Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Netwerk
  2. Racks
  3. Lenovo IBM 42U 1100mm Enterprise Dynamic Rack

Lenovo IBM 42U 1100mm Enterprise Dynamic Rack

Max nr: 7217572 | EAN: 4053162329362 | Fabrikant : Lenovo | Type: 93634PX
  • Lenovo IBM 42U 1100mm Enterprise Dynamic Rack
Afbeeldingen kunnen afwijken van realiteit.
9.675,96 incl. BTW
Geen voorraad

Meer dan 4 weken
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
Belangrijkste specificaties Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Logo Lenovo
Het IBM 42U 1100 mm Enterprise V2 Dynamic Rack is een serverbehuizing die bij uitstek geschikt is voor de systemen IBM System x en BladeCenter, IBM PureSystems en IBM® Flex System. Het biedt een uitzonderlijke densiteit in een behuizing die vooraf kan worden gevuld met de apparatuur van uw keuze en rechtstreeks naar uw datacenter kan worden verzonden. Het rack is voorzien van een optionele Rear Door Heat eXchanger V2 die de mogelijkheid biedt maximaal 30 kw aan geïnstalleerde IT-apparatuur 100 procent te koelen1. Beter kabelbeheer De diepere EIA-flens biedt meer ruimte voor kabels. Daarnaast leiden ingebouwde kabelhouders aan de zijkant van de behuizing kabels van de voor- naar de achterzijde, om zo het leggen van kabels eenvoudiger te maken. Ruimtes aan de voor- en achterzijde Het Enterprise V2 Dynamic Rack ondersteunt vier 0U PDU’s waarvoor geen gereedschap nodig is. De PDU’s kunnen aan de achterzijde worden gemonteerd. U hebt de mogelijkheid maximaal zes 1U PDU’s in de ruimtes aan de zijkant te installeren. Zij zijn via de achterzijde bereikbaar. Met deze mogelijkheid voorziet u in de energiebehoefte van de behuizing, zonder apparatuurruimte te hoeven inleveren.
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo