Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Printers
  2. Fotoprinters
  3. Okai Canon SELPHY Photo Printers ES20 fotoprinter Inkjet 300 x 600 DPI

Okai Canon SELPHY Photo Printers ES20 fotoprinter Inkjet 300 x 600 DPI

Max nr: 28216031 | EAN: 4255577500125 | Fabrikant : Okai | Type: Okai ES20B
  • Okai Canon SELPHY Photo Printers ES20 fotoprinter Inkjet 300 x 600 DPI
Afbeeldingen kunnen afwijken van realiteit.
551,18 incl. BTW
of 183,73 in 3 termijnen, 0% rente
De enige gratis betaalmethode voor gespreid betalen waarbij je in drie keer je aankoopbedrag betaalt tegen een rente van 0%.
12 stuks op voorraad bij leverancier
2 stuks extra op verzoek

4-7 werkdagen
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
Belangrijkste specificaties
  • Printtechnologie: Inkjet
  • Maximale resolutie: 300 x 600 DPI
  • Markt positionering: Thuis & kantoor
Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Dankzij het verticale ontwerp past de SELPHY ES20 perfect in elk interieur. Neem een Easy Photo Pack en ontdek de creatieve opties voor gepersonaliseerde afdrukken van fotolabkwaliteit. Leuk om familie en vrienden mee te verrassen. Geïntegreerde inkt- en mediacassette De media en inkt zijn geïntegreerd in één Easy Photo Pack, waardoor u eenvoudig cartridges kunt vervangen en kunt schakelen tussen verschillende mediatypen, zoals creditcards en briefkaarten (kleur en zwart-wit). U kunt met één cartridge tot wel 50 kleurenfoto's van briefkaartformaat afdrukken. Compact, verticaal ontwerp met handvat Dankzij het compacte, verticale ontwerp kan de SELPHY ES20 worden opgeslagen en gebruikt in kleine ruimten en neemt het apparaat geen waardevolle ruimte in beslag op uw bureau. Dankzij het handige handvat kunt u overal afdrukken. LCD-kleurenscherm van 2,5 inch U kunt het grote LCD-scherm gebruiken om foto's te bewerken en in detail te bekijken, voordat u ze gaat afdrukken. Het weergeven van de foto's op het scherm is net zo eenvoudig als ze bekijken. Plaats de geheugenkaart van uw camera gewoon in een van de duidelijk aangegeven kaartsleuven. Draadloos afdrukken Druk foto's af vanaf een compatibele mobiele telefoon met de optionele Bluetooth-adapter. Rode ogen corrigeren Een functie voor het corrigeren van rode ogen is in de printer ingebouwd, zodat u ogen weer hun natuurlijke kleur kunt geven zonder dat u een computer nodig hebt. Automatisch foto's optimaliseren Met de functie voor het optimaliseren van foto's worden gezichten in een foto automatisch gedetecteerd en wordt de helderheid ervan gecorrigeerd. De achtergrond wordt apart geoptimaliseerd, zodat u de best mogelijke afdrukken krijgt. De knop Creative Print Met de knop Creative Print (creatieve afdrukken) kunt u foto's eenvoudig personaliseren: voeg spraakballonnen, Clip Art of kaders toe en combineer uw favoriete opnamen in kalenders of afdrukken met meerdere lay-outs. Afbeeldingen bijsnijden en My Colors Een echte aanvulling op de creatieve functies van uw printer is My Colors. Deze functie gebruikt u voor het aanpassen en verbeteren van de kleuren van een afbeelding. U kunt afbeeldingen ook rechtstreeks op het LCD-scherm bijsnijden voordat u ze gaat afdrukken. Afdrukken die 100 jaar intact blijven Dankzij de duurzame coating behouden uw afbeeldingen maximaal 100 jaar hun heldere, rijke en levendige kleuren en worden ze beschermd tegen vlekken en plakkerige vingers.
Printsnelheid
Printtechnologie Inkjet
Maximale resolutie 300 x 600 DPI
Kenmerken
Markt positionering Thuis & kantoor
Beeldscherm LCD
Schermdiagonaal 6, 35 cm (2.5")
Papier
Non-ISO print papierafmetingen l
Credit card
Verbindingsmogelijkheden
USB-poort
Aantal USB 2.0-poorten 1
SmartCard-slot
Prestatie
Compatibele geheugenkaarten Microdrive
Gewicht en omvang
Gewicht 1, 86 kg
Other features
Afmetingen (B x D x H) 213,4 x 189,6 x 130,9 mm
Mac-compatibiliteit
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo