Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Terug
  1. Bouw en Gereedschap
  2. Handgereedschap
  3. Ringsteeksleutel
  4. Wera Wera Joker

Wera Wera Joker

Max nr: 12126762 | EAN: 4013288167347 | Fabrikant : Wera | Type: 05073275001
  • Wera Wera Joker
  • Wera Wera Joker
  • Wera Wera Joker
  • Wera Wera Joker
  • Wera Wera Joker
  • Wera Wera Joker
  • Wera Wera Joker
  • Wera Wera Joker
Afbeeldingen kunnen afwijken van realiteit.
42,12 incl. BTW
17 stuks op voorraad bij leverancier
27 stuks extra op verzoek

4-7 werkdagen
Verzendkosten 3,95 incl. BTW
Belangrijkste specificaties
  • Moersleutels/stopcontacten grootte: 15 mm
  • Kleur van het product: Roestvrijstaal
  • Materiaal: Staal
Alle product specificaties

Vragen over dit product?
013 - 5774574
Vasthoudfunctie door extra harde metaalplaat in de bek, het vallen en zoekraken van bouten en moeren kan zo effectief worden vermeden, uitwisselbare metaalplaat met harde tanden grijpt zelfs beschadige bouten en moeren voorkomt zo het uitglijden. Geïntegreerde eindaanslag voorkomt het wegglijden naar beneden over de bout-/moerkop en maakt hogere draaimomenten mogelijk: dubbele zeskant-geometie zorgt voor goede verbinding met de bout of moer en vermindert zo het risico af te glijden: terughaalhoek van slechts 30° aan de steek-kant, het draaien van de sleutel is niet meer nodig; ratelmechanisme op de ringkant heeft een uitzonderlijke fijnvertanding van 80 tanden voor flexibiliteit in kleine ruimtes; speciale geometie en hoge buig-stijfheid; hoogwaardig chroom-molybdeen staal; met nikkel-chroom coating tegen corrosie. Dankzij de kleurcodering en ingesmede maatvermelding is het gemakkelijk om de gewenste Joker te vinden.

‘Take it easy’ tool finder met kleurcodering op maat – voor het eenvoudig en snel vinden van het benodigde gereedschap. Formaatzoeksysteem in gereedschappen voor binnenzeskant-schroeven (haakse sleutels, Zyklop Bit-doppen), buitenzeskant-schroeven en moeren (Joker-steeksleutels, Zyklop-doppen en Zyklop-doppen met vasthoudfunctie) en TORX®-schroeven (haakse sleutels, Zyklop Bit-doppen).

Met de houderfunctie van de Joker brengt u moeren en bouten direct en probleemloos naar hun plaats van bestemming. Daar kan de schroefdraad dan snel en gemakkelijk worden opgepakt. Het vallen en zoekraken van bouten en moeren kan zo eff ectief worden vermeden. Daarmee wordt veel tijd voor het zoeken naar gevallen onderdelen bespaard.

De sleutel telkens weer opnieuw aanzetten, permanent nazetten, de kracht doseren om het gevaar voor letsel te vermijden? Dat is verleden tijd! Vandaag voorkomt de Joker met zijn eindaanslag dat men van de kop van de moer naar onderen afglijdt. Dat maakt het werk eenvoudiger. En: bij het sleutelen kan veel meer kracht worden aangewend.

De slimme dubbele zeskant-geometrie van de Joker zorgt voor een vormsluitende verbinding met de bout of moer – dat zit. En de vervangbare gehard metalen plaat in de opening van de Joker bijt zich met extreem harde punten in de boutkop. Beide eigenschappen voorkomen het vervelende afglijden, ook bij een groot draaimoment.

De slimme dubbele zeskant-geometrie van de Joker zorgt voor een vormsluitende verbinding met de bout of moer – dat zit. En de vervangbare gehard metalen plaat in de opening van de Joker bijt zich met extreem harde punten in de boutkop. Beide eigenschappen voorkomen het vervelende afglijden, ook bij een groot draaimoment.

In plaats van 60° komt de Joker nu met een 30° terughaalhoek met dubbele zeskant-geometrie. Daarmee, en met zijn rechte kop, maakt de Joker nu het omdraaien van de sleutel overbodig. Met de Joker kunt u voortaan bouten en (contra)moeren losdraaien en vastzetten in situaties waarin het gebruikelijke gereedschap faalt. De geïntegreerde eindaanslag en de zeer kleine terughaalhoek van slechts 30° met een dubbele zeskantmechaniek zorgt voor effectiever werken.

Het ratelmechanisme aan de ringzijde beschikt over een zeer fijne vertanding met 80 tanden en zorgt voor flexibiliteit, ook als er weinig ruimte is.
Kenmerken
Moersleutels/stopcontacten grootte 15 mm
Kleur van het product Roestvrijstaal
Materiaal Staal
Type finish Mat
Anti corrosie
Land van herkomst Duitsland
Gewicht en omvang
Breedte 32,2 mm
Diepte 7,8 mm
Hoogte 200 mm
Inhoud van de verpakking
Aantal stuks 1 stuk(s)
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo