Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Bouw en Gereedschap
  2. Handgereedschap
  3. Gereedschapset
  4. Wera Wera 05004172001 bicycle repair/maintenance Bicycle tool

Wera Wera 05004172001 bicycle repair/maintenance Bicycle tool

Max nr: 14436132 | EAN: 4013288211248 | Fabrikant : Wera | Type: 05004172001
  • Wera Wera 05004172001 bicycle repair/maintenance Bicycle tool
  • Wera Wera 05004172001 bicycle repair/maintenance Bicycle tool
Afbeeldingen kunnen afwijken van realiteit.
78,69 incl. BTW
10 stuks op voorraad bij leverancier
128 stuks extra op verzoek

1-3 werkdagen
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
Belangrijkste specificaties
  • Type product: Bicycle tool
  • Gereedschapstype: Fietsgereedschapset
  • Kleur van het product: Zwart, Groen
Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Combinatie van ratel, bit, doppen en een bit-handhouder en dit alles uiterst compact. Perfect als universele begeleider voor legio schroefwerkzaamheden. Hoogwaardige bit-handhouder met Kraftform Plus-handgreep om prettig en ergonomisch verantwoord te kunnen werken en blaren en schuurplekken te voorkomen. Harde gripzones voor een hoge werksnelheid, zachte gripzones voor een hoge krachtoverbrenging. Bit-ratel om toch snel te kunnen werken op plaatsen waar machinaal schroeven of gebruik van conventioneel handgereedschap vanwege de beperkte ruimte niet mogelijk is. Snel om te schakelen van links- naar rechtsdraaiend en vice versa dankzij omschakelhendel. Snel draaien (met duim) via geribbelde ratelkop. Eenvoudig te bedienen, zelfs met 1 hand. Ergonomische ratelkop/-hendel: Kraftform geometrie met perfect gevormde gripvlakken voor de vingers. Doordat bits rechtstreeks in de ratelkop kunnen worden geplaatst, ontstaat een compact stuk gereedschap dat ook op plaatsen waarbij slechts geringe werkhoogte is, gebruikt kan worden. Kleine terughaalhoek van 6° om nauwkeurig te kunnen werken Robuuste, smeedijzeren uitvoering. Draaimomenten van meer dan 65 Nm. De bit-houder Rapidaptor met sneldraaihuls: Als verlengstuk toepasbaar, voor razendsnel wisselen van bits zonder extra gereedschap, waarbij voor zelfs de kleinste bits slechts één hand vereist is. Extreem harde bits, voor universeel gebruik Doppen voor hand- en machinaal gebruik voor vrijwel alle toepassingen. Voorzien van ‘Take it easy’ Toolfinder met kleurcodering op maat – voor het eenvoudig en snel vinden van het benodigde gereedschap. Onder alle omstandigheden grip op het gereedschap, ook met vettige handen. Met kogelvanggroef. Voor buitenzeskant-schroeven en moeren. Gemaakt van matverchroomd chroom-vanadium.
Kenmerken
Type product Bicycle tool
Gereedschapstype Fietsgereedschapset
Kleur van het product Zwart, Groen
Maten Torxsleutel T10, T15, T20, T25, T27, T30, T40
Aantal moersleutels/ 7
Opbergetui
Gewicht en omvang
Breedte 210 mm
Diepte 65 mm
Hoogte 110 mm
Gewicht 678 g
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo