je aankoopbedrag betaalt tegen een rente van 0%.
3 stuks op voorraad bij Max ICT  
6 stuks extra op verzoek

Avondbezorging 3,95

Vandaag vóór 23:59 uur besteld, morgenavond bezorgd.

Direct leverbaar
Voor 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd
gratis verzenden
gratis ophalen in onze winkel
Online bestellen, ophalen na ontvangst van uw ophaalbevestiging.
Belangrijkste specificaties Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Logo Fibaro

Smart living

Met het Fibaro Home Center 3 automatiseer je jouw huis en bedien je slimme apparaten op afstand. Je gebruikt de Home Center app of de web interface om vanaf iedere locatie onder andere jouw lampen, speakers, of thermostaat te bedienen. Het basisstation heeft een groter bereik, meer geheugen en meer capaciteit dan zijn voorganger. Home Center 3 communiceert draadloos via z-wave plus én wifi. Hierdoor is naast Fibaro producten een groot aantal slimme apparaten te koppelen, waaronder Sonos speakers en Hue verlichting. Bovendien is het mogelijk spraakopdrachten te geven via Google Assistant, Siri of Alexa.
 

Home Center 3 | 10 jaar smart home ervaring

Nieuwe apparaten ontwikkelen zit diepgeworteld in het DNA van FIBARO. De HC3 is het resultaat van meer dan 10 jaar ervaring in de smarthome business. De nieuwe Home Center heeft ingebouwde antennes en ondersteunt meerdere protocollen zoals Zigbee en WiFi. Hierdoor kan je de controller echt overal in huis neerzetten. Wil je de meest betrouwbare verbinding? Dan kan je nog steeds een netwerkkabel gebruiken. De Home Center 3 werkt ook gewoon zonder internetverbinding. 

 

Voor installateurs

De Home Center 3 is uitermate geschikt voor professionals die hun klanten de beste draadloze domotica ervaring willen bieden. Remote monitoring is slechts één van de installatie-opties.

 

Privacy en veiligheid staan voorop

Door de samenwerking met o.a. Kapersky Lab is een hoge mate van veiligheid bestendigd. De gecodeerde gegevensoverdracht is een mooi resultaat van de samenwerking tussen het gerespecteerde Kaperksy Lab en FIBARO. De veiligheid wordt bewaakt door een dual boot systeem met zowel een lokale- als een cloud back-up, een 4-core 1,2GHz processor en 2GB werkgeheugen. 

 

Snelheid

De Home Center 3 is sneller dan andere domotica controllers op de markt en voert in een handomdraai meerdere taken uit - met behoud van de stabiliteit van het systeem. De HC3 heeft het VDE-certificaat die de elektrische veiligheid garandeert, het CB-Certificaat en het EU-Type Examination Certificaat.

U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo