Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Domotica
  2. Beveiliging
  3. Intercoms
  4. Robin C01060 Aluminium audio-intercomsysteem

Robin C01060 Aluminium audio-intercomsysteem

Max nr: 7320192 | EAN: 8719324653053 | Fabrikant : Robin | Type: C01060
  • Robin C01060 Aluminium audio-intercomsysteem
  • Robin C01060 Aluminium audio-intercomsysteem
  • Robin C01060 Aluminium audio-intercomsysteem
  • Robin C01060 Aluminium audio-intercomsysteem
  • Robin C01060 Aluminium audio-intercomsysteem
Afbeeldingen kunnen afwijken van realiteit.
795,21 incl. BTW
of 265,07 in 3 termijnen, 0% rente
De enige gratis betaalmethode voor gespreid betalen waarbij je in drie keer je aankoopbedrag betaalt tegen een rente van 0%.
6 stuks op voorraad bij leverancier

Direct leverbaar
Op werkdagen voor 16:30 besteld, volgende werkdag geleverd
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
Belangrijkste specificaties
  • IP connectable: Ja
  • Ingebouwde camera: Nee
  • Kleur van het product: Aluminium
Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574

De Robin Compact SIP werd in 2009 geïntroduceerd en heeft zich ondertussen bewezen als zeer betrouwbaar intercom system dat gemakkelijk is aan te sluiten op de (Hosted) VoIP telefonie omgeving.Door de volledige geanodiseerde aluminium behuizing is het toestel uitstekend beschermd tegen extreme weersinvloeden. In plaats van een mechanische druktoets om aan te bellen wordt gebruik gemaakt van piëzo technologie en is daardoor minder gevoelig voor invloed van vocht/vorst.

SIP ProtocolDankzij het universele Session Initiation Protocol (SIP) zijn de intercoms bij uitstek geschikt voor koppeling aan telecommunicatiesystemen van andere merken, zoals bewakings- en telefooncentrales op basis van VoIP. Via de bovenstaande button Compatibiliteit vindt u de nodige informatie over de ondersteunde telefoonsystemen. De Robin SIP Intercoms beschikken over een eigen SIP-protocol stack en geen interne ATA.

BehuizingDe behuizing is vervaardigd van geanodiseerd aluminium. Standaard wordt de unit als inbouwmodel geleverd en optioneel kan er een opbouwbehuizing (type C01100) worden meegeleverd. Voor inbouw in betonnen of gemetselde muren kan de Robin Flushmount box met stelmogelijkheid (type C01110) worden toegepast.De frontplaat is licht geschuurd, blank geanodiseerd en voorzien van nano-coating om het materiaal nog beter te beschermen tegen de invloeden van UV licht.

VoedingDe Robin SIP Videosystemen worden gevoed via “power-over-ethernet” (PoE, IEEE 802.3af). Hierdoor is er geen aparte voeding nodig. Slechts één IP-verbinding met het interne netwerk is voldoende.

Webbased configuratieConfiguratie zoals het instellen van de te kiezen telefoonnummers vindt plaats via een praktische web-interface. Achter iedere toets kunnen 3 telefoonnummers of groepsnummers geprogrammeerd worden die na elkaar worden gebeld als het voorgaande telefoonnummer bezet is of niet wordt beantwoord.

Bediening van deuren, slagbomen en gatesMet een geïntegreerd deur contact kunt u eenvoudig en veilig op afstand de bezoekende personen toegang verlenen. Het openen vindt plaats via een instelbare toetsencombinatie, Eventueel kunnen complexere of meerdere schakelingen worden uitgevoerd met een separaat leverbare IP-Quad-Webrelay unit (type C01037) welke over vier relais beschikt en overal in het netwerk te plaatsen is.

Overige
IP connectable
Ingebouwde camera
Design
Kleur van het product Aluminium
Materiaal behuizing Aluminium
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo